2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

aynı bnmde öyle valla sabah dümdüz karnım akşama davul gibi inşAllah bişi olmaz dayanamadim valla yarımdi yediğim de aciyi sa aksi gibi çok severim aci sosa bayılırım yani

Ben de ocean mummy kullanıyorum eczacıyım aynı zamanda tavsiye ederim
onu bnde elimdeki folibol bitince başlicam bnde almiştim 3 kez falan kullandım biraktirdi kendi doktorum devletteki doktor yazmişti onu bana özeldeki doktor 3.ay tamamlanmadan başlama oceana dedi bnde tm demiştm kaldi öyle bi haftaya kullanirim

Bu folbiol miktarı çok yüksek ama bilginiz olsun.bana da aile hekimi vermişti kadın doğumcu direkt bıkraktırdı.400 mg folik var folbiolda.. 400 microgram yeterli sadece.

Bu folbiol miktarı çok yüksek ama bilginiz olsun.bana da aile hekimi vermişti kadın doğumcu direkt bıkraktırdı.400 mg folik var folbiolda.. 400 microgram yeterli sadece.
bnm ki böyle 5 mg yazıyor

Eklentiler

• IMG_6700.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 39

Folbiol 5 mg alınması gereken günlük doz 400 mcg yani 0.4 mg oluyor. Yani her gün alınması gereken dozun 12.5 katı alınmış oluyor folbiolle. Doktorlar devlet ödüyor diye yazıyorlar ama fazlası da zarar

Folbiol 5 mg alınması gereken günlük doz 400 mcg yani 0.4 mg oluyor. Yani her gün alınması gereken dozun 12.5 katı alınmış oluyor folbiolle. Doktorlar devlet ödüyor diye yazıyorlar ama fazlası da zarar
aaa yarından itibaren kullanmiyim o zmn doktorum yazdi die aliyordm bunu ocean mummye geçiyim o zmn yarin en iyisi bnm bilgim yoktu zarari oldugundan

Ben de 5 mg folbiol kullanıyorum kızlar doktorum pıhtılaşma sorunu olanlarda yüksek doz veriyorum.zaten fazlası vücuttan atılıyor dedi

aaa yarından itibaren kullanmiyim o zmn doktorum yazdi die aliyordm bunu ocean mummye geçiyim o zmn yarin en iyisi bnm bilgim yoktu zarari oldugundan
Doktoruna danış bence canm benim de yüksek doz diye kafama çok takılmıştı sordum pıhtılaşma sorunu olanlarda yüksek doz gerekli diye veriyoruz zararı olmaz diye açıklamıştı

Doktoruna danış bence canm benim de yüksek doz diye kafama çok takılmıştı sordum pıhtılaşma sorunu olanlarda yüksek doz gerekli diye veriyoruz zararı olmaz diye açıklamıştı
Ben halen de devam ediyorum inşallah Allahın izniyle bir sorun olmaz

Selamun aleyküm kızlar ooo maşallah erkek çocuklar çoğalmış kızlara göre.Aslında tabloda da görsek artık mavi pembe kalpleri..

Bende çok merak ediyorum iki erkekten sonra cinsiyeti haftaya gideceğim ikili tarama için bakalım söyliycek mi

Evet adet 5 mg olmuş oluyor.Bana doktor bu fazla dedi.aile hekimi yazmıstı folbiolu.evlendiğimde içmeye başladım. 5 ay boyunca- hamile kalmadan önce - içtim ben folbiolu hamile kalınca da bıraktım.içinde 400 mc olan başka multivitamin verdi.Benim Miniş folik asiti bolca almış oldu anlayacağınız :)

Kızlar benimle beraber hamile arkadaşım var onun cildi bebek gibi benim sivilce çıkmayan yerim kalmadı bu işin sırrı ne yaa

Merhaba arkadaşlar ben de 10+4 gebeyim 8+4 de gebe olduğumu anladım ilk doktora gittim çok şükür herşey güzel gidiyor sürpriz bir bebek oldu bize 10 mayısta da cinsiyet belli olur dedi doktorum bu benim 2.saglıklı giden gebeliğim :) ellerinizden öper 3 yaşında bir kızım var Bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne olacak pek heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…