2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benimde öyle hatta geçen hafta kokoreç yedim o kadar zararlı şeyler istiyorum bende et falan başkası pişirirse yiyorum kendim yapamıyorum koku rahatsız ediyor.

Benim de 2 kızım var cnm Allah sağlıkla gönlümüze göre versin inşallah Mayıs 3 de gideceğim doktora o zaman bakarız dedi bana.
Kaç haftalık olacak benimde aynı gün kontrolüm var 10 haftalık olacak cinsiyet için erken oluyor galiba hayırlısı olsun inşallah

Tüp bebekte transfer tarihine 2 hafta ekleniyor canım

Kızlar bende bi öksürük var geçmiyor üç gündür geceleri falan uyuyamıyorum bugün sağlık ocağına gittim doktor ilaç veremem dedi yapmadığım doğal bir şey kalmadı ama geçmiyor korkuyorum çocuğa zarar gelecek diye ne yapsam geçer yaa

Kızlar merhabalar. 11+6’dayım. Hiçbir şey aşermiyorum sizlerde durum nasıl?
Ben haftalar önce Çağla aşerdim ama kayısı Çağla .. aşermemekte normal belki canın birşey istemiştir ulaşımı kolay olduğundan aşerdiğini farketmemişindir.

Ihlamura bal koy iç canım
Doktorda grip nezle için önerdi

Ben haftalar önce Çağla aşerdim ama kayısı Çağla .. aşermemekte normal belki canın birşey istemiştir ulaşımı kolay olduğundan aşerdiğini farketmemişindir.
Umarım öyledir olmayan her türlü belirti kötü düşünmeme sebep oluyor Perşembe günü kontrolüm var, iyi olduğunu öğrenirsem rahatlayacağım inşallah

Ben kendimi sıcak tutup terlettim öyle iyileşmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…