Hayırlısı olsun güzelimBen yeni hamileyim nereye yazıcam aralık ayı
Ay evet evet okan özdenle karıştırdımVolkan Aksakallı olabilir mi dediğn:)
Ben ona gidiyordum medicana da ama evet gitti
Canım benim test negatif çıktı 5 gün sonra pozitif çıktı şimdi 10 haftalık. Allahım sana da nasip etsin bence pazartesi bekle tekrar test yap ve sabah ki idrarla yap hayırlı haberle gelKızlar size danışmak istedim bugün adet günüm fakat regli olmadım 3 gün önce negatifti şimdi test aldım ama bugün yapsam mı bilemedim bu ay gebelik testine sadexe 500₺ harcadımkan pıhtılaşması sorunım olduğu için varsa hemen öğrenmek istiyorum ama siz nasıl öğrendiniz
O iyi bi doktor du ama cok kalabalıktı asla saatinde randevuya giremiyordun birazda ondan bıraktı hastaneyi bence..ben onda 2 aşılama oldum nasip olmadı sonra bebişim kendinden geldi çok şükürAy evet evet okan özdenle karıştırdım
Bnce sabret yarn illk idrar ile yap canmKızlar size danışmak istedim bugün adet günüm fakat regli olmadım 3 gün önce negatifti şimdi test aldım ama bugün yapsam mı bilemedim bu ay gebelik testine sadexe 500₺ harcadımkan pıhtılaşması sorunım olduğu için varsa hemen öğrenmek istiyorum ama siz nasıl öğrendiniz
Evet bende öyle duymuştum sıra çok bekleniyormuş. Çok şükürO iyi bi doktor du ama cok kalabalıktı asla saatinde randevuya giremiyordun birazda ondan bıraktı hastaneyi bence..ben onda 2 aşılama oldum nasip olmadı sonra bebişim kendinden geldi çok şükür
Amin amin tatlımm inşallahEvet bende öyle duymuştum sıra çok bekleniyormuş. Çok şükürbende 2 klomen çatlatma iğnesi denedim olmadı sonra sadece letu verdi doktor onu kullandım 3 yumurtam oluştu kendi çatlar dedi öylede oldu 21. Gün progesteron testim 12 çıktı çatladığını söyledi 27. Gün testte çok çok silik çizgi gördüm sonra koyulaşmaya başladı işte. İnşallah devamıda gelir sağlıkla kucağımıza alırız
O stres sanırm hepimizde var ve boşuna kendimize eziyet ediyoruz bende bayram öncesi gitmiştm bayram sonrası meraktan catladigim icn kontrole gittim gözüm ekranda kötü birsey diyecekmi diye güzel şeyler söyledi kendimi boşuna yiprattimCanım benim de 8. Haftada belirtilerim resmen aniden gitti. Bir de araya bayram tatili girmesin mi. Doktor yok ultrason yok. Ben evde deli danalar gibi dolanıyorum bir şey oldu kesin diye. 10 gün herkesi yedim. Sonra randevuya gittik eşimle doktora dedim bende belirti yok kesin bir şey oldu bu çocuğa. Ultrasonla baktı güldü ne olsun çocuğa adam olmuş annesi bu baksana dediçok pişman oldum o stresi boşu boşuna bebişe yaşattım diye. Bazılarımız ne mutlu ki görece rahat bir hamilelik geçiriyoruz.
Benimde 2 kaybım var. Seni çok iyi anlıyorum . Sakın takılma böyle küçük şeylere . Sağlıklı bebek her türlü tutunur . Yoksa 9 ay böyle geçmez . İçimiz içimizi yer . Kötü olsan herşeyi uzak tutalım düşüncelerimizdenMerhaba bayanlar, gebelikte özellikle ilk 3 ay nelere dikkat ediyorsunuz.ben de herşeye panik olanlardanım malesef. Mesela geçen otururken- biraz yüksekti koltuk.yere param düştü eğilerek aldım sonra kendime kızdım yanımda arkaşım vardı ondan istesene ne uzanıyon diye.böyle yere eğilmek ne bileyim uzanmak vs.???? Tehlikeli mi?daha öncede düşüklerim oldu.
Böyle yani durumlar
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kiwiyi ben bimden bulup 500 e falan aldım valla tabiki hiç bilmeden aldım ama zaten ömürlük olmasına gerek yok diye fazla para vermek istemedim.bebek bezi stoğunu da gross toptan marketlerin fiyatları trendyoldan ucuz galiba ordan ufak ufak alıcaz.her numaradan ikişer paket alsam bile iyi diyorumAy evet bende böyle set aldım. Şimdi bebek bezi stoğu yapmayı planlıyorumBebek arabası ana kucağı falan araştırıyorum şimdi. Kraft alıcam sanırım ikisini de. Süt sağma makinesi çevremde kiwi kullananlar çok memnun ve fiyatı çok uygun 600 tlygi onu alıcam. Biberonda philips bana fazla geldi lansınoh markasından iyi yorumlar duydum ona bakınıyorum. Park yatakta elele markası madreyi gözüme kestirdim. Allah alıp hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Ne güzel yazmışsin canmBenimde 2 kaybım var. Seni çok iyi anlıyorum . Sakın takılma böyle küçük şeylere . Sağlıklı bebek her türlü tutunur . Yoksa 9 ay böyle geçmez . İçimiz içimizi yer . Kötü olsan herşeyi uzak tutalım düşüncelerimizdeniyi düşün iyi olsun canım panikliği atmaya çalış canım anne adayım
Açıkçası başta çok oluyordum bak ne zaman kötü şeyler aklıma gelse direk bebeğimle konuşuyorum direk annecim seni bekliyorım seni çok seviyorum bir sürü şey bazen saçma sapan şeyler. Bazen diyorum annem bak bu senin odan olacak işte ananene gideceğiz yada bak işte bir meyve yiyorum annem bak bunu ilk kez tadıyorsun sence nasıl. Sanki beni dinliyor gibi konuşuyorum. Ritüel yaptım her gece ve her sabah iyi geceler günaydın diyorum elimi karnıma koyup dualar okuyorum eşimede sabah uyanınca elini karnıma koydurtup dua okutuyorum. Belki saçma gelecek ama beni çok rahatlatıyor bunalr tavsiyede ederim birde içime ne zaman sıkıntı çökse ki oluyor yani hele birde geçmişte kötü kayıplar olunca kesin oluyor bakara süresi açıyırum arkada çalıyor öyle tam dinlemesem bile arkada okunuyor dua. Ama en önemlisi bebekle konuşmak bana çok iyi geliyor herkese fe tavsiye ederim . İşte böyle böyle baş ediyorum .Ne güzel yazmışsin canmbende de panik oluyor bazen olumsuz düşünceleri panikligi nasıl atıyorsun nasl engel oluyorsun yada daha dogrusu panik kaygı oluyormusn
Aynen canım bime geldiğini bende gördüm ama kaçırdım 2 arkadaşım kullanıyor aylardır memnunlar dediğin gibi bende çok para vermek istemedim. Bez için bende her bedenden 2 tane almayı düşündüm genelde molfix önerdi çevremdekiler. İndirim takip etmek gerek bez fiyatları garip bir şekilde çok hızlı artıyor.Kiwiyi ben bimden bulup 500 e falan aldım valla tabiki hiç bilmeden aldım ama zaten ömürlük olmasına gerek yok diye fazla para vermek istemedim.bebek bezi stoğunu da gross toptan marketlerin fiyatları trendyoldan ucuz galiba ordan ufak ufak alıcaz.her numaradan ikişer paket alsam bile iyi diyorum
Canım bence e bebek biraz pahalı güzel şeyler var evet ama benek butikleri ve internette çok daha uyguna bulunabiliyor. Bebe çeyiz sarayı diye bir mağazada var şehrinde var mı bilmem bir bak ama internetten de alışveriş yapılıyor. Çok kampanya yapıyor açıkçası takip ediyorumAy kızlar ben çok cahilim galiba hiç bilmiyorum o dediğiniz markalarıhiçte araştırmadım çevremdede bebeği olup tecrübesi olanda yok sizden öğrenecek çok şeyim var 32 yaşındayım girersem ebebekten alırım diyordum meğer neler neler varmış
Benimde 11 haftayı geçti sordum cinsiyeti ama 16 dan önce söylemiyoruz dedi. Devlet hastanesine gitmiştim acelesi vardı içeride 10 hasta felandık heralde11 haftalık canımsenin kaç olmuştu ?
Benim öğreneceğim çok şey var beeeCanım bence e bebek biraz pahalı güzel şeyler var evet ama benek butikleri ve internette çok daha uyguna bulunabiliyor. Bebe çeyiz sarayı diye bir mağazada var şehrinde var mı bilmem bir bak ama internetten de alışveriş yapılıyor. Çok kampanya yapıyor açıkçası takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?