2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahha valla bende avent set aldım bir tane yeter dedim :) içer mi içmez mi Allah bilir
Yaa kullanırsın illa ki sağım yaparsın kullanırsın ilerde ek gıda zamanı su içirmeye cebelleşirsim o zaman kullanırsın belki mama içecek o zaman mecbur kullanırsın ihtimal çok sadece çok mu elzem hemen alınsın değil mesela şimdi hamile olduğum için emzirmeyi kesmem lazım illa ki 1 yaşını bekliyorum ee doktor diyecek ki günde 2 defada mama ver napıcam mecbur bir şekilde alıştırmam lazım o biberona şimdi alabilirdim örneğin o zaman alacağıma

Haklısın,
Bende bakıyım ufaktan o zaman

Kendimi bi tuhaf hissediyorum ya daha hiç fotograf bile cekmedim hamilelik

Ben bi eczacıdan dinleyerek kendi çatlak yağımı kendim hazırladım. Faydalanmak isteyen olursa
Zeytinyağı, tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı bu üçlüden birini seçip 3 yemek kaşığı olacak şekilde. Soğuk press olması daha iyiymiş
Jojoba yağı 18 damla elastikiyet sağlıyormuş
Susam yağı 18 damla nemlendirme ve besleyici
Sarı kantaron yağı iyileştirici özellikli bi yağ özellikle çatlak felan varsa onda etkili oluyormuş
Üzüm çekirdeği yağı 18 damla lifting etkili (bende yoktu koymadım) onun yerine bio oil vardı elimde ondan koydum
Gebelikte sakinlik ve uyku içinde içine lavanta yağı veya gül yağı eklenebilirmiş bende olmadığı için koymadım
Kendime kozmetik mağazasından sprey şişesi alıp ona hazırlayıp sıkarak kullandım iki gündür

Çok güzel bir yağ olmuş gerçekten eline sağlık kaydediyorum emzirmeyi kesince bende böyle yapayım

Merhaba
Alt değeriniz kaç çıktı sizin? Benim 61 çıktı. Korkuttu doktor biraz

Kızlar siz alışverişe başlamışsınız
Ben daha birşey almadım sanki daha erkenmiş gibi geliyor
Benim ikinci ben 25 den sonra birkaç zıbın bez falan alırım anca biberon emzik hiç kullanmadım almicam zaten bi reflü yatağı bir de anne yanı yatağa brleşik olan beşik bulucam uygunundan ev ufak zaten bana yeter o diğerlerinin çoğu doğduktan sonra belli oluyo giysi de fazla almak istemiyorum abisi hızlı büyüdü çoğunu bir ay bile giyemedi bir de bebek arabası almam lazım ikililerden bu alt üst olanlardan yoksa dışarı çıkmak çok zor olur bana gibi geliyor

Ya bak ben şuna karar verdim uyut oynat rahat olur içinde diye bi bak sende wagon bebek arabası. Biraz pahalı ama ikiz hesabı düşününce değer

Merhaba
Alt değeriniz kaç çıktı sizin? Benim 61 çıktı. Korkuttu doktor biraz
Benimde şuan alt ast sıkıntım var yarın gidicem görüşmeye 2 gün arayla 6 artmıştı ama seninkinden düşük 46-42 benim tanıdığım bir hemşire vücudunda enfeksiyon varsa o da değerleri yükseltebilir dedi yarını bekliyorum işte ne dicek bakalım

Yaaa az sevinmişse benziyorsun eslemmm hayırlısı olsun inşallah canım
Ben hep kız hissediyordum canım 2 hafta önce doktora gittiğimde erkek derse şok olurum demiştim. O kadar emindim. Doktor erkek dedi bir hafta şoku atlatma bir hafta alışma evresinden sonra artık kız derse şok olurum dedim kız dedi. Artık birşey demiycem

İnşallah kızdır canım aynen sen hep kız hissediyorum diyordun garanti tarihine kadar kız hisset sen

Öyle canım Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin çok güzel heyecanlar
Öyle yaa bende cumartesi günü bebişi gördüm 10. Haftamızdı inanamadım eller kolları oluşmuş geldim gördüm seni dedim sübhanallah o gün bütün gün ağladım çok güzel heyecanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…