Çok teşekkürlerBen bulantilarimdan dolayı acılı ekşili çok çiğ köfte yedim etsiz olduğu sürece bir sorun yok diye biliyorum ben de hiç olumsuz etkisi olmadi ama şuan hormonlar mide hersey değişti hassas dokunmuş olabilir tabi çok geçmiş olsun
Maşallah cinsiyet hakkında bir şey dedi mi bilmiyorum ama ben erkek hissettim söylemek istedim görünce11+1 ken gittim bir hafta ileri çıktı herşeyi iyi dedi ama çok ilgili umursayan bir doktor değil sinirlerim bozuldu ben kontrole gelmişim 5 haftayı geçmiş son gidişimden sonuç gibi davranıp gönderme niyetinde daha yeni gelmişsin diyo dedim 5 haftadan fazla oldu bebeğimi görmeye kontrole geldim öyle ultrasona aldı almayacaktıhaftaya ikili tarama için gitmeyi düşünüyorum araştırıcam bakalım
Eki Görüntüle 3421056
Yok söylemedi 17 haftayı bekle ettiMaşallah cinsiyet hakkında bir şey dedi mi bilmiyorum ama ben erkek hissettim söylemek istedim görünce
Ben 36 haftalık doğum yaptım gebelik şekerim vardı 2 hafta önden gidiyordu her gidişimde ama normal boy kiloda doğdu 40 da doğursam 4 kilo olurduKizlar bir sey sorucam sizlerin bazilarinin cocuklari var ultrasonda onden gidenler dogumu 40. Haftadan once mi oldu yoksa zamanini doldurdu mu? Ablamin ilk cocugu iki hafta onden gidiyordu 38-5 te dogmustu genelde boyle mi oluyor acaba?
5 hafta sonraya mı verdi randevuyu?Yo
Yok söylemedi 17 haftayı bekle etti
Devlete gidiyorum randevu vermiyor haftaya sonuç göstermeye gel dedi sadece devlette biraz karışık 12 hafta altı ve 12 hafta üstü ayrı randevu alma yerleri var artık gebe polikliniğine almam lazım mesela5 hafta sonraya mı verdi randevuyu?
17ye kadar cinsiyet için zor beklenir bacım allah yardımcımız olsunDevlete gidiyorum randevu vermiyor haftaya sonuç göstermeye gel dedi sadece devlette biraz karışık 12 hafta altı ve 12 hafta üstü ayrı randevu alma yerleri var artık gebe polikliniğine almam lazım mesela
Etsiz çiğ köfte değil mi? Bende gıda intoleransları var her zaman cok etkilemiyor ama gebelikte cok sıkıntı yaşıyorum. Bulgurlu ve glıtenli seyler yediğimde bir de yogurtlu ve sütlü seyler tükettiğimde gebeliğin başından beri oyle 2-3 kere ishal oldum. Endişelenmeyin bol bol su tüketin. Bulgur agır gelmiş olabilirKızlar selam dün akşam çok canım istediği için çiğköfte yemiştim akşam ishal oldum sabah kalktım inanılmaz karın ağrısı var çok korkuyorum besin zehirlenmesi mi yaşıyorum bilmiyorum hemen doktoruma geldim sıra bekliyorum şuan
17 ye kadar hayatta beklemem 14 de giderim ben17ye kadar cinsiyet için zor beklenir bacım allah yardımcımız olsun
Ben de 37 yasındayım saglıkcıyım bu 3. Gebeliğim. İkili tarama testi dahil ilk 2 gebeliğimde hiç bir testi yaptırmadım ama detaylı ultrasona iyi bir perinatoloji profunda girmiştim. Allah korusun ama cocugum nasıl bir anomaliyle dogarsa dogsun onu aldırmayı düşünmem. Bu testler zaten sadece bilmeni ve ona göre doguma kadar kendini hazırlamanı saglıyor, durumun onune gecmek için yapılacak hiç bir sey yok tedavi yok. O yüzden ihtimalleri duyup da öğrenmek istemedim oncekilerde simdi de ögrenmek istemiyorum. Allahtan ne gelirse başımızın üzerine. ama tabi ki bu benim sahsi fikrim. Bu arada benim ve esimin ailesinde de yok engelli bir dogum yok.Kızlar merhaba 10+3 günlüğüz. Ultrason görüntülerimiz iyi çok şükür. Doktorumuz da keyifle muayenemi yaptı.
nipt testinden bahsetti. kesin yaptır demedi ama önerdi.
kendim de sağlık çalışanayım 3 yerden fiyat aldım. 8500-12,000 arasında fiyatlar. sonra biraz yorumlara da baktım. bu testte bile yanılma payı olduğu ve bu nedenle amniyo sıvısı aldırmak durumunda kalanlar ve sonucu temiz çıkan bir çok kişinin de yorumunu okudum.
parasında asla değilim. ama yaptırmalı mıyım yaptırmamalı mıyım emin olamıyorum.
gözüm korktu açıkçası.
yaş 37 ilk gebelik , tüp bebekle kavuştuk miniğime. annem ve ablam da 43 yaşlarında sağlıklı doğum yapmış kişiler. aile de engelli doğum yok çok şükür. eşimin aileisnde de yok. bilemedim karasız kaldım.
Ooo 17.hafta demek baya da varmış kızzYo
Yok söylemedi 17 haftayı bekle etti
Ben 2023 kasımda kürtaj oldum . Bir kez regl gördüm . Sonra hamile kaldım Şuan o hamileliğim. Demekki bebeğin sağlıksızmış canım. Gerekli testleri yaptır vitaminlerini al canım doktorlar beraber yol al hamile kalabilirsin dersen de denersin . Hayırlısı olsun hakkındaBende sizler gibi kasım annesi olacaktım ama nasip değilmiş 2 hafta önce bebeğimi kaybettim, kalbi durdu. ama ara sıra girip sizlerin mesajı okumaktan alıkoyamıyorum kendimi..
Hepinize sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım..
Benimle aynı durumu yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Ne kadar sürede hamile kaldınız?
6 hafta bekler miyim ben 14 e alıcam randevuOoo 17.hafta demek baya da varmış kızz
İdrar yollarında emfeksiyon kaynaklı tahriş olmuştur. Doktora danışın mutlaka yanma da varsa tahlil kültür yapıp antibiotik başlatırKızlar idrar enfeksiyonum var yanmalı az önce wc de ip gibi kan geldi idrardan yaşayan var mı
Bugün idrar verdim perşembe gel ilaç yazalım dedi de kan gibi parça gelince kötü oldumİdrar yollarında emfeksiyon kaynaklı tahriş olmuştur. Doktora danışın mutlaka yanma da varsa tahlil kültür yapıp antibiotik başlatır
Yani benim bildigim idrar yolu enfeksiyonunda kan parca gibi gelmez dediğiniz gibi ip gibi gelir, idrarla karışık ya da renkli idrar olur.Bugün idrar verdim perşembe gel ilaç yazalım dedi de kan gibi parça gelince kötü oldum
Teşekkürler perşembe ne diyecek bakalımYani benim bildigim idrar yolu enfeksiyonunda kan parca gibi gelmez dediğiniz gibi ip gibi gelir, idrarla karışık ya da renkli idrar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?