Ben ama yasak bir şey yedim geçen gün hemde gece 1 canm aşırı çekti eşimle çıkıp mumbar yedik Allahım sen koru ama çok canm istedi doktora da sormuştum onda önermiyorum ama çok canın çektiyse ye azcık demişti ona güvenerek yedim valla
Herkes tadını çıkart diyor, bu stresle nasıl çıkarayım midem kötü, belim ağrıyor yemek yiyemiyorum, buzdolabını açsam kokudan kusacak gibi oluyorum nerede bu keyif
Ne demek canım Rabbim hayırla tamamına erdirsin stresle geçiyor ama bebeğimizi kendimizden başka kimseyle paylaşmadığımız, baş başa olduğumuz tek dönem hamilelik dönemi. Keyifle geçirebiliriz inşallah
Ben ama yasak bir şey yedim geçen gün hemde gece 1 canm aşırı çekti eşimle çıkıp mumbar yedik Allahım sen koru ama çok canm istedi doktora da sormuştum onda önermiyorum ama çok canın çektiyse ye azcık demişti ona güvenerek yedim valla
Valla bende geçen kokoreç yedim, doktorum temiz ve iyi pişmişse sorun yok yiyebilirsin dedi. Şükür sorun yaşamadım. Asla yeme yasak olayına çok katılmıyorum açıkçası ya, nefis bir yerde de. Kola haftada 1 bardak içmekten de bir şey olmaz diyor mesela doktorum. Önemli olan ne kadar yediğimiz bence. Abartmadan yenirse sıkıntı yok bence
Herkes tadını çıkart diyor, bu stresle nasıl çıkarayım midem kötü, belim ağrıyor yemek yiyemiyorum, buzdolabını açsam kokudan kusacak gibi oluyorum nerede bu keyif
Biz aynı zamandayız sizle benimde göbeğim dümdüz değildi ama bence şişkinlikten ve kilodan biraz gerildi.Aslında bebek fasülye kadar dışardan belli olan gaz falan bence.Siz kilo aldınız mı ? Ben ödem olarak arttım ama ağırlıkta başlangıçtaki gibiyim.sindirim için Probiyotik takviyeler aldım biraz insin göbeğim diye umarım zararı yoktur
Yani içinde katkı ve koruyucu maddeleri olduğu için önermiyorlar canım. Ama ev yapımı etsiz olsa bence birşey olmaz diye düşünüyorum. Hazır yesek bile kaç kere yiyebiliriz ki hergün tüketmedikçe birşey olmaz heralde. Yoksa paketli gıdalar, içinde koruyucu olan gıdalar, market tavuğu, 3 numara yumurta, asitli içecekler, çay kahve hiçbiri önerilmiyor. Buraya girsek ölürüz bence
Yaa bizim buralarda meşhur (Adana) hamilikten önce canm çekti gitcektik yoğunluktan gidemek birde geceleri oluyor genelde işte lk zamanlar doktora sormadan gidememiştim
Biz aynı zamandayız sizle benimde göbeğim dümdüz değildi ama bence şişkinlikten ve kilodan biraz gerildi.Aslında bebek fasülye kadar dışardan belli olan gaz falan bence.Siz kilo aldınız mı ? Ben ödem olarak arttım ama ağırlıkta başlangıçtaki gibiyim.sindirim için Probiyotik takviyeler aldım biraz insin göbeğim diye umarım zararı yoktur
Benim kola çekti içtim bir daha çekmedi, çiğköfte,ton balığı çekti yedim oda bitti, noddle yemedim hala aklımın bir köşesinde yatıyor rüyamda bile gördüm yani
Yaa bizim buralarda meşhur (Adana) hamilikten önce canm çekti gitcektik yoğunluktan gidemek birde geceleri oluyor genelde işte lk zamanlar doktora sormadan gidememiştim