Etsizse bişi olmaz bence canım , marul iyi yıkandıysa bence bişi olmaz sadece acı bazen sıkıştırıyor galiba akşama doğru gaz yapıyo bende.Acıyla sorunun yoksa ne olacak ki ? Sabah daha düz karın akşama davul gibi oluyor.
aynı bnmde öyle valla sabah dümdüz karnım akşama davul gibi inşAllah bişi olmaz dayanamadim valla yarımdi yediğim de aciyi sa aksi gibi çok severim aci sosa bayılırım yani
onu bnde elimdeki folibol bitince başlicam bnde almiştim 3 kez falan kullandım biraktirdi kendi doktorum devletteki doktor yazmişti onu bana özeldeki doktor 3.ay tamamlanmadan başlama oceana dedi bnde tm demiştm kaldi öyle bi haftaya kullanirim
onu bnde elimdeki folibol bitince başlicam bnde almiştim 3 kez falan kullandım biraktirdi kendi doktorum devletteki doktor yazmişti onu bana özeldeki doktor 3.ay tamamlanmadan başlama oceana dedi bnde tm demiştm kaldi öyle bi haftaya kullanirim
Bu folbiol miktarı çok yüksek ama bilginiz olsun.bana da aile hekimi vermişti kadın doğumcu direkt bıkraktırdı.400 mg folik var folbiolda.. 400 microgram yeterli sadece.
Bu folbiol miktarı çok yüksek ama bilginiz olsun.bana da aile hekimi vermişti kadın doğumcu direkt bıkraktırdı.400 mg folik var folbiolda.. 400 microgram yeterli sadece.
İşten geldim canım bi çorba yapıp içtim ve yattım yorgunluk halsizlik uyku hali çok var bende ve mide bulantısı olmasına rağmen iştahımda var iki kilo aldım şişlik gaz var bende de kasık ağrısı ayaklarımı falan üşütünce oluyor batma oluyor ara ara sol da bende çok merak ediyorum cumartesiyi bekliyorum aslında doktora dayanamazsam gelirim dedim ama sonra baktım Baya strski kaygılı birisi olmaya başladım eşimde gitmeyelim sürekli ultrasona mı maruz bırakacağız çocuğu dedi gitmedim bende
Folbiol 5 mg alınması gereken günlük doz 400 mcg yani 0.4 mg oluyor. Yani her gün alınması gereken dozun 12.5 katı alınmış oluyor folbiolle. Doktorlar devlet ödüyor diye yazıyorlar ama fazlası da zarar
Folbiol 5 mg alınması gereken günlük doz 400 mcg yani 0.4 mg oluyor. Yani her gün alınması gereken dozun 12.5 katı alınmış oluyor folbiolle. Doktorlar devlet ödüyor diye yazıyorlar ama fazlası da zarar
Doktoruna danış bence canm benim de yüksek doz diye kafama çok takılmıştı sordum pıhtılaşma sorunu olanlarda yüksek doz gerekli diye veriyoruz zararı olmaz diye açıklamıştı
Doktoruna danış bence canm benim de yüksek doz diye kafama çok takılmıştı sordum pıhtılaşma sorunu olanlarda yüksek doz gerekli diye veriyoruz zararı olmaz diye açıklamıştı
Ondan zaten ya benim karnım belli oldu bence hiç şikayetçi de değilim amannn bunu çok bekledim . Ben biraz fazla üşüyorum havalar az daha ısınsın paso elbise giyerim artık
Evet adet 5 mg olmuş oluyor.Bana doktor bu fazla dedi.aile hekimi yazmıstı folbiolu.evlendiğimde içmeye başladım. 5 ay boyunca- hamile kalmadan önce - içtim ben folbiolu hamile kalınca da bıraktım.içinde 400 mc olan başka multivitamin verdi.Benim Miniş folik asiti bolca almış oldu anlayacağınız :)
Merhaba arkadaşlar ben de 10+4 gebeyim 8+4 de gebe olduğumu anladım ilk doktora gittim çok şükür herşey güzel gidiyor sürpriz bir bebek oldu bize 10 mayısta da cinsiyet belli olur dedi doktorum bu benim 2.saglıklı giden gebeliğim :) ellerinizden öper 3 yaşında bir kızım var Bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne olacak pek heyecanlıyım