2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canm cinsiyeti belli olmadı ben kızımı çok erken öğrenmiştim şuan onu m ediyorum birde
Cuma devlete gitmiştim rica ettim baktı hani net bir şey söyleyemem demişti ama erkeğe benzemiyor dedi çıkıntı görünmüyor ama tabi net değil dedi açıkçası bende görmedim çıkıntı :) içimde hep kız var çevremde kız diyor ama bilemiyorum tabii sağlıkla gelsin özeldeki doktorum da dur daha tam emin olalım bir dahaki kontrolunde süpriz yaparız dedi diğer kontrolum de 4 hafta sonra

Hadi bakalım günkündeki gibi olur inş devlette görse de söylemezler bende ilaç yazdırmak için ayrıyeten gitmek istemiyorum o yüzden 3 hafta kadar bekleyeceğim gibi 11+0ım

Kızlar merhaba herkese Allahtan sağlıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum. 11. Hafta kontrolüm oldu ikili test yapıldı sonuç bekliyoruz. 11. Haftam dolmak üzere. Yalnız demir ilacı başlamak gerek dedi ama bulantı geçmedi hala prilam kullanıyorum. Bulantı geçince demire başla dedi.Bulantı kusma devam etmesi normal mi. Siz de durumlar nasıl

Allahım yar ve yardımcın olsun Tüm güzel dileklerim dualarim sen ve diğer bebeğini kaybeden arkadaşlarima olucak Allah hidayet sabırların en güzelini versin

Yaaaa cok sevındım balımm maşallah maşallah yaa

Bana %70 erkek dedi bugün. Birşeylerde gösterdi burdan dönmez diye düşünüyorum Hep kız hissedince kısa bir şok oldu tabi ama sağlıklı olsunda ikiside çok güzel
Anaaa deme:)) hadi hayırlısı bebeim
Bakalm grupta en cok kız mı erkek bebiş mi olacak

Kızlar ben 10+4 üm bugün özelde başka doktora gittim demirin düşük b12 düşük birde magnezyum başlayacağız dedi aranızda bu kadar erken başlayan var mı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım

Yaa insan nasıl bekler 17.hafta oluyor ayy yüzdelik falan verse bu doktorlar bariii çatlarım ben olsam

bende keseyi görmeye gitmiştim ertesi hafta kalp atışına . Sonra bir ay geçti öyle 10. haftada gittim yine bir ay var arada kontrolün sabırsızlanıyorum ama
Anladım canım bencede ayda 1 olması daha sağlıklı ve ultrasonda çok bebek için iyi değil hemde her kontrolde strese giriyom ben ondan daha iyi. Bir yandan da dediğin gibi bebişi görmek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…