2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Basiniz sagolsun cok üzücü bir olay sen kendine psikolojine iyi bak ki bebişde ıyı olsun

2. Bennn

Birde kesin kız ve erkek çocuğu olacak annelere bi sorum var. Hamile kadının idrar rengi erkek çocuk sarı yeşil kız çocuk turuncumsu idrar oluyormuş sizce doğrumu
Benımde sarımsı bulanık yeşilimsiye vurur dr erkek tahmın edıyor

canım bnde bugün nipt test için kan verdim aynı firmaya yaptirdim ben de erzuruma geçtim kanı germek için bulundğm ilde maalesef özel hastane yokmuş oraya gidip verdim ne kadara yaptirdin sen

canım fetal ile nifty arasında ki fark ne acaba ben de nifty yaptirdim
Fetal DNA testi denilen şey amniyosentezi de kapsıyor yani amniyon sıvısı alınarak kromozom incelenmesi, yani fetal DNA fetüsün genetigini incelemeye yönelik tüm yöntemlerin genel adı, nifty yi de kapsiyor. Nifty de anneden kan alınarak bebeğin genetiginin incelenmesi oluyor.

Fetal DNA testi denilen şey amniyosentezi de kapsıyor yani amniyon sıvısı alınarak kromozom incelenmesi ama nifty anneden kan alınarak bebeğin genetiginin incelenmesi oluyor.
Fetal DNA ücreti nekadar acaba birde kişinin tercihine mi birakiliyor bilgim olmadığı için öğrenmek istedim

Fetal DNA ücreti nekadar acaba birde kişinin tercihine mi birakiliyor bilgim olmadığı için öğrenmek istedim
Kişinin tercihine bağlı, yaşa bağlı risk arttığı için 35 yaş ustlerine öneriliyor daha çok, fiyatı da benim araştırdığım kadarıyla 9000-13000 arasında farklılık gösteriyor yaptirdigin firmaya ve bulunduğun ile bağlı olarak. Ama mesela amniyosentez üniversite hastanelerinde falan ücretsiz, benim doktorum amniyosentezde düşük de olsa risk olduğunu söyledi. Bi de bir bozukluk olması durumunda kesinlikle aldiririm diyenlere yapıyorlar.

Canım kaçıncı haftada verdin kanı. Genelde 12 hafta altına tavsiye etmiyorlar daha dna Kana geçmedi diye
12. hafta verdim canım, kan sulandırıcı da kullanıyorum belki ondandır dedim ama inşallah bu sefer çıkar senin çıktı mı bu arada ? ve oran kaçtı söylediler mi

ben hamile kaldigimda 35dim simdi 36'yim. gecen hafta 12. hafta kontrollerim vardi. ense kalinligi vs normal cikti dedi. ben hatta doktoruma kafamin karistigini fetal dna testi yaptirmami onerirmisiniz falan diye sikistirdim biraz cunku sen bilirsin diyordu hep. israr edince biraz fikri konusunda bana siz dusuk risk kategorisindesiniz yaptirmana gerek yok dedi. yani her 35 ustunde illa ileri tetkik gerektirecek diye birsey biraz duz bir mantik gibi geldi. 34 olunca gerek yokda bir ay sonra 35 olunca mi birden risk artiyor yani.. bence kendinizi sikintiya sokmayin ikili testiniz temizse. yine de siz bilirsiniz tabi. insallah saglikli tosun gibi bebeklerimiz olur

Amin canım inşallah söylediğin gibi olur

Cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun kızlar ben daha randevu bile almadım 2.çocuk şansı gerçekten

Bence de cajım bende 37 yaşındayım bana hiö demedi doktorum gerek duymadı yanı yaşla değilde daha riskli olanlar belki yaptırıyodur bilmiyorum ama ben yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…