2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç hiç korkma herkese de kulağını tıka. Rahimde kanama alanı yoksa bebek kalbi atıyor haftası ile uyumluysa hiç endişe etme. Senin bayadır kanama vardı ee üzüm zamandır cinsel ilişkide yok . O vajinadaki kılcal damarlardan kaynaklı kanamadır. Ki burda kaç kişinin başına geldi. Sen iğneni ol doktoruna güven kontrole alırlar kötüyü düşünme bile. Ya mervemmm sana düne kadar her an düşebilir demişlerdi unutma kaç haftadır sağlıklı bebeğin. Senin minik sandığından güçlü az şakacı da annesinin yüreğini indirip kaldırmaya bayılıyor. Onla konuş tutun bana sıkı sıkı de . Hiç korkma endişelenme kafanı dağıtacak şeyler yap o temizlikçi ablalar da sadece görevini yapsın haddi olmayan şeylere karışmasın bazen doktordan çok doktor oluyorlar

Grupta 3 tane kesin olmamakla beraber erkek haberi geldi bi kız haberi patlat ırmak şuraya
Benim doktor geçenlerde kız hissediyorum dedi sinyali verdi zaten . Bu kontrolde de kız bu kız ya dedi. Eşim fetal DNA sonucunu bekliyor ondan askıdayız biz

Neden hep sağlıklı şeyler böyle bi düşündürmüyor değil
aynen Yaa gündüzleri bişey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı hissi var gece de nerde sağlıksız şey var onu istiyor canım belki yıllardır kola içmem ben tadını unuttum akşam canım istedi kaç gündür gribim boğazlarım pert magnumun orman meyveli dondurmasını istiyor canım ama tutuyorum kendimi 3 kilo aldım zaten

Olmaz olmaz canm inşallah o kanama da bitecek ilaçlar iyi gelecek inanıyorum ben
Bak cok şükür bebecik iyi annesi
Dualarmz seninle balımm

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bence içinizi ferah tutun benim bir arkadaşım var onunla oluk oluk kanaması oldu banyo komple kandı diye anlatır hep doktora kesin bebek düştü diye gitmişler bir bakmışlar kuzucuk duruyor bugün 1 yalına girdi maşallah bazen böyle tatsız olaylar oluyor maalesef kalbi atıyor ve günüyle uyumluysa en kötüyü düşünmeyin inşallah bebeğine bir şey olmaz

Ben yiyorum ya abartmadan benimde kola çekti canım 2 hafta önce felan içtim bi bardak şuana kadar tuttu o beni bi noddle da gidip geliyorum dayanamayacak gibi olursam ondanda yerim bir tane Allahtan tatlıdan soğudum çikolata falan yiyemiyorum yoksa düşünemedim kendimi

Ay bende belki 7/8 yıl olmuştur cips yemeyeli sevmem de açıkçası tadını. şu aralar resmen cips yemek istiyorum nerde zararlı şeyler var insanın canı çekiyor

Kızlar göbeklerini ne alemde herkes benimkine çok çabuk çıkmış diyor 11+1 yani belli oluyor benim hamile olduğum
walla benimde çok çıktı canım yaa 10+3 teyim ama çok benim 2.hamileleğim ilkinde bukadar değildim ama öncesinden kalan sezeryan göbegimde var ben ona baglıyorum kilomda çok artış yok ama anlamadım

doktorum yüzüme güneş kremi kullanmamı söyledi.Marka olarak ne kullanıyorsunuz

Tatlı yiyemiyorum ben yaa midem almıyor bilmiyorum ama ekşiye dayanamıyorum doktorum da geçen tuzlu ekşi çok yeme tansiyon oluşmasın dedi ne yesem korkar oldum

Ay bende belki 7/8 yıl olmuştur cips yemeyeli sevmem de açıkçası tadını. şu aralar resmen cips yemek istiyorum nerde zararlı şeyler var insanın canı çekiyor
Ayyy ben kumru yedim yaa aşerdim resmen kocam ne kadar hayır derse de oturdum ağladım yiycem diye yedim ben aşırı duygusalım bir de yaaa anneme anne derken bile hemen gözlerim doluyor ağlıyorum normal mi bu kadar duygusallık acaba

bende 2 kilo verdim. midem ağzımda geziyorum tüm gün. azıcık bişey yiyip sonrasında tiksinti geliyor yiyemiyorum. karnım aç ama nafile yedirmiyor bu bulantı. dua ediyorum 3. ayda bitsin Rabbim diye. Henüz 9+4 günlüğüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…