2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel annelerimiz
Anneler gününüz kutlu olsun Benimde ilk anneler günüm.
Bir tüp bebek anne adayı olarak çok duyguluyum. Yıllardır bu anı bekliyordum
Rabbim hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Hepimizin başından türlü zorluklar geçmiştir eminim. En büyük mükafatımız sağlıklı evlatlar olsun Yolun sonunda iyiki diyebilmek nasip olsun hepimize
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Seneye kucaklarımızda bebeklerimiz ile anneler gününe gireceğiz Allahım ne düşüncesi bile gözlerimi dolduruyor
Tüm kasım anneleri grubundaki herkese kocaman sevgiler Günümüz kutlu olsun kızlar.

Yine heyecan ve aksiyon dolu bir gün geçirdim dün fetal DNA sonucum temi çıktı kizim olucak diye sevinirken yine dün aksamki detaylı ultrasonda rahim kisaligi tespit edildi ve daha önce 16 haftalık bir erken doğumum olduğu için acil şekilde serklaj atılması gerektiği söylendi profesör prenatolog tarafından. Şansıma bu anlamda alanının en iyisi olan İsmail Özdemir hocada bu işlemi yaptırdım bakalım allahim herkeze bebeğini saglicak ile kucağına almayı nasip etsin .

Geçmiş olsun canm emin ellerdeymişsğn rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar birkaç gündür sol kasık tarafıma bir batma oluyor sürekli bu durumu yaşayan var mı bebeğin büyümesi ile mi ilgilidir sizce.birkaç gündür yoruldum onunla ilgili değildir değil mi tam ağrı gibi değil batma gibi daha çok

O batma benimde sağ tarafımda canım . Bende bu ara yordum biraz kendimi ama doktor normal demişti

O batma benimde sağ tarafımda canım . Bende bu ara yordum biraz kendimi ama doktor normal demişti
Bebeğin bulunduğu taraflla ilgili büyümeden kaynaklıdır inşallah cnm o halde.yorgunluktan mı oldu diye tedirgin olmuştum.
Tam kritik süreci heralde atlattım iyi diyip ayaklanıyorum hop beni korkutacak bir durum oluşuyor.yorulmayı hiç kaldıramaz oldum sanırım

Bende kendimi yordum mu sol tarafımda o batma hep var canım bebek zaten komple sola yerleşmişti benim doktor çok normal demişti

Selam güzel anneler anneler günümüz mutlu kutlu olsun
Bir şokta benden gelsinnnnn
Kızım oluyor
Yaa maşallah herkes sana erkek dedi ama kız hissediyorum dedin demek ki anneler hissediyormuş benim de çevrem de kim beni görse erkek diyor özellikle iki oğlu olan arkadaşlarım ama bende kız hissediyorum doktorum da kıza benziyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…