Amiin inşallahTekrar tez zamanda anne olmayı nasip etsin Rabbım canim dua et bol bol
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Ben dizin yorumlarınızı hep görüyorum kürtajla ilgili hep denk geliyorum, benden 2 hafta önce kürtaj olmuşsunuz. Benim kürtaj sonrası kanamalarım daha yeni bitti sayılır bir an önce ilk adet dönemimin gelmesini bekliyorum.geçmiş olsun canım, Rabbim sağlık versin.
bende 3 nisanda kürtaj oldum. tekrar gebelik planlaması için adet olmayı bekliyorum. henüz ilk adetimi görmedim.
teşekkür ediyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda.Ben 2023 kasımda kürtaj oldum . Bir kez regl gördüm . Sonra hamile kaldım Şuan o hamileliğim. Demekki bebeğin sağlıksızmış canım. Gerekli testleri yaptır vitaminlerini al canım doktorlar beraber yol al hamile kalabilirsin dersen de denersin . Hayırlısı olsun hakkında
Kaç haftalık kaybettin ocak ayında kürtaj oldum 1 regl sonrası hamile kaldım canım ben 8 haftalık kürtaj oldum kalp durması ile o zamanBende sizler gibi kasım annesi olacaktım ama nasip değilmiş 2 hafta önce bebeğimi kaybettim, kalbi durdu. ama ara sıra girip sizlerin mesajı okumaktan alıkoyamıyorum kendimi..
Hepinize sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım..
Benimle aynı durumu yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Ne kadar sürede hamile kaldınız?
Bana doktor liste verdi ayda birkez yapılacak testler kan ve idrar. Ben kendimce zaman belirledim diğer testle aramda bir ay oldu yaptırdım tekrar. 12. Haftamdayım 2 kez toplu test yapıldıKızlar merhaba 12. Haftadan sonra doktora gidenlere bir sorum olacak ilk haftalarda yapılan testleri tekrar yaptılar mi vitaminlere falan bakıldı mı ben gittim sadece 2li testi yaptı
Yaaa dur bende gittiğimde söyleyeyim niye yapmadı ki acabaBana doktor liste verdi ayda birkez yapılacak testler kan ve idrar. Ben kendimce zaman belirledim diğer testle aramda bir ay oldu yaptırdım tekrar. 12. Haftamdayım 2 kez toplu test yapıldı
Bana yeni nesil multivitamin önerdi bi tane onu iç dedi.Onun haricinde ayrı almıyorum canım ilk görüşmede söylemişti.Ben ilk görüşmeye kullandığım takviyeleri ona gösterdim hepsini bırak sadece bunu al dedi .Kızlaaaar, ben doktora sormayı unuttum. O da bişey söylemedi. Folik asit kullanmaya devam ediyorum. Başka bişey kullanmıyorum. 3 Hafta sonra tekrar kontrolüm. Şu anda 12+1 haftalık oldu.
Siz nasıl ilerliyorsunuz?
Endişelencek bir şey yoktur allahın izniyle siz rahat olun cok gecmiş olsunTeşekkürler perşembe ne diyecek bakalım
Bana hiç bişey söylemedi. Araştırdım biraz genelde 12. haftadan sonra folik asit bıraktırılıp multivitamin başlanıyormuş. 3 Hafta sonra gideceğim için şimdi kafam karıştı biraz. Kullanmazsam sorun olur mu diye düşünüyorumBana yeni nesil multivitamin önerdi bi tane onu iç dedi.Onun haricinde ayrı almıyorum canım ilk görüşmede söylemişti.Ben ilk görüşmeye kullandığım takviyeleri ona gösterdim hepsini bırak sadece bunu al dedi .
Benim kullandığım folik asit miktarı çok fazlaydı bana o yüzden bıraktırdı.Gerek yok bu kadara dedi.D vitamini ve omega 3 de alıyordum onları da içme bi daha dedi. Diofol başlattı içinde olması gereken kadar folik ve başka vitaminler de var sanırım b12 falan.ben mesela ikinci randevuyla arasına bir ay koyduğu İçin soramadım ama 2 hafta sonra gittiğimde takviyeye devam ediyorum sorun yok değil mi diye soracağım tekrar.Bazen bizim de sormamız onları yönlendiriyoBana hiç bişey söylemedi. Araştırdım biraz genelde 12. haftadan sonra folik asit bıraktırılıp multivitamin başlanıyormuş. 3 Hafta sonra gideceğim için şimdi kafam karıştı biraz. Kullanmazsam sorun olur mu diye düşünüyorum
Telefondan falan sorsanız yani markası miktarı önemli olabilir çünküBana hiç bişey söylemedi. Araştırdım biraz genelde 12. haftadan sonra folik asit bıraktırılıp multivitamin başlanıyormuş. 3 Hafta sonra gideceğim için şimdi kafam karıştı biraz. Kullanmazsam sorun olur mu diye düşünüyorum
İdrarla değil de akıntı ile geldi ise kan bi baktırın isterseniz progestan başlarlarBugün idrar verdim perşembe gel ilaç yazalım dedi de kan gibi parça gelince kötü oldum
Ne tarz mesela canımBişey sorcam kızlar hiç lekelenmesi olmayan var mı acaba?
Numarasını almak gerekebiliyor cidden acil durumda ulaşılabilir olması önemli, umarım ulaşırsınız 3 hafta kısa değil vitaminsiz kalmasın şimdiEvet bi arayıp ulaşmayı deneyeyim. Kendi numarası yok bende ama hastaneyi arayıp ulaşmaya çalışayım. Doktorlar da bi garip gerçekten...
Bende 12 haftalık hamileyim ama ben başından beri folik asit dışında omega da kullanıyorum. Şimdi cuma randevum var o zaman sana d vitamini ve magnezyum vereceğim demişti . Tabi belki bunları tahlil sonuçlarına göre karar veriyor da olabilirKızlaaaar, ben doktora sormayı unuttum. O da bişey söylemedi. Folik asit kullanmaya devam ediyorum. Başka bişey kullanmıyorum. 3 Hafta sonra tekrar kontrolüm. Şu anda 12+1 haftalık oldu.
Siz nasıl ilerliyorsunuz?
Kanama tarzı diyorsan benim hiç olmadı. Sadece bir dönem beyaz akıntım oldu o kadarBişey sorcam kızlar hiç lekelenmesi olmayan var mı acaba?
Tahlil falan da istemedi ki kafama takıldı valla umarım ulaşabilirim.Bende 12 haftalık hamileyim ama ben başından beri folik asit dışında omega da kullanıyorum. Şimdi cuma randevum var o zaman sana d vitamini ve magnezyum vereceğim demişti . Tabi belki bunları tahlil sonuçlarına göre karar veriyor da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?