2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canim doktora soyledim 35.000 degilde 50bin cikmasi gerekirdi dedi. Fakat yinede bir hfta sonra gel bakalim dedi umutlu konusmadi..
Anladım olsun yine de Allah'tan umut kesilmez benimde öyle hatta rapora missed yazmış ölü bebek anlamına geliyormuş yine de 1 hafta bekleyelim doğurmak istiyorsan yoksa hemen alabilirim dedi umut varsa bekleyelim dedim o zaman 1 hafta sonra gel dedi benim ki de umut vermedi

Kendimi kotu hissediyorum hayallerim suya dustu, rabbim en kisa zamanda saglkli evlat ihsan eylesin bize.

Ultrason bakmadılar mı canım betadan ziyade artık kese daha önemli
Tekrar bakilmadi iki gun once bakilmisti . Kese ve yolk var bebek yoktu 6 haftaliktim ama doktorum kesin konustu betanin ikiye katlanmasi gerekirdi. Oyle olsaydi bebeginde olusacgndan emin olabilirdik sanirim..

Tekrar bakilmadi iki gun once bakilmisti . Kese ve yolk var bebek yoktu 6 haftaliktim ama doktorum kesin konustu betanin ikiye katlanmasi gerekirdi. Oyle olsaydi bebeginde olusacgndan emin olabilirdik sanirim..
Canım belli değerden sonra beta iki katı artmıyor, 4 günde felan ikiye katlamaya başlıyor önemli olan ultrason. Ben bir kere öyle birşey istedi doktor yapmıştım beta için. Özele gittim kese gözüktükten sonra betanın hiç bir anlamı yok baktırman mantıksız olmuş demişti. Bence ultrason cihazı gerçekten iyi olan bir doktora git. Genelde kendi muayenehanesi olan doktorların cihazları çok iyi oluyor

Sen başka doktora git. Buralarda senin dediğin gibi işlemiyor işler. Beta iki kati artmak zorunda değil kese gözükmüş yolk saç gözükmüş burda bazen doktorlar 2/3 hafta bekliyor . Sen neden hemen kabulleniyorsun ki umutlu ol biraz. Vala kızacağım ha sana. Sen o doktoru değiştir o doktorun bilgisinden şüphe ettim açıkçası. Sanki internetteki saçma bilgileri alıp sana söylüyor gibi.

Benim karından ultrasonda bebek sağdaydı kız dedi senin bebek azıcık solda gibi azıcık ortada gibi sanki erkek mi . İnşalalh doğru anlatmışımdır teoriyi

Evet 10 dakika sonra düşebilir dedi ama elhamdülillah bugün bebeğim 8+4 olmuş Rabbim e hamdolsun inşallah sağlıklı ilerler benim hep kahverengi 20 gündür devam ediyor kanama alanı yoktu açık renkli değildi hiç bir zaman canım, ama çok korktum çok geldi 2 gündür baya azaldı kahverengi eski akıntı dediler en son bir şey olmaz bu.

Annesi sana nazlandı bebiş bak büyüyüp gidiyor

Kız için güneş istiyorum, erkek kerem marsel. Eşim erkekler için olan isimleri beğenmedi asla istemiyor
Bende kız için defne çok hoşuma gidiyor erkekte Mete ama kararsızım araştırdım baya Mete baya aklıma yattı ama kız ismi beğeniyorum anlamı falan güzel kökenine bakıyorum hoşuma gitmiyor bugün isimle uğraştım

Yaaa valla ismini bilmiyorum ama şu an çok kızdım sana sen ne betası baktırıyorsun kese görünmüş yolk görünmüş canım benim kendini niye kürtaja hazırlıyorsun sen bir hafta sonunda o bebeğin kalp atışını duyacaksın ve buraya duydum kızlar yazacaksın ama lütfen bu kadar umutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…