2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 12. Haftadan sonra doktora gidenlere bir sorum olacak ilk haftalarda yapılan testleri tekrar yaptılar mi vitaminlere falan bakıldı mı ben gittim sadece 2li testi yaptı

Tekrar tez zamanda anne olmayı nasip etsin Rabbım canim dua et bol bol
Amiin inşallah
geçmiş olsun canım, Rabbim sağlık versin.
bende 3 nisanda kürtaj oldum. tekrar gebelik planlaması için adet olmayı bekliyorum. henüz ilk adetimi görmedim.
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Ben dizin yorumlarınızı hep görüyorum kürtajla ilgili hep denk geliyorum, benden 2 hafta önce kürtaj olmuşsunuz. Benim kürtaj sonrası kanamalarım daha yeni bitti sayılır bir an önce ilk adet dönemimin gelmesini bekliyorum.
teşekkür ediyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda.

Kaç haftalık kaybettin ocak ayında kürtaj oldum 1 regl sonrası hamile kaldım canım ben 8 haftalık kürtaj oldum kalp durması ile o zaman

Kızlar merhaba 12. Haftadan sonra doktora gidenlere bir sorum olacak ilk haftalarda yapılan testleri tekrar yaptılar mi vitaminlere falan bakıldı mı ben gittim sadece 2li testi yaptı
Bana doktor liste verdi ayda birkez yapılacak testler kan ve idrar. Ben kendimce zaman belirledim diğer testle aramda bir ay oldu yaptırdım tekrar. 12. Haftamdayım 2 kez toplu test yapıldı

Bana doktor liste verdi ayda birkez yapılacak testler kan ve idrar. Ben kendimce zaman belirledim diğer testle aramda bir ay oldu yaptırdım tekrar. 12. Haftamdayım 2 kez toplu test yapıldı
Yaaa dur bende gittiğimde söyleyeyim niye yapmadı ki acaba

Kızlaaaar, ben doktora sormayı unuttum. O da bişey söylemedi. Folik asit kullanmaya devam ediyorum. Başka bişey kullanmıyorum. 3 Hafta sonra tekrar kontrolüm. Şu anda 12+1 haftalık oldu.
Siz nasıl ilerliyorsunuz?

Kızlaaaar, ben doktora sormayı unuttum. O da bişey söylemedi. Folik asit kullanmaya devam ediyorum. Başka bişey kullanmıyorum. 3 Hafta sonra tekrar kontrolüm. Şu anda 12+1 haftalık oldu.
Bana yeni nesil multivitamin önerdi bi tane onu iç dedi.Onun haricinde ayrı almıyorum canım ilk görüşmede söylemişti.Ben ilk görüşmeye kullandığım takviyeleri ona gösterdim hepsini bırak sadece bunu al dedi .

Bana hiç bişey söylemedi. Araştırdım biraz genelde 12. haftadan sonra folik asit bıraktırılıp multivitamin başlanıyormuş. 3 Hafta sonra gideceğim için şimdi kafam karıştı biraz. Kullanmazsam sorun olur mu diye düşünüyorum

Benim kullandığım folik asit miktarı çok fazlaydı bana o yüzden bıraktırdı.Gerek yok bu kadara dedi.D vitamini ve omega 3 de alıyordum onları da içme bi daha dedi. Diofol başlattı içinde olması gereken kadar folik ve başka vitaminler de var sanırım b12 falan.ben mesela ikinci randevuyla arasına bir ay koyduğu İçin soramadım ama 2 hafta sonra gittiğimde takviyeye devam ediyorum sorun yok değil mi diye soracağım tekrar.Bazen bizim de sormamız onları yönlendiriyo

Telefondan falan sorsanız yani markası miktarı önemli olabilir çünkü

Evet bi arayıp ulaşmayı deneyeyim. Kendi numarası yok bende ama hastaneyi arayıp ulaşmaya çalışayım. Doktorlar da bi garip gerçekten...

Evet bi arayıp ulaşmayı deneyeyim. Kendi numarası yok bende ama hastaneyi arayıp ulaşmaya çalışayım. Doktorlar da bi garip gerçekten...
Numarasını almak gerekebiliyor cidden acil durumda ulaşılabilir olması önemli, umarım ulaşırsınız 3 hafta kısa değil vitaminsiz kalmasın şimdi

Bende 12 haftalık hamileyim ama ben başından beri folik asit dışında omega da kullanıyorum. Şimdi cuma randevum var o zaman sana d vitamini ve magnezyum vereceğim demişti . Tabi belki bunları tahlil sonuçlarına göre karar veriyor da olabilir

Tahlil falan da istemedi ki kafama takıldı valla umarım ulaşabilirim.

Doktordan çıktım şükür her şey yolundaymış. İlk baktığında sırtı dönüktü sonra hareketlenmeye başladı yüzünü döndü bize hiç durmadı boyunu ölçemedi dr çok hareketli olacak dedi
Bu arada mide bulantıları ve kusmalarım 2 gündür hat safhaya çıktı dr normal bunlar bebek senden beslenmiyor daha dedi. Yemek bile yapamıyorum sağolsun kv yapıyor.
15 gün sonra ikili test için gideceğim inşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…