2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler

Maşallah cinsiyet hakkında bir şey dedi mi bilmiyorum ama ben erkek hissettim söylemek istedim görünce

Kizlar bir sey sorucam sizlerin bazilarinin cocuklari var ultrasonda onden gidenler dogumu 40. Haftadan once mi oldu yoksa zamanini doldurdu mu? Ablamin ilk cocugu iki hafta onden gidiyordu 38-5 te dogmustu genelde boyle mi oluyor acaba?

Kizlar bir sey sorucam sizlerin bazilarinin cocuklari var ultrasonda onden gidenler dogumu 40. Haftadan once mi oldu yoksa zamanini doldurdu mu? Ablamin ilk cocugu iki hafta onden gidiyordu 38-5 te dogmustu genelde boyle mi oluyor acaba?
Ben 36 haftalık doğum yaptım gebelik şekerim vardı 2 hafta önden gidiyordu her gidişimde ama normal boy kiloda doğdu 40 da doğursam 4 kilo olurdu

5 hafta sonraya mı verdi randevuyu?
Devlete gidiyorum randevu vermiyor haftaya sonuç göstermeye gel dedi sadece devlette biraz karışık 12 hafta altı ve 12 hafta üstü ayrı randevu alma yerleri var artık gebe polikliniğine almam lazım mesela

Devlete gidiyorum randevu vermiyor haftaya sonuç göstermeye gel dedi sadece devlette biraz karışık 12 hafta altı ve 12 hafta üstü ayrı randevu alma yerleri var artık gebe polikliniğine almam lazım mesela
17ye kadar cinsiyet için zor beklenir bacım allah yardımcımız olsun

Etsiz çiğ köfte değil mi? Bende gıda intoleransları var her zaman cok etkilemiyor ama gebelikte cok sıkıntı yaşıyorum. Bulgurlu ve glıtenli seyler yediğimde bir de yogurtlu ve sütlü seyler tükettiğimde gebeliğin başından beri oyle 2-3 kere ishal oldum. Endişelenmeyin bol bol su tüketin. Bulgur agır gelmiş olabilir

Ben de 37 yasındayım saglıkcıyım bu 3. Gebeliğim. İkili tarama testi dahil ilk 2 gebeliğimde hiç bir testi yaptırmadım ama detaylı ultrasona iyi bir perinatoloji profunda girmiştim. Allah korusun ama cocugum nasıl bir anomaliyle dogarsa dogsun onu aldırmayı düşünmem. Bu testler zaten sadece bilmeni ve ona göre doguma kadar kendini hazırlamanı saglıyor, durumun onune gecmek için yapılacak hiç bir sey yok tedavi yok. O yüzden ihtimalleri duyup da öğrenmek istemedim oncekilerde simdi de ögrenmek istemiyorum. Allahtan ne gelirse başımızın üzerine. ama tabi ki bu benim sahsi fikrim. Bu arada benim ve esimin ailesinde de yok engelli bir dogum yok.

Ben 2023 kasımda kürtaj oldum . Bir kez regl gördüm . Sonra hamile kaldım Şuan o hamileliğim. Demekki bebeğin sağlıksızmış canım. Gerekli testleri yaptır vitaminlerini al canım doktorlar beraber yol al hamile kalabilirsin dersen de denersin . Hayırlısı olsun hakkında

Kızlar idrar enfeksiyonum var yanmalı az önce wc de ip gibi kan geldi idrardan yaşayan var mı

Kızlar idrar enfeksiyonum var yanmalı az önce wc de ip gibi kan geldi idrardan yaşayan var mı
İdrar yollarında emfeksiyon kaynaklı tahriş olmuştur. Doktora danışın mutlaka yanma da varsa tahlil kültür yapıp antibiotik başlatır

İdrar yollarında emfeksiyon kaynaklı tahriş olmuştur. Doktora danışın mutlaka yanma da varsa tahlil kültür yapıp antibiotik başlatır
Bugün idrar verdim perşembe gel ilaç yazalım dedi de kan gibi parça gelince kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…