Kızlar aşırı şişkinim karnım davul gibi oturamıyorum resmen kabızlık için ilaç yazdırmıştım ama o da işe yaramıyor mide bulantım yüzünden adam akıllı bir şey yiyemiyorum suyu çok zor içiyorum benim gibi şişkinlik hazımsızlık yaşayan var mı ne yapıyosun Allah aşkına dayanamıyorum resmen karnım patlicak
ben varım hem bulantı hem sıskınlık, su içesim bile gelmiyor. yiyorum yine zorla, kusmuyorumda ama bu durum bitirdi beni ruhsal olarak canım burnumda sinirim tepemde
Kızlar azıcık bir fikir almak istiyorum sizden 1 hafta sonra eşimin doğum günü biraz farklı bişeyler yapmak istiyorum, fotoğraflı, yazılı vs pasta yapmıştım önceki dönemlerde şimdi birazz farklılık istiyorum varmı şöyle güzel fikirleeer
Ben de yarın gidiyorum inşallah güzel haberler alırız cinsiyet de belki belli olur ben de 11+6 yım ama önden gidiyordu normalde 12+ lardayımdır diye düşünüyorum
Hayır canım bana da doktorum iç demişti, bir zararı olacağını sanmıyorum . Aksine ilerleyen zamanlarda daha da iyi geleceğini söylüyor çevremdeki hamile arkadaşlarım. Şişkinlik ve kramplar açısından
Ben de yarın gidiyorum inşallah güzel haberler alırız cinsiyet de belki belli olur ben de 11+6 yım ama önden gidiyordu normalde 12+ lardayımdır diye düşünüyorum
Bir arkadaşım da 30 haftalık hamile ona doktoru uludağ premium iç demiş maden suyu için mavi şişeli olandan
ouy maşallah bebişe kesin olarak soylemese de tahminde bulunabilir bence canım doktordan doktora da değişiyor kimi görse de soylemiyor emin olana kadar. iyi bari ben de kızılay aldım bitince uludag alayım ferahlatıyor da
Hayır canım bana da doktorum iç demişti, bir zararı olacağını sanmıyorum . Aksine ilerleyen zamanlarda daha da iyi geleceğini söylüyor çevremdeki hamile arkadaşlarım. Şişkinlik ve kramplar açısından
MaşaAllah canım benim 12+4 tü söylemedi bana özeldeki doktorum devletteki doktora da tahmin etseniz dedim o da erkeğe benzemiyor hadi %60 kız diyelim dedi ama emin değiliz bak dedi
MaşaAllah canım benim 12+4 tü söylemedi bana özeldeki doktorum devletteki doktora da tahmin etseniz dedim o da erkeğe benzemiyor hadi %60 kız diyelim dedi ama emin değiliz bak dedi
Benim doktorum da her zaman söylemiyor ne yazık ki, bebeğe bakıyor iyi diyor gönderiyor, iyi olduğunu duyunca aklıma soru sormakta gelmiyor. İlgili birini bulmak zor. Araştırıp gebe arkadaşlara sordukça öğreniyorım çoğu şeyi.
Oldusanirim
iyi geceler canım yarın doktora gidecektin ismini bilmiyorum ama çok dua ettim sana inşallah yarın kalp atışını duyarsın bebişinin bizi de haberdar et mutlaka hayırlı haberler alacağın bir günün olsun ol diyecek herşey elinde olan Rabbim mucizeni tamamlasın inşallah
Ay muayene olmayı bekliyorum kalbim pır pır nasıl heyecanlıyım ya bir yandan da endişeliyim gece karnım çok agrıdı. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Güzel haberler alalım bugün hepimiz
Çok şükür çıktım içim rahatladı bebiş sağlıklı. Cinsiyet tahminim var ama arkadaşlar tembihledi onlara söyleyeceğim parti yapacaklarmış dedi tekrar haftaiçi gel cinsiyeti netleştirelim dedi. Şimdi fetal dna testi ve idrar testi vericem. bebiş bir hafta önden gidiyor
Kızlar azıcık bir fikir almak istiyorum sizden 1 hafta sonra eşimin doğum günü biraz farklı bişeyler yapmak istiyorum, fotoğraflı, yazılı vs pasta yapmıştım önceki dönemlerde şimdi birazz farklılık istiyorum varmı şöyle güzel fikirleeer
Çok şükür çıktım içim rahatladı bebiş sağlıklı. Cinsiyet tahminim var ama arkadaşlar tembihledi onlara söyleyeceğim parti yapacaklarmış dedi tekrar haftaiçi gel cinsiyeti netleştirelim dedi. Şimdi fetal dna testi ve idrar testi vericem. bebiş bir hafta önden gidiyor