2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Fetal dna yaptıran kızlar nerde yaptırdnız. İki doktorumda genoks önerdi orada yaptıran varmı iyimidir acaba

Fetal dna yaptıran kızlar nerde yaptırdnız. İki doktorumda genoks önerdi orada yaptıran varmı iyimidir acaba
Canım ben izmirde doktorum aracılığı ile kan vermiştim. Doktorum da Genoksa (Ankara ) iletmiş. Açıkcası birçok kişi orayı önermişti bana. Meğer doktorum da oraya iletiyormuş. Yarın tam bir hafta olucak sonuç bekliyorum

Benimde iki dpktorumda orayı söyledi ama forumdada yalnış çıkardığonı falan yazmış birkaç kişi gözüm korkmadı değil hangi paneli yaptırdın canım ne kadar ödedin birde inşallah tertemiz cıkacaktır

Kızlar benimle beraber hamile arkadaşım var onun cildi bebek gibi benim sivilce çıkmayan yerim kalmadı bu işin sırrı ne yaa
Buna cevap bulursan bana da yaz alnım tarla gibi oldu. 15 gün sonra erkek kardeşimin düğünü var görümce olacağım ama ergen gibi sivilce doluyum makyajda kapatmaz bunu

Hamile olduğunu 4. Haftasında öğrenen ben Ayy kız nasıl farketmedinn oda ayrı birşey tabi. Ay bir kızın varmış inşalalh bir oğlunda olur

Bende yorumları okuyunca bi acaba oldum ama yorumların çoğu ilgisizlikle alakalı. Yani paramızı aldılar arayan yok diyenler. Sonra Allah’a emanet ettim napayım Kimin yorumu dört dörtlük sanki. Bu kadar kişi önerdiyse vardır sebebi dedim. Açıkcası doktoruma sorunsuz güvendiğim için konuyu kapattım artık
350 $ ödedim. (Geçen hafta 11.400 TL civarıydı ) Hangi panel bilmiyorum o ne demek Doktorum 1 haftaya sonuç elimize geçer dedi o kadar. Sonucu da direk doktoruma ileticekler sanırım bana değil. Birde ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum gebelik takibimi. O yüzden kendisi ne derse tamamdır benim için Sen de tüp bebek doktorunla devam ediyosun dimi?
İnşallah güzel gelicek sonuçlarımız

Doğru diyosun canın heryerde memnun olanda var olmayanda var. Ben normal kadın doüum doktoruyla devam ediyorum aslında kontrollerimi ama tüp bebek doktorumlada hep irtibattayım. Tüp bebek doktorun en geniş paneli yaptır dedi bana da o yüzden sordum bende bilmiyorum paneller nedir
Yaptırmıcaktım bende aslında hatta embriyom pgtli olduğundan kadın doğum doktorum ikiliye bile gerek yok dedi bugün sonra ben fetali söyledim tüp bebek doktorun illa yapılmasını istiyo ama istemiyorum dedim. Neden istemiyosun diyip birsürü şey anlattı eşimi ikna etti şimdi eşimde yaptırcaz diyo

Buralara gelene kadar ne testler ne tahliller ne operasyonlar geçirdik Hele ki sen.. Neler yaşadın.. Yazdıklarını hatırlıyorum transfer döneminde
Hiç düşünmeden yaptır artık Hazır eşinde ikna olmuş
Herşeyi yaptırdık fetal de oluversin
Tüp bebek doktorum maliyeti karşılayabiliyorsanız direk yapalım hiç düşünmeyelim bile diyince hiç düşünmeden tamam dedik
İnşallah sonuçlarımız temiz gelicek. Ben inanıyorum
Senden de güzel haberler bekliyorum Lütfen haber ver. Dualarım seninle. Biz mucize bebeklerin anneleri olacağız yürekten inanıyorum. Allah hepimizin bebeği sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. Yolun sonunda iyiki diyebilmek nasip olsun

Buna cevap bulursan bana da yaz alnım tarla gibi oldu. 15 gün sonra erkek kardeşimin düğünü var görümce olacağım ama ergen gibi sivilce doluyum makyajda kapatmaz bunu
Ayyy benim de kardeşimin nişanı var görümce olacağım ama surat mayın tarlası göbeğim de belli oluyor artık Irmak senin cinsiyet neyse benim ki de o sen benden önce Öğreneceksin

Hepimiz türlü zorlu yollardan gecip kavuştuk eabbim kucağımıza almayoda nasip etsin canım inşallah
Korkuyorum sonuctan ama inşallah iyi cıkcak diye kendime telkinler veriyorum. Sende mutlaka haber ver merakla bekliyorum güzel sonucunu kaçınvı haftada verdin canım birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…