2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Vala ben bu süreçte evdeyim telefona bakıyorum çok Rabbim korusun inşallah. En iyisi çok bakmamak tabi ama malesef benim riskli başka da bir şey yapamıyorum yatarken elimde hep

Yani tuz lambası, kaktüs, ametist taşı diyorlar birde wifi felan uyurken kapatılması gerekiyormuş ama hangisi gerçekten tam etki sağlıyor bilmiyorum

cinsiyet için kaçıncı hafta gitmeyi düşünüyorsunuzz kizlar

Kızlar bildiğiniz gibi 3 ay önce kaybım var 3 haftadır kahverengi lekeler oldu 3 gündür yoktu eşimle ilişkiye girdik ve maalesef kanamam başladı şuan yatışım yapıldı çok kötü durumdayım
Cnm son. Durumun ne merak ettim iliski. Sonrasi kanama bende yasadim ama senin haftasiyla uyumluymus kalbi atiyomus belki baska bi sebebi vardir

Kızlar aşırı şişkinim karnım davul gibi oturamıyorum resmen kabızlık için ilaç yazdırmıştım ama o da işe yaramıyor mide bulantım yüzünden adam akıllı bir şey yiyemiyorum suyu çok zor içiyorum benim gibi şişkinlik hazımsızlık yaşayan var mı ne yapıyosun Allah aşkına dayanamıyorum resmen karnım patlicak

Akşamdan büyük bir bardak suya 4 kayısı kurusu atıyorum sabaha kadar duruyor sabah aç karnına içiyorum tanesini yiyorum üzerine bir kaşık zeytinyağı içiyorum şükür daha iyiyim ama doktor tavsiyesi falan değil ben daha önce diyetisyene gidiyordum o söylemişti faydası olur zararı olmaz diye düşündüm denedim ve daha iyiyim şuan

Ben 15 gün kabız kaldım . Probiyotik toz ve zeytinyağı bende işe yaradı. Kabızlık çok ilerlemeden zeytinyağı iç canım yoksa sonucu çok acı verici oluyor

canim gunluk ictigin su miktarini mutlaka artir, omletle yada yiyebiliyorsan tost uzerine (tam bugday) avokado tuketmeye calis. benim bu sekilde baya azaldi sorunum.

Teşekkür ederim

Ben 15 gün kabız kaldım . Probiyotik toz ve zeytinyağı bende işe yaradı. Kabızlık çok ilerlemeden zeytinyağı iç canım yoksa sonucu çok acı verici oluyor
Tamam canım teşekkür ederim
canim gunluk ictigin su miktarini mutlaka artir, omletle yada yiyebiliyorsan tost uzerine (tam bugday) avokado tuketmeye calis. benim bu sekilde baya azaldi sorunum.
Onuda denicem

Yok benim değil bende tekk bebiş valla bana ımomla devam dedi doktorum ekstra folikte içmedim zaten ımomda 400mikrogram var dedi gerek görmedi

iyi akşamlar kızlarben yarın cinsiyet için gidecegim cok heyecanlıyım ama kız hissediyorum eminim hatta kız olduguna
Yaaa bende cuma gideceğim bakalım çoğunluk ne çıkacak bende kız hissediyorum hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…