2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ay valla 8+4 e biz zor geldik öldük öldük dirildik :)))) siz nasıl anlamadınız belirti yok muydu hiç :) ?

Kızlar kan idrar değerleri hakkında bilgisi olan var mı idrarda lökosit 3000 eritrosit 250 çıkmış kanda da alt ve ast 40 çıkmış

İdrar enfeksiyonum var yarın da doktora ilaç yazdırmaya gidicem hatta da 3000 i görünce korktum b
Durduk yere korkutmak istemem ama 3000 fazlaymış. Damardan antibiyotik bile başlatabilir. Sabah mutlaka gösterin doktorunuza gecikmeden

Durduk yere korkutmak istemem ama 3000 fazlaymış. Damardan antibiyotik bile başlatabilir. Sabah mutlaka gösterin doktorunuza gecikmeden
Ben normalde dedim yanmalı ip gibi kan gelen idrarım var diye o da dedi test çıkmadan birşey yazamam perşembe sabah gel ondan bekliyorum hala

Ben normalde dedim yanmalı ip gibi kan gelen idrarım var diye o da dedi test çıkmadan birşey yazamam perşembe sabah gel ondan bekliyorum hala
Kültür de aldı mı ona göre bir antibiyotik yazar hangi bakteri oldugu hangi ilaçlara dirençli oldugı cıkıyor kültürde

Kültür de aldı mı ona göre bir antibiyotik yazar hangi bakteri oldugu hangi ilaçlara dirençli oldugı cıkıyor kültürde
Bir tane o tüplü den verdi bir tane de poşetli verilen kutudan istedi idrar galiba biri kültür oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…