2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende doğuma kadar gelme dedim. Oda aynısı dinde babanın hakkıymış demesin mi ay dedim ben 3 aydır aç yaşıyorum tuvalet lavabo ile yakın temasa geçtim . Sen ne diyorsun
Benimkide öyle diyordu benim hakkım isim koymak diye. Benim dediğim isimlere hayır diyordu hep ben koycam. Geçen dedim ee düşünmedinmi hiç. Belli zaten dedi. Pardon ben anası olarak ne zaman öğrencem diyerek zarla zorla öğrendim. Meğersem benim istediğim isimleri kabul etmişte söylemiyormuş

Bende böyle bir atak bekliyorum benimkinden . Aynı durumdayız inşalalh oda benim seçtiğim isimleri seçer

Bende böyle bir atak bekliyorum benimkinden . Aynı durumdayız inşalalh oda benim seçtiğim isimleri seçer
İnşallah yaa o kadar şey cekiyoruz isimdede azcık katkımız olsun

Kese şekli de erkeğe benziyor canım sağlıkla gelsinler inşallah

Ben yeni başladım canım 12 haftamda verdi doktor
Gün içinde hangi zaman diliminde alıyorsunuz diye sormak istemiştim aslında eğer kansızlığınız ileri değilse, Hb düşük değilse, demir için 16, 17.haftaya kadar beklenilebilir belki. Bir doktorunuzla durumu görüşün isterseniz.

Yok düşük değil ama benim bir tane kurtajim oldu suan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ve doktor kan hapını verdi başla bu hafta dedi bir sonraki randevu haziranın 10unda ama olmazsa gider sorarım teşekkür ederim
Tok karna almaya çalışıyorum aç zaten beter oluyorum günde 2 defa alıyorum sabah ve aksam

Merhaba, sizinle aynı gün yaptırmışız benim de gelmedi henüz. Size kaç gün dediler ?

Kızlar 13. Haftadan Merhabaa :)
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum.
Aranızda Fetal DNA - Nipt testi veren oldu mu .
Ben geçen hafta yaptırdım. Sonuç bekliyorum.

oh ne ala değil mi ya bence isim hakkı 9 ay karnında taşıyan annenindir. (Nokta)
Ama fikir de sorulabilir baba adayına o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…