2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle yaa bende cumartesi günü bebişi gördüm 10. Haftamızdı inanamadım eller kolları oluşmuş geldim gördüm seni dedim sübhanallah o gün bütün gün ağladım çok güzel heyecanmış
Evet ya çok büyük bir mucize gittikçe büyüyüp herşeyleri belli oluyor önceki haftalar ne kadar küçük geliyor gözüne

Ben kan sulandırıcı iğne ecopirin imom yüksek folik asit kullanıyorum. Bunlarla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Siz doktora sorduğunuzda bana da yazar mısınız? inşallah değerlerimiz düzelecek sağlıkla genişleri alacagız

Ben sadece demir ve folik asit kullanıyorum bir de prilam mide bulantısı için burda bir arkadaştan folbiolün yüksek doz olduğunu duydum bir haftadır kullanmıyorum sorayım dediğini ilaçlar etki eder mi diye haber ederim sana da

Bir noktaydı Rabbimin mucizesi baktıkça şaşırıyorum hala çok duygusal ama yada ben mi duygusal bu kadar gözyaşını neremde saklamışım bilmiyorum
Asla ama her halinden memnunum çok şükür Rabbime sağlıkla gelsinler de
Yok canım o duygusallık çok fena ama 12 den sonra dengeleniyor sanki biraz. Azıcık daha sabret evet ya bugünlere o zorluklarında bir sonu var

Selam kızlar bende bgn doktora gittim şükür 2 li testim güzel çıktı
Cinsiyet e gelince o kadar zor oldu kii
Bacaklarını hiç acmadı
Doktor snra vajinal da bakalım dedii
Öyle yaptık böyle yaptık, snra yüzde 95 eminim dedi sonucu kuzenime verdi
Biz pazar öğreneceğiz nasipse:)

Tecrübeli anne olunca tabi bizde burda şanslıyz:) Saolasın canm güzel fikirlerin için aynen haklsn da valla:)

ayy ne güzel olmuş hadi bakalı allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun .
senin erken olmuş cinsiyeti öğrenmek ben oglumda 15 haftada öğrenmiştim sen 12-13 te ögrencen maşallah
Valla canm bgn zor oldu ama doktor yüzde 95 eminim dedi bacaklarını açmadı bir türlü bebecikk

Ekran resmini aldım yaZdığının canm bakacağm bnde

Sorma canım her kontrolden sonra ben bi şok yaşıyorum 16 da netleşiyormuş artık o zamanda bi göreyimde öyle inanacağım
Anaaa baksen yaa
Valla eslem im bgn doktor belki yarm saat uğraştı görebilmek için
Bi öksür bakalım dedi bi göbeğimi fln salladı doktor
Snra hadi olmadı vajinal baktı yüzde 95 emin artk ama ben pazar öğrencem kuzenim biliyor:))

Bu bendede oluyor yarın doktor kontrolüm var sorucam

Bende hep oluyodu hamilelikten önce de

Seninde baya şok hikayesi.Kız şoku çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…