Ülkemizde resmiyette yasak ama Doktora gönderilen fetal DNA sonucumuzda cinsiyet mavi kalp yada pembe kalp seklide doktora bildiriliyor oda hastası ile bu bilgiyi paylaşıyor.
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.Bana Kasım annesi olmak nasip değilmiş Bebeğimin kalp sesini hiç duyamadim.Doktor kontrolunde düşük yapıyorum.Eger dusmesse yarın sabah kurtaj olacagim.Bana dua edermisiniz
Ben de kızlara sorayım dedim kendimi değerlendirmek için ben de bilmiyorum kız istiyoruz ama erkek hissediyorum çok merak ediyorum, cinsiyeti belli olan kızlar bizi bilgilendirin hangi tarafta rahatsınız bakalım benziyor mu
Ülkemizde resmiyette yasak ama Doktora gönderilen fetal DNA sonucumuzda cinsiyet mavi kalp yada pembe kalp seklide doktora bildiriliyor oda hastası ile bu bilgiyi paylaşıyor.
kizlar 10-11. haftalar kasik agrilariniz siklasti mi? sanki benim daha sik ve yogun. ilk haftalar daha rahatti gunde bir iki yokluyordu ama simdi surekli var gibi
Valla çiçeğim doktor test sonucunu attı gayet güzel sonuçlar dedi . dilerseniz cinsiyeti de söyleyebilirim dedi bizde evet deyince erkek dedi direkt :)
Valla çiçeğim doktor test sonucunu attı gayet güzel sonuçlar dedi . dilerseniz cinsiyeti de söyleyebilirim dedi bizde evet deyince erkek dedi direkt :)
Kızlar selam dün akşam çok canım istediği için çiğköfte yemiştim akşam ishal oldum sabah kalktım inanılmaz karın ağrısı var çok korkuyorum besin zehirlenmesi mi yaşıyorum bilmiyorum hemen doktoruma geldim sıra bekliyorum şuan
Senin büyük ihtimalle erkek ya kuzum sana bişey sormak istiyorum. Geceleri yatarken sağına dönmek mi daha rahat ettiriyor sola dönmek mi, hangisinde daha rahatsın