2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlı yiyemiyorum ben yaa midem almıyor bilmiyorum ama ekşiye dayanamıyorum doktorum da geçen tuzlu ekşi çok yeme tansiyon oluşmasın dedi ne yesem korkar oldum
Ay bende ekşi ya hele turşu ve ekşili salata türleri ben yiyorum bakıyorum yenmemesi lazım yazıyorsa neyse bu kadardan birşey olmaz diyorum geçiyorum

walla benimde çok çıktı canım yaa 10+3 teyim ama çok benim 2.hamileleğim ilkinde bukadar değildim ama öncesinden kalan sezeryan göbegimde var ben ona baglıyorum kilomda çok artış yok ama anlamadım
Benim normal doğumdu ama ben de anlamadım 2. Olduğu için demek ki muhtemelen böyle canm

İşte oluyormuş onlardan gebelik tansiyonu olursun dedi doktor o yüzden yiyemiyorum bu aralar artık
Yok kız ben konserve ton balığı felan almıştım onda neler yazıyordu o son alışım oldu zaten. Allahtan bir kere yiyince kesiliyor gebelik tansiyonu neymiş ki düşürüyor mu çıkarıyor mu acaba. Ona göre kontrol edeyim. Ben sık sık takip ediyorum 10/7- 10/6 çıkıyor hamilelikten öncede böyleydi

O zaman benimde üşüttüğüm için sanırım, duş sonrası cam açık uyuyakalmışım zaten boğazlarım başım çok kötü. Sabahta çok ağrım olunca korktum, biraz daha uyuyup yatınca geçti şimdi çok şükür. Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde

Ağrılar doğuma kadar bizimle olacak canım, düşük yapıyor olsan belirgin anlarsın arada çok fark var ona sancı + kasılma eklenir. O yüzden ağrılarda diğer ihtimali düşünme
İyi bari çok teşekkür ederim sağolun. İyi ki varsınız kızlar valla. Allahın izniyle sağlıkla şu kasım ayına bir gelebilsek

dr tam olarak kaçıncı haftada söyledi cinsiyeti
Henüz söyledi sayılmaz 9. Haftada kız hissediyorum dedi 10. Haftada kız üzerinde daha çok durdu. Doktorumla uzun bir geçmişim var arkadaş gibiyiz biraz onunda etkisi var

Normal normal geçen bende yolda bebek gördüm başladın ağlamaya .. Sorma o kadar yararlı şey var gidip nerde zararlı canımız onu çekiyor

Bende açım bildiğin aç ama ne yersem 1 dk durmuyor midem de hop dışarı . İnşalalh 3. Aya kadar geçer yoksa 9 ay yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…