2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tuhaf bir durum.Bir sorunum var diye düşünmeye başladım.Eger hep böyle devam ederse 100 kg olurum diye korkuyorum
ayni korku bende de var. hatta minyon oldugum icin 1 kilo bende 5 kilo gibi duruyor. o yuzden yuruyus vs aktif olmaya calisip dengelemeye calisiyorum. bu kabizligima da iyi geliyor. cunku butun gun evde oturursam mutlaka balon gibi sisiyorum.

ayni korku bende de var. hatta minyon oldugum icin 1 kilo bende 5 kilo gibi duruyor. o yuzden yuruyus vs aktif olmaya calisip dengelemeye calisiyorum. bu kabizligima da iyi geliyor. cunku butun gun evde oturursam mutlaka balon gibi sisiyorum.
AYYY bide o şişkinlik yokmu sabah hafif bir şişkinlik akşama doğru 7 aylık gibi koca bir gobus oluyor bende yürüyüşlere basladim

Ay ben ben. Suyuma bile buz atmaya başladım ki ben normalde yazın ılık su içerim soğuk sevmem. Ve meyve aşırı tüketiyorum ama çilek erik ne varsa buz atıyorum kaseye yerken soğuk olsun diye. Ve aynı senin gibi başkasının yaptığı herşey güzel evdeki herşey kötü

Çok merak içindeyim iki oğlum var 3.nün merakımdayım evladın kızı erkeği tabiki olmaz ama kız aşkından da geçemiyorum

Çok merak içindeyim iki oğlum var 3.nün merakımdayım evladın kızı erkeği tabiki olmaz ama kız aşkından da geçemiyorum
Tabiki de sağlıklı olsun ilk temennimiz ama insan oğlu varsa kız istemesi de ayıp değil . Benim ilk gebelik ondan farketmiyor açıkçası. Ama oğlum olsa bende kız isterdim yada tam tersi. İnşallah sağlıklı bir kızın olur onu da tatmış olursun

inşallah canım

Şükür enerjim yerinde de 5 kilo da az değil ya ben kilo 5 i vercem diye İsveç diyeti yaptım veremedim ya laaaa
Kızlar ben hiç ekmek yemezdim ama şimdi asla ekmeksiz doymuyorum ya sizde de böyle durumlar var mı? Ve gerçekten ona rağmen sık acıyorum

Kızlar ben hiç ekmek yemezdim ama şimdi asla ekmeksiz doymuyorum ya sizde de böyle durumlar var mı? Ve gerçekten ona rağmen sık acıyorum
Yok kız benim hayatım sadece meyve … kahvaltım domates salatalık zeytin.. akşam yemeği ara öğün aklına ne geliyorsa yoğurt meyve. Ekmekte ne unuttum onu

Aa evet onu ben de duydum gerçekten. İyi denk gelmiş size kızınız sağlıkla büyüsün inşallah, gönlünüz bir de oğlum olmasından yanaysa inşallah öyle olur sağlıkla
Evet herkes kızın var birde oğlun olsun diyorlar ama benim için cidden sağlıklı olması önemli. Hatta bir kızım daha olursa çokda mutlu oluyorum
Bunda da aklım karıştı emin değilim çünkü tüp bebekle hamile kaldım son adet tarihinde ki ay’ımı baz almalıyım transfer mi bilmiyorum kafalar karışık

Yok kız benim hayatım sadece meyve … kahvaltım domates salatalık zeytin.. akşam yemeği ara öğün aklına ne geliyorsa yoğurt meyve. Ekmekte ne unuttum onu
Ay ben neden hatırladım ki ekmeğin ne olduğunu bende gittim
Yok kız benim hayatım sadece meyve … kahvaltım domates salatalık zeytin.. akşam yemeği ara öğün aklına ne geliyorsa yoğurt meyve. Ekmekte ne unuttum onu t
Gittim tam buğday ekmeği falan aldım hep açım ne kötü

Kızlar ben haşlanmış yumurtadan fena tiksindim ya, yumurta yemek hiç istemiyorum ama çocuk içinde hiç sağlıklı beslenmiyorum. Daha doğrusu beslenmiyorum, çok sık acıkıyorum ama canım bir şey yemek istemiyor pek atıştırıp geçiyorum. Et balık sağlıklı beslenme olaylarına bir türlü geçemiyorum çocuk içinde üzülüyorum. Ve canım öyle ekşi istiyor ki yazarken bile ağzım su doldu turşunun üzerine nar ekşisi döküp yemek istiyorum ama kendimden uyandığından tutuyorum kendimi

Ay ben neden hatırladım ki ekmeğin ne olduğunu bende gittim

Gittim tam buğday ekmeği falan aldım hep açım ne kötü
Ekmek yemek isterdim açıkçası . Vala bizde yesek söyleniyoruz yemesek söyleniyoruz. Benim mide kendi bağımsızlığını kurdu herşey ağır geliyor senin gibi yemek isterdim kız sanki aç geziyorum gibi geliyor

Bende valla haşlanmış yumurtadan etten hele kıymadan acayip tiksindim balık yerine sanırım hap yazdırıcam hergün balık yemeğe kendimi hazırlamaya çalışıyorum yok döner pizza gibi hamur işleri canım çekiyor iki gündür bugün gözüm döndü resmen hemen aldırdım ve sanki günlerdir açmışım gibi yedim 2 gündür iştahım zirvede ama zararlı şeyler canım çekiyor genelde

Selam kızlar nasılsınız? Benim ağzımın tadı yok hiç. Bu akşam yemeğinde tabağımın yarısını yedim ama sanki dünyaları yemişim gibi şişkinlik hissettim öyle ki nefes alamadım. +2 kilo aldım 12+2 yim.

Benim de 2 kızım var cnm Allah sağlıkla gönlümüze göre versin inşallah Mayıs 3 de gideceğim doktora o zaman bakarız dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…