o günlerde gelecek elbet yine konuşuruz burdaaaaaanBen minyon biriyim oğlum da iri bir bebekti karnım kocamandı çok belliydi hareketi karnım bir anda üçgene dönüyordu çok garip bir duygu ama hoş da yaşayınca hele bir de sen konuşurken tepki verince ayyy için ericek için
merhaba beni de ekler misin rica etsem :)) sat 22.02.2024 kese 5+2 kalp atışı 6+2 tahmini doğum 24.11.2024
Yaaa bi garip geldi 5 sene sonra aynı his2. Gebelik daha hızlı hissediliyor muhtemelen bebiştir
Yaa, çok sevindim… otobüslü tatil turlarına katılsam nasıl olur diye düşünüyordum bebekten sonra pek bir yere gidemeyiz gibi uzunca bir süre.. sonca dence gezeyim demiştim:)Ben yakın zamanda gidip geldim canım bir sıkıntı olmadı şükür. 2 saatte bir mola verdiğinde biraz yürü yeterli olur dedi
Ben de bazen adet sancısı gibi oluyor ama geçiyor bazen de bıçak saplanması gibi oluyor ama sürekli olan bişey değilKızılar merhaba , 13+5 den selamlar. sizde de karın içi ağrısı oluyor mu. kasık karın ağrısı yaşıyorum duramayacak gibi değil ama sanki yara varmış gibi. rahim büyüdüğü için mi oluyor acaba?
Doktor bana bebek büyüyene kadar çok sorun olmayacağını zaten yatış pozisyonunun beni rahatsız ettiğini ilerleyen zamanda hissettiğimde değiştirmemi söylemişti. Ben hamile olduğumu öğrendiğim zamandan beri soluma yatıyprum açıkçası ama çok yorucu oluyor. Sağ ve sırt üstü yattığımda başından beri hep ağrım oluyordu artık yüz üstü de yatamıyorum zaten. Sağa yattığımda bazen ağrıdan uyanıyorum sola dönüyorum daha 13 Haftadan tuvalet ve uyku pozisyonu yüzünden geceler haramKızlar bu sırt üstü yatmama olayına dikkat ediyormusunuz. Ben bu zamana kadar çok dikkat etmemiştim hep unuttum doktorada sormayı ama artık dikıat etmeye çalışıyorum
Valla ben de epilasyondan sonra çok rahattım ana hamilelik resmen kıllarımı azdırdı ama ben jiletten devam ya Antalya sıcağndw hayatta ağda ile uğraşamam ama bebek büyüyünce ne yaparım bilmiyorumAğdaya gideceğim ben ya kol altı bacak için ama bikini için başka bir yöntem bakacağım
Kızlar travel sistem içinde ağır diyorlar ben hiç mağazaya gidip denemedim açıkçası hiçbir modeli ama ben de şuna daha yakınım sanki almak için. Sizce?Ben Turkiye'de yasamiyorum malesef ama aldigim modeli gosterebilirim belki bir fikir verir size de.
Böyle yazmasının sebebi eğer d vit yüksekse vs gereksiz kullanımda vücutta birikebileceği için yani extrem bir durum çok yüksek doz alman lazım. Ancak ocean d3 1000 ıu damla öneririm. Eczacıyım bu arada ben ocean kullanıyorum çünkğ devletin ödediği d vitaminlerinin içinde yardımcı madeler koruyucu kimyasallar var. En temizi ocean d vit koruyucusuz zeytinyağında çözündürülmüş haberinşz olsunKızlar doktor bana en son randevuda coladan d3 verdi. D vitamini ama prospektüs böyle yazıyor. Uygun olmasa doktor vermezdi dimi? Anlayamadım bi. Bir de nasıl kullanıyorsunuz siz D vitaminini?
Hadi yaa. Keşke baştan sorsaydım canım ama bunu almış bulundum şimdi. Ama dediğine de bir bakayım gidip alırım onuda. Peki bu damlayı nasıl kullanmamı önerirsin. Başkasına alırdım biraz rahatsızım o da sormamış kaç damla falan diyeBöyle yazmasının sebebi eğer d vit yüksekse vs gereksiz kullanımda vücutta birikebileceği için yani extrem bir durum çok yüksek doz alman lazım. Ancak ocean d3 1000 ıu damla öneririm. Eczacıyım bu arada ben ocean kullanıyorum çünkğ devletin ödediği d vitaminlerinin içinde yardımcı madeler koruyucu kimyasallar var. En temizi ocean d vit koruyucusuz zeytinyağında çözündürülmüş haberinşz olsun
Ben de 13 haftayım daha çok minnak diye istediğim şekilde yatıyorum ama sen diyince aklıma geldi bende bikaç gündür sabah kalktığımda ağrı hissediyodum acaba yatıştan dolayı mı ben mesane doludur idrarla ondandır diye düşünüyodum. Gerçi aşırı su da içmiyorumDoktor bana bebek büyüyene kadar çok sorun olmayacağını zaten yatış pozisyonunun beni rahatsız ettiğini ilerleyen zamanda hissettiğimde değiştirmemi söylemişti. Ben hamile olduğumu öğrendiğim zamandan beri soluma yatıyprum açıkçası ama çok yorucu oluyor. Sağ ve sırt üstü yattığımda başından beri hep ağrım oluyordu artık yüz üstü de yatamıyorum zaten. Sağa yattığımda bazen ağrıdan uyanıyorum sola dönüyorum daha 13 Haftadan tuvalet ve uyku pozisyonu yüzünden geceler haram
Sıkıntı yok genel olarak hepimizde d vit düşük sen kullanmasan bile eşin kullanır d vit bağışıklık ve kemikler için çok faydalı. Şuan 5 damla kullanman yeterli yaklaşık olarak günlük alman gereken idame doz 2000 ıu’ye denk geliyor. Ben de ocean d 1000 ıu yi o yüzden 2 fıs kullanıyorum. Fakat d vit ölçtürdün ve çok düşük vs çıktıysa günlük başlayacağım doz daha yüksek olmalı.Hadi yaa. Keşke baştan sorsaydım canım ama bunu almış bulundum şimdi. Ama dediğine de bir bakayım gidip alırım onuda. Peki bu damlayı nasıl kullanmamı önerirsin. Başkasına alırdım biraz rahatsızım o da sormamış kaç damla falan diye
Teşekkür ederim canım. Ebemle de görüştüm tansiyon takibinde olacağız. Ebenin söylediklerini sizinlede paylaşayımBen sürekli bu doktoru dinliyorum izliyorum aklımda kalmış söyledikleri sen sorunca aklıma geldi. Şu videoda değiniyordu bu protein konusuna 300 miligrama kadar normal kabul edilir diyordu.
Bende gezmek için gitmiştim biraz değişiklik istiyor insan. Bünyen sana sinyalleri yakıyor zaten canımYaa, çok sevindim… otobüslü tatil turlarına katılsam nasıl olur diye düşünüyordum bebekten sonra pek bir yere gidemeyiz gibi uzunca bir süre.. sonca dence gezeyim demiştim:)
Epilasyonda mantıklı yaa bi makine bari bakayım benValla ben de epilasyondan sonra çok rahattım ana hamilelik resmen kıllarımı azdırdı ama ben jiletten devam ya Antalya sıcağndw hayatta ağda ile uğraşamam ama bebek büyüyünce ne yaparım bilmiyorum
Ben 12 haftalığım eşimle gezmeye gittik pazar günü pertim çıktı bidaha tövbe ettim ben bir yere gidemem dedim çok yoruldum nefesim kesiliyor bi anda normal de aşırı hareketli enerjik dinamik bir insandım şimdi hantal birisi oldumBende gezmek için gitmiştim biraz değişiklik istiyor insan. Bünyen sana sinyalleri yakıyor zaten canım
Ben de çok su içmiyorum açıkçası ama sabah bende genelde karın ağrısı ile uyanıyorum idrar sonrası rahatlıyorum. Ama yatış pozisyonum dediğim gibi o an değiştirene kadar ağrı yapıyor hemen sola dönüyorum.Ben de 13 haftayım daha çok minnak diye istediğim şekilde yatıyorum ama sen diyince aklıma geldi bende bikaç gündür sabah kalktığımda ağrı hissediyodum acaba yatıştan dolayı mı ben mesane doludur idrarla ondandır diye düşünüyodum. Gerçi aşırı su da içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?