2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba yaaa ben ne zamandir resmenn çay aşeriyorum ya aşiri derecede demli bş çay çekiyo canım siz kaçıncı hafta çay içmeye başladiniz

Kizlar merhaba yaaa ben ne zamandir resmenn çay aşeriyorum ya aşiri derecede demli bş çay çekiyo canım siz kaçıncı hafta çay içmeye başladiniz
Ben ilk günden beri içiyorum doktorum abartmadığın sürece çay kahve içebilirsin dedi, allaha şükür hiç problem de yaşamadım canım

Bir şey daha sormak istiyorum kızlar. Bel ve karın ağrım başladı ama her zamankinden farklı. Acaba regl zamanım mı diye baktım 1 gün gecikti diyor uygulamada. Acaba o yüzden mi dedim. Sizin oluyor mu döngünüzün geldiği zamanlar böyle ağrınız farkı hissediyor musunuz?

Ben çok çay insanı değilim zaten boş mideye içemiyorum.Genellikle midem bulanmasın diye fazla yemiyorum.Ama günde 2 bardak kesin oluyordur

Ben bi yerde şey okumuştum. Regl zamanı geldiğinde yine vucut eski usul alıştığından o dönemde batma olabilir gibi bişeydi.Yani alışkanlık vucut yapıyor yine atım yapacak gibi , regl olacak gibi düşünüyor

Gerçekten şu anda öyle ağrılarım var aklıma geldi baktım gerçekten dün regl olmam gerekiyormuş. Kendimi dinlemek istemedikçe oram buram ağrıyor :) Herkes sen çok pimpiriklisin demeye başladı Allahtan burası varda buraya yazıyorum kimseye sormadan biraz içim rahatlıyor.

]
Cnm çok çok üzüldüm başın sağolsun daha hayırlısı olacaktır öyle düşün.Allah gönlündekini nasip etsin en yakın zamanda istediğin şekilde inşallah.Şikayetin var mıydı? Nasıl gerçekleşti ? Bende 9+3 deyim.

Akıntı gibi çok oldu cnm, arkadaş ne sordu çok Merak ettim.Yine tuhaf insanların tuhaf soruları mı y
ayyy gerçekten öyle cinsiyet meselesini konuşuyorduk ben kız hissediyorum dedim erkek bebek olanlarda genelde kanama gördüm dedim oda aaa sende nasıl olmaz o herkeste olur diyor bana bende bende mi acaba sıkıntı dedim oda kız hissediyor bu arada sürekli kustu ve lekelenmesi olmuş

Ben yapmayı düşünüyorum. İlk kez bh duyguyu yaşadığım ve uzun süre bu bebisi beklediğim için içimde aklımda bisey kalsın istemiyorum. Büyük organizasyon değil ama küçük çaplı yakın arkadaşlar ile bişeler yapma niyetindeyim. Eşimde çok karışmaz böyle şeylere bana bırakır

Ben iş yerine falan söylemiyorum valla bazen diyorum cidden iyi yapıyorum her kafadan bi ses çıkacak kafam çorba olacak ondan sonra iyice kendini belli edene kadar gerek yok cidden emin oldum iyice:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…