- 31 Mart 2024
- 82
- 76
- 3
- 38
11+1'im bende. tartilmiyorum acikcasi stres olmamak icin cunku aldim ben birkac kiloKızlar kaçıncı haftadasınız ve kilo durumunuz nedir10+3 53 kiloyum daha kilo almadım hiç
Canım ben izmirde doktorum aracılığı ile kan vermiştim. Doktorum da Genoksa (Ankara ) iletmiş. Açıkcası birçok kişi orayı önermişti bana. Meğer doktorum da oraya iletiyormuş. Yarın tam bir hafta olucak sonuç bekliyorumFetal dna yaptıran kızlar nerde yaptırdnız. İki doktorumda genoks önerdi orada yaptıran varmı iyimidir acaba
Benimde iki dpktorumda orayı söyledi ama forumdada yalnış çıkardığonı falan yazmış birkaç kişi gözüm korkmadı değilCanım ben izmirde doktorum aracılığı ile kan vermiştim. Doktorum da Genoksa (Ankara ) iletmiş. Açıkcası birçok kişi orayı önermişti bana. Meğer doktorum da oraya iletiyormuş. Yarın tam bir hafta olucak sonuç bekliyorum
Ben şöyle tekme attığı zamanlara bir ışınlansamBende aynı şekilde iyice büyüsün diye sabırsızlanıyorum
Ne güzel bende almasaydım keşke 9+4 2 kilo aldımKızlar kaçıncı haftadasınız ve kilo durumunuz nedir10+3 53 kiloyum daha kilo almadım hiç
Buna cevap bulursan bana da yaz alnım tarla gibi oldu. 15 gün sonra erkek kardeşimin düğünü var görümce olacağım ama ergen gibi sivilce doluyum makyajda kapatmaz bunuKızlar benimle beraber hamile arkadaşım var onun cildi bebek gibi benim sivilce çıkmayan yerim kalmadıbu işin sırrı ne yaa
Hamile olduğunu 4. Haftasında öğrenen benMerhaba arkadaşlar ben de 10+4 gebeyim 8+4 de gebe olduğumu anladım ilk doktora gittim çok şükür herşey güzel gidiyor sürpriz bir bebek oldu bize10 mayısta da cinsiyet belli olur dedi doktorum bu benim 2.saglıklı giden gebeliğim :) ellerinizden öper 3 yaşında bir kızım var Bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne olacak pek heyecanlıyım
Bende yorumları okuyunca bi acaba oldum ama yorumların çoğu ilgisizlikle alakalı. Yani paramızı aldılar arayan yok diyenler. Sonra Allah’a emanet ettim napayımBenimde iki dpktorumda orayı söyledi ama forumdada yalnış çıkardığonı falan yazmış birkaç kişi gözüm korkmadı değilhangi paneli yaptırdın canım ne kadar ödedin birde inşallah tertemiz cıkacaktır
Doğru diyosun canın heryerde memnun olanda var olmayanda var. Ben normal kadın doüum doktoruyla devam ediyorum aslında kontrollerimi ama tüp bebek doktorumlada hep irtibattayım. Tüp bebek doktorun en geniş paneli yaptır dedi bana da o yüzden sordum bende bilmiyorum paneller nedirBende yorumları okuyunca bi acaba oldum ama yorumların çoğu ilgisizlikle alakalı. Yani paramızı aldılar arayan yok diyenler. Sonra Allah’a emanet ettim napayımKimin yorumu dört dörtlük sanki. Bu kadar kişi önerdiyse vardır sebebi dedim. Açıkcası doktoruma sorunsuz güvendiğim için konuyu kapattım artık
350 $ ödedim. (Geçen hafta 11.400 TL civarıydı ) Hangi panel bilmiyorum o ne demekDoktorum 1 haftaya sonuç elimize geçer dedi o kadar. Sonucu da direk doktoruma ileticekler sanırım bana değil. Birde ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum gebelik takibimi. O yüzden kendisi ne derse tamamdır benim için Sen de tüp bebek doktorunla devam ediyosun dimi?
İnşallah güzel gelicek sonuçlarımız
Buralara gelene kadar ne testler ne tahliller ne operasyonlar geçirdikDoğru diyosun canın heryerde memnun olanda var olmayanda var. Ben normal kadın doüum doktoruyla devam ediyorum aslında kontrollerimi ama tüp bebek doktorumlada hep irtibattayım. Tüp bebek doktorun en geniş paneli yaptır dedi bana da o yüzden sordum bende bilmiyorum paneller nedir
Yaptırmıcaktım bende aslında hatta embriyom pgtli olduğundan kadın doğum doktorum ikiliye bile gerek yok dedi bugün sonra ben fetali söyledim tüp bebek doktorun illa yapılmasını istiyo ama istemiyorum dedim. Neden istemiyosun diyip birsürü şey anlattı eşimi ikna etti şimdi eşimde yaptırcaz diyo
Normal bence artık yavaş yavaş almaya başlayacağız11+2 yim ama ultrasonda 12 çıktı 2 kilo aldım ama sürekli değişiyor bir günde 2 kilo alıp veriyorum sürekli
Stres olmana gerek yok alınır verilir sıkma canını hamileyiz sonuçta11+1'im bende. tartilmiyorum acikcasi stres olmamak icin cunku aldim ben birkac kilo
Oğlumda total 4 kilo almıştım şimdiden 2 kilo benim için yeni o yüzdenNormal bence artık yavaş yavaş almaya başlayacağız
Ben hiç almadım ama yemekten sonra karnım 5 aylık gibi oluyor vücudum da ödem var hissediyorum, tuzu neredeyse hiç kullanmamaya çalışıyorum ve gün içinde yürüyüş yapıyorum yarım saat iyi geliyorNe güzel bende almasaydım keşke 9+4 2 kilo aldımumarım ödemdir
Erkek anneleri çok kilo almıyor genelde kız annelerinde sıkıntı var, teyzem doğuma + 25 kiloyla girmiştiOğlumda total 4 kilo almıştım şimdiden 2 kilo benim için yeni o yüzden
Ayyy benim de kardeşimin nişanı var görümce olacağım ama surat mayın tarlası göbeğim de belli oluyor artıkBuna cevap bulursan bana da yaz alnım tarla gibi oldu. 15 gün sonra erkek kardeşimin düğünü var görümce olacağım ama ergen gibi sivilce doluyum makyajda kapatmaz bunu
Ayyy kız olsa çok mutlu olurum bir başak bir akrep erkeğiyle koç bir anne olarak evi dövüş kulübüne çeviricem yoksaErkek anneleri çok kilo almıyor genelde kız annelerinde sıkıntı var, teyzem doğuma + 25 kiloyla girmişti
AhahhahahAyyy kız olsa çok mutlu olurum bir başak bir akrep erkeğiyle koç bir anne olarak evi dövüş kulübüne çeviricem yoksa
Hepimiz türlü zorlu yollardan gecip kavuştuk eabbim kucağımıza almayoda nasip etsin canım inşallahBuralara gelene kadar ne testler ne tahliller ne operasyonlar geçirdikHele ki sen.. Neler yaşadın.. Yazdıklarını hatırlıyorum transfer döneminde
Hiç düşünmeden yaptır artıkHazır eşinde ikna olmuş
Herşeyi yaptırdık fetal de oluversin
Tüp bebek doktorum maliyeti karşılayabiliyorsanız direk yapalım hiç düşünmeyelim bile diyince hiç düşünmeden tamam dedik
İnşallah sonuçlarımız temiz gelicek. Ben inanıyorum
Senden de güzel haberler bekliyorumLütfen haber ver. Dualarım seninle. Biz mucize bebeklerin anneleri olacağız yürekten inanıyorum. Allah hepimizin bebeği sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. Yolun sonunda iyiki diyebilmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?