2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canm fetal DNA da oğlunuz olacağınızı öğrendiniz tc de bu testlerde yasak diye biliyorum cinsiyet bilgisi verilmesini
Ülkemizde resmiyette yasak ama Doktora gönderilen fetal DNA sonucumuzda cinsiyet mavi kalp yada pembe kalp seklide doktora bildiriliyor oda hastası ile bu bilgiyi paylaşıyor.

Canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Bir şikayetin ya da bir sorun var mıydı? Aniden mi oldu.

Ayy ben bi kız istiyorum bi erkek ne istediğim belli değil en son günlüm erkekteydi

Ülkemizde resmiyette yasak ama Doktora gönderilen fetal DNA sonucumuzda cinsiyet mavi kalp yada pembe kalp seklide doktora bildiriliyor oda hastası ile bu bilgiyi paylaşıyor.
Yaaa hiç bilmiyordum süpermiş net artık en azından gösterdi göstermedi olayı bitti

kizlar 10-11. haftalar kasik agrilariniz siklasti mi? sanki benim daha sik ve yogun. ilk haftalar daha rahatti gunde bir iki yokluyordu ama simdi surekli var gibi
Benim bugün10+5 bütün gün kasıklarımda batmalar oldu tedirgin de oldum açıkcası ama kimse söylesem normal rahmin büyüyor dedi

Canm fetal DNA da oğlunuz olacağınızı öğrendiniz tc de bu testlerde yasak diye biliyorum cinsiyet bilgisi verilmesini
Valla çiçeğim doktor test sonucunu attı gayet güzel sonuçlar dedi . dilerseniz cinsiyeti de söyleyebilirim dedi bizde evet deyince erkek dedi direkt :)

Valla çiçeğim doktor test sonucunu attı gayet güzel sonuçlar dedi . dilerseniz cinsiyeti de söyleyebilirim dedi bizde evet deyince erkek dedi direkt :)
Anladım canm ben kızım da yaptırmıştım bi lap anlaşmıştım onlar sormama rağmen söylememişti o yüzden m ettim
sevindim canm hayırlı evlat olsun inş

Anladım canm ben kızım da yaptırmıştım bi lap anlaşmıştım onlar sormama rağmen söylememişti o yüzden m ettim
sevindim canm hayırlı evlat olsun inş
Laboratuvar direkt doktora iletti sonuçları canım , bende sonuç çıktı mı diye sormuştum benim size iletme yetkim yok doktorunuz bilgi verecek dedi

Kızlar selam dün akşam çok canım istediği için çiğköfte yemiştim akşam ishal oldum sabah kalktım inanılmaz karın ağrısı var çok korkuyorum besin zehirlenmesi mi yaşıyorum bilmiyorum hemen doktoruma geldim sıra bekliyorum şuan

Ben hamile olmadan önce de hep sağıma yatardım canm hala da öyle uyuyorum sol taraf a dönünce hiç rahat edemiyorum:)
Bakalm balımm hayırlısı hakkmzda
Senin büyük ihtimalle erkek ya kuzum sana bişey sormak istiyorum. Geceleri yatarken sağına dönmek mi daha rahat ettiriyor sola dönmek mi, hangisinde daha rahatsın

Allahım nerden yedim o çiğköfteyi bilmiyorum ya canım istemişti iyi yerden aldım aslında cidden çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…