- 31 Mart 2024
- 82
- 76
- 3
- 38
haslamak yerine omlet gibi yapmayi deneyebilirsiniz. bir kasede yumurtayi cirparken biraz sut ekleyin o butun kokusunu aliyor. biraz biber vs de eklerseniz daha fresh oluyor. yoksa haslanmis yumurta kokusu cok agir evet ama yememiz lazim yumurtayi.Kızlar ben haşlanmış yumurtadan fena tiksindim ya, yumurta yemek hiç istemiyorum ama çocuk içinde hiç sağlıklı beslenmiyorum. Daha doğrusu beslenmiyorum, çok sık acıkıyorum ama canım bir şey yemek istemiyor pek atıştırıp geçiyorum. Et balık sağlıklı beslenme olaylarına bir türlü geçemiyorum çocuk içinde üzülüyorum. Ve canım öyle ekşi istiyor ki yazarken bile ağzım su dolduturşunun üzerine nar ekşisi döküp yemek istiyorum ama kendimden uyandığından tutuyorum kendimi
Benim de iki kızım var gönlünüzden gecen erkek, erkek gibi de hissediyorum ama hayırlı ve saglıklı olsun da kız erkek farketmez tabi kiBenim de 2 kızım var cnm Allah sağlıkla gönlümüze göre versin inşallahMayıs 3 de gideceğim doktora o zaman bakarız dedi bana.
Ya ben de sürekli açım ama midem de cok bulanıyor, gıda intoleranslarım da var şişiyorum karnım agrıyor ishal oluyorum hemen o yüzden yiyebildiğim şeyler de cok sınırlı dün gece resmen ac ac uyudumÇabuk doyuyorum ama hemen acıkıyorum çok fena
Evet bende brokoli ekliyorum yada havuç karıştırıp omlet yapıyırum . Diğer türlü haşlama mümkün değil . Bu sütü de deneyeceğim sağol canım benim de aklımda bulunsunhaslamak yerine omlet gibi yapmayi deneyebilirsiniz. bir kasede yumurtayi cirparken biraz sut ekleyin o butun kokusunu aliyor. biraz biber vs de eklerseniz daha fresh oluyor. yoksa haslanmis yumurta kokusu cok agir evet ama yememiz lazim yumurtayi.
İnan bende öyleyim bayağı merak ediyorum açıkçası ama süpriz olsun dedi doktor ki zaten alışveriş için 4.ayı bekliyordum ondan bekliyeyim dedim ama bakalım cidden çok heyecanlandımYaa insan nasıl bekler 17.hafta oluyor ayy yüzdelik falan verse bu doktorlar bariii çatlarım ben olsam
Ayyy ne güzel heyecanlara geçtikİnan bende öyleyim bayağı merak ediyorum açıkçası ama süpriz olsun dedi doktor ki zaten alışveriş için 4.ayı bekliyordum ondan bekliyeyim dedim ama bakalım cidden çok heyecanlandımdevletteki doktorum erkeğe benzemiyor dedi ama net değil dedi özeldeki süpriz olsun dedi
Mesleki deformasyonAyyy ne güzel heyecanlara geçtikyalnız sende de iyi sabır var ha canım
Evet sabırda en çok size lazım amaMesleki deformasyonokul öncesi öğretmeni olunca sabrı fazlasıyla Öğreniyoruz
Bugün dediğiniz gibi peynir falan ekleyerek yedim. Ancak bu şekilde yiyebildim günler sonrahaslamak yerine omlet gibi yapmayi deneyebilirsiniz. bir kasede yumurtayi cirparken biraz sut ekleyin o butun kokusunu aliyor. biraz biber vs de eklerseniz daha fresh oluyor. yoksa haslanmis yumurta kokusu cok agir evet ama yememiz lazim yumurtayi.
Ya benimde mide bulantım başladı, 2 lokma yesem doyuyorum, yarım saat sonra hiç yememişim gibi hemen acıkıyorum. Ne yesem şişkinlik yapıyor ve hiç iştahım yok zorla yiyorum resmen.Ya ben de sürekli açım ama midem de cok bulanıyor, gıda intoleranslarım da var şişiyorum karnım agrıyor ishal oluyorum hemen o yüzden yiyebildiğim şeyler de cok sınırlı dün gece resmen ac ac uyudumbir seyler canım istese de gönlümce yiyebilsem keşke diye bekliyorum
çok teşekkür ederim kız dediğin doğru en iyisi yakalanmamak ama Buda aklımızda kalsınKızlar biliyorsunuz şu sıralar enfeksiyonla uğraşıyorum. Birşeyden korunmanın en iyi yolu yakalanmamaktır diyerekten bir kaç şey araştırdımgebelikte yapılabilecek şeyler. Belki sizede fikir olur.
1. Su ve sirke karıştırılıp tuvalete girip temizlendikten sonra pamukla tampon gibi bunu genital bölgeye uygulayıp durulama yapmamak
2- dut kurusu kürü, dutu haşlayıp suyunu içmek bütün enfeksiyonu temizliyormuş
3-iç çamaşırına bir damla nioli yağı günlük, buda özellikle idrar yolu enfeksiyonu için çok etkiliymiş
4- gün içinde ütülü sık çamaşır değişimi ve bol su bunu zaten yaparız
Adı aklıma geldiyse eğer diye yazıyorum bitane meyve kurusu var kırmızı turna yemişi cranberry diye geçiyor ismi bunu da tüketebilirsin canımDün doktor randevumda bir defa su gibi akıntı olduğunu söyledim bu çok normal sayılmıyormuş gebelikte öyle dedi, iki ihtimal çıkıyor bu durumda çünkü ya mantar kaynaklı yada söylemek istemediğim ikinci ihtimal. İdrar yolu enfeksiyonu da etkiliyor olabilir tabi.Birde sarı akıntım vardı fitil yazdı ama fitili yazdıktan sonra şiddetli ağrın kanaman su gelmesi olursa hemen acile gel dedi. Fitille bağlantısı var mı anlamadım öyle diyince korktuğum için kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. O yüzden doğal şeyler araştırdım.
Tamam canım nbl nin sanki öyle bir takviyesi vardı sen diyince aklıma geldi bak çok sağolAdı aklıma geldiyse eğer diye yazıyorum bitane meyve kurusu var kırmızı turna yemişi cranberry diye geçiyor ismi bunu da tüketebilirsin canım
İnşallah canım benimBenimde 2kizim var.insallah senin kızın benimde oğlum olur.Hayirlisi ile inşallah.
Bende açım iştahsız meyvelerle akşam edebilirim şu saat oldu bişey yemeden yattım daha da yatarım heryer hersey kokuyorBende hep açım 3.gebeligim ilk defa böyle oldu
Benimde tüm belirtiler gitmişti şu son 3 gündür başa sardı mide bulantıları. Domates yiye yiye domates gibi çocuğum olacak bu gidişleGünaydın hanımlarsabah boğaz kuruluğu ile uyanıyorum bu ara nedense burnum tıkalı hep. Kalktım dualarımı ettim bulantı hapımı içtim evi toparladım çay demledim ama görünce midem bulanıyor canım istemiyor ya. Her zamanki fix kahvaltımı yaptım yarım kilo çeri domates salatalık peynir zeytin üzerine nane ve zeytinyağ sadece bunları yiyebiliyorum kahvaltıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?