Ay bende belki 7/8 yıl olmuştur cips yemeyeli sevmem de açıkçası tadını. şu aralar resmen cips yemek istiyorum nerde zararlı şeyler var insanın canı çekiyor
Ay bende belki 7/8 yıl olmuştur cips yemeyeli sevmem de açıkçası tadını. şu aralar resmen cips yemek istiyorum nerde zararlı şeyler var insanın canı çekiyor
Tatlı yiyemiyorum ben yaa midem almıyor bilmiyorum ama ekşiye dayanamıyorum doktorum da geçen tuzlu ekşi çok yeme tansiyon oluşmasın dedi ne yesem korkar oldum
walla benimde çok çıktı canım yaa 10+3 teyim ama çok benim 2.hamileleğim ilkinde bukadar değildim ama öncesinden kalan sezeryan göbegimde var ben ona baglıyorum kilomda çok artış yok ama anlamadım
Yok kız ben konserve ton balığı felan almıştım onda neler yazıyordu o son alışım oldu zaten. Allahtan bir kere yiyince kesiliyor gebelik tansiyonu neymiş ki düşürüyor mu çıkarıyor mu acaba. Ona göre kontrol edeyim. Ben sık sık takip ediyorum 10/7- 10/6 çıkıyor hamilelikten öncede böyleydi
Günaydın canım benim geçen hafta ağrımıştı karnımda kasıklarım da doktor üşütürsen ağrır demişti banyo da bile bir kaç dakika fazla kal hemen belli eder kendini dedi ben oturarak çalışıyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu öğlen oldu mu hemen giriyor ağrı kalkar uzanırım biraz gezinirim geçer
O zaman benimde üşüttüğüm için sanırım, duş sonrası cam açık uyuyakalmışım zaten boğazlarım başım çok kötü. Sabahta çok ağrım olunca korktum, biraz daha uyuyup yatınca geçti şimdi çok şükür. Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde
Ağrılar doğuma kadar bizimle olacak canım, düşük yapıyor olsan belirgin anlarsın arada çok fark var ona sancı + kasılma eklenir. O yüzden ağrılarda diğer ihtimali düşünme
Henüz söyledi sayılmaz 9. Haftada kız hissediyorum dedi 10. Haftada kız üzerinde daha çok durdu. Doktorumla uzun bir geçmişim var arkadaş gibiyiz biraz onunda etkisi var
Ayyy ben kumru yedim yaa aşerdim resmen kocam ne kadar hayır derse de oturdum ağladım yiycem diye yedim ben aşırı duygusalım bir de yaaa anneme anne derken bile hemen gözlerim doluyor ağlıyorum normal mi bu kadar duygusallık acaba
bende 2 kilo verdim. midem ağzımda geziyorum tüm gün. azıcık bişey yiyip sonrasında tiksinti geliyor yiyemiyorum. karnım aç ama nafile yedirmiyor bu bulantı. dua ediyorum 3. ayda bitsin Rabbim diye. Henüz 9+4 günlüğüz :)
Benim kola çekti içtim bir daha çekmedi, çiğköfte,ton balığı çekti yedim oda bitti, noddle yemedim hala aklımın bir köşesinde yatıyor rüyamda bile gördüm yani
Benim kola çekti içtim bir daha çekmedi, çiğköfte,ton balığı çekti yedim oda bitti, noddle yemedim hala aklımın bir köşesinde yatıyor rüyamda bile gördüm yani