2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canm doktorum baktrdi iki katina cikmasi lazm dedi bilemedim baktrdm bnde ins dedgn gbi yazarim buraya amin

Canm doktorum baktrdi iki katina cikmasi lazm dedi bilemedim baktrdm bnde ins dedgn gbi yazarim buraya amin
kızlar doğru söylüyor keseden sonra beta’nın anlamı yok ki doktor neden bakmak istiyor. sen canını sıkma doktorunu değiştir mutlaka

Ben sleepy almaya başladım cnm içerik olarak primaya en benzer o diye dediğin gibi ikişer paket alıcam bende.Ama içindeki miktarlara göre bazı bedenden fazla alabilirim.Yeni doğanda günde en az 8 tane harcanıyormuş bu ayda 1 numaradan 240 yapması demek

Ahh insallah oyledir kizlar bir umut doktor ne derse yapiyorum..
Canım anladığım kadarıyla doktorun çok tecrübeli değil. İki doktora gittim ikiside gebelikte öyle imkansız olmaz dediğimiz şeyler var ki oluyor. O yüzden gebelik bi parametreye bağlı değil demişti. Senin haftana göre herşey olması gerektiği gibiydi. Dediğim gibi kendine stres yapıp bunu yaşayacağına ultrasonu iyi olan bir doktora git

Ahh insallah oyledir kizlar bir umut doktor ne derse yapiyorum..
Birde şöyle birşey var canım senin değerinde düşme bile yok yükselmiş bu pozitif birşey. Benim değerim yükselip düşmüştü onda bile doktor umutsuz konuşmadı tutunmaya çalışırken olabilir böyle şeyler dedi. Senin ki yükselmeyede devam ediyor

İnşallah bir alerjileri pişikleri falan olmazda elimizde patlamaz :)) evet bende numaraların içindeki adet sayısına göre bakıyeım

Günaydın hanımlar bugün gebeliğe dair en ufak belirtim yok kocama bugün bebeği görmeye gidelim diyorum daha Salı günü gittik diyor hergün belirti mi olur 9 ay ne yapacaksın sen o zaman diyor bir de gittim grip oldum bayram da yarıp dinlenmek yerine şimdi ceremesini çekiyorum öksürük hiç geçmiyor çok moralim bozuldu

Ne belirtilerin vardı da kesildi? Bence dr karamsar olup kötü olma, burada bir çok kişi yazdı belirli bi haftadan sonra belirti azaldığını. Benimde aynı şekilde göğüs şişkinliğim uyku halim bitti kalmadı 9 +2 yim daha. Hem gün daha yeni başlıyor üzme lütfen kendini hemen

Yaa 2-3 gündür mide bulantısı vardı o gitti tamamen kasıklarım da ağrı hafif batma olurdu mutlaka oda bitti bi göğüslerim dolgu şimdi öksürük geçsin diye doğal şeyler tüketmeye çalıştım bir taraftan da korktum bu gebelik beni aşırı kaygılı birisi yaptı düşünmemeye çalışıyorum ne güzel mide bulanıyordu eşim zorla o mide bulantısı haplarını attırdı ona kızdım sen kızmak için bahane arıyorsun diyor bilmiyorum doğal şeyler bal limon incir zeytinyağlı falan bi arkadaşım ceviz kabuğu suyu kaynatıp iç dedi dayanamadım gede doktora gittim oda antibiyotik verdi oda zaten nöbetçi eczane de yokmuş öyle işte

Canım hiç takılma, benim çok uzun zamandır ağrım yok, göğüs hassasiyetim gitti. Bulantı bazen gelir bazen giderdi ama hiç kusma noktasında olmadı. Ben azıcık gelince bile hap alıyorum bulantı için. Mide yanmam bir kaç kere oldu kesildi. Halsizlik bitti 9-10. Haftadan sonra normale dönmeye başladım neredeyse tamamen. Vücudun tölere edebiliyor demekki

Kız hiç korkma 11. Haftadayım belirtiler zamanla azalıyor demişlerdi de benim şıp diye kesildi. Kasıklarım nasıl ağrıyordu bir sabah uyandım ve hop ağrı yok. İnsan azalır diye bekliyor da salonda şıp diye de kesiliyor. Şuan sadece sivilcem var başka da belirti falan yok hamile gibi de değilim enerji iştah yerinde ( ki böyle değildim ) daha dün geldim doktordan doktorda çok normal dedi. Gereksiz kaygılanıyorsun canım

Yaa benim 8+1 bugün bi anda kesildi bende korktum evham yaptım eşimde yapma üzülme bebekte üzülüyor diyor bi anda grip oldum bir de öksürük var doğal ne yesem zararı falan olur diye korkuyorum

Yaaa bunları duyduğuma sevindim bi anda içimi bi hüzün kalpladı biraz da okuduklarımdan falan da etkilenen bi insanım eşimde diyor ki herkesin başına gelen senin başına gelecek diye bir şey yok diye biraz kaygılı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…