2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

haslamak yerine omlet gibi yapmayi deneyebilirsiniz. bir kasede yumurtayi cirparken biraz sut ekleyin o butun kokusunu aliyor. biraz biber vs de eklerseniz daha fresh oluyor. yoksa haslanmis yumurta kokusu cok agir evet ama yememiz lazim yumurtayi.

Çabuk doyuyorum ama hemen acıkıyorum çok fena
Ya ben de sürekli açım ama midem de cok bulanıyor, gıda intoleranslarım da var şişiyorum karnım agrıyor ishal oluyorum hemen o yüzden yiyebildiğim şeyler de cok sınırlı dün gece resmen ac ac uyudum bir seyler canım istese de gönlümce yiyebilsem keşke diye bekliyorum

haslamak yerine omlet gibi yapmayi deneyebilirsiniz. bir kasede yumurtayi cirparken biraz sut ekleyin o butun kokusunu aliyor. biraz biber vs de eklerseniz daha fresh oluyor. yoksa haslanmis yumurta kokusu cok agir evet ama yememiz lazim yumurtayi.
Evet bende brokoli ekliyorum yada havuç karıştırıp omlet yapıyırum . Diğer türlü haşlama mümkün değil . Bu sütü de deneyeceğim sağol canım benim de aklımda bulunsun

Yaa insan nasıl bekler 17.hafta oluyor ayy yüzdelik falan verse bu doktorlar bariii çatlarım ben olsam
İnan bende öyleyim bayağı merak ediyorum açıkçası ama süpriz olsun dedi doktor ki zaten alışveriş için 4.ayı bekliyordum ondan bekliyeyim dedim ama bakalım cidden çok heyecanlandım devletteki doktorum erkeğe benzemiyor dedi ama net değil dedi özeldeki süpriz olsun dedi

Ayyy ne güzel heyecanlara geçtik yalnız sende de iyi sabır var ha canım

Mesleki deformasyon okul öncesi öğretmeni olunca sabrı fazlasıyla Öğreniyoruz
Evet sabırda en çok size lazım ama . Gerçi gittiğinde 17 hafta kesin öğrenirsin cinsiyetini . O haftalarda çoktan belli oluyor galiba

Bugün dediğiniz gibi peynir falan ekleyerek yedim. Ancak bu şekilde yiyebildim günler sonra

Ya benimde mide bulantım başladı, 2 lokma yesem doyuyorum, yarım saat sonra hiç yememişim gibi hemen acıkıyorum. Ne yesem şişkinlik yapıyor ve hiç iştahım yok zorla yiyorum resmen.

Kızlar biliyorsunuz şu sıralar enfeksiyonla uğraşıyorum. Birşeyden korunmanın en iyi yolu yakalanmamaktır diyerekten bir kaç şey araştırdım gebelikte yapılabilecek şeyler. Belki sizede fikir olur.
1. Su ve sirke karıştırılıp tuvalete girip temizlendikten sonra pamukla tampon gibi bunu genital bölgeye uygulayıp durulama yapmamak
2- dut kurusu kürü, dutu haşlayıp suyunu içmek bütün enfeksiyonu temizliyormuş
3-iç çamaşırına bir damla nioli yağı günlük, buda özellikle idrar yolu enfeksiyonu için çok etkiliymiş
4- gün içinde ütülü sık çamaşır değişimi ve bol su bunu zaten yaparız

Dün doktor randevumda bir defa su gibi akıntı olduğunu söyledim bu çok normal sayılmıyormuş gebelikte öyle dedi, iki ihtimal çıkıyor bu durumda çünkü ya mantar kaynaklı yada söylemek istemediğim ikinci ihtimal. İdrar yolu enfeksiyonu da etkiliyor olabilir tabi.Birde sarı akıntım vardı fitil yazdı ama fitili yazdıktan sonra şiddetli ağrın kanaman su gelmesi olursa hemen acile gel dedi. Fitille bağlantısı var mı anlamadım öyle diyince korktuğum için kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. O yüzden doğal şeyler araştırdım.

çok teşekkür ederim kız dediğin doğru en iyisi yakalanmamak ama Buda aklımızda kalsın

Adı aklıma geldiyse eğer diye yazıyorum bitane meyve kurusu var kırmızı turna yemişi cranberry diye geçiyor ismi bunu da tüketebilirsin canım

Günaydın hanımlar sabah boğaz kuruluğu ile uyanıyorum bu ara nedense burnum tıkalı hep. Kalktım dualarımı ettim bulantı hapımı içtim evi toparladım çay demledim ama görünce midem bulanıyor canım istemiyor ya. Her zamanki fix kahvaltımı yaptım yarım kilo çeri domates salatalık peynir zeytin üzerine nane ve zeytinyağ sadece bunları yiyebiliyorum kahvaltıda.

Benimde tüm belirtiler gitmişti şu son 3 gündür başa sardı mide bulantıları. Domates yiye yiye domates gibi çocuğum olacak bu gidişle . Yalnız hiç kahvaltı yaptım kilo çeri . Bu arada 12-16 haftalarda burun tıkanıklığı boğaz kuruluğu çok normalmiş . Nedenini de okumuştum ama hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…