2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese hayırlı akşamlar, hayırlı bayramlar diliyorum uzun bir zaman oldu buraya giremeyeli bayağı bir rahatsızdım yeni yeni toparlanıyorum.. Çok şükür şimdi kızım da bende iyiyiz ama biraz ağırlaştıkça zorlaşıyor haliyle.. İş terfi sebebiyle bayağı yoğun bir tempoya girdim ama pek iyi gelmedi demek ki bize.. anladığım şey şu ki ne olursa olsun gebelik sürecinde asla kendini yormamak, bol bol dinlenmek.. tabine kadar mümkün olursa.. 2 haftadan fazladır sol bacağım kalça tarafı kuyruk sokumu yanındaki bölgem inanılmaz derecede ağrıyor. hareket etmekte inanılmaz zorlanıyorum.. Sabah yataktan kalkarken yarım saat direniyorum, oturamıyorum kalkamıyorum..2 gündür yardımsız kalkamıyorum çok kötü oluyor.. bilmiyorum var mı aranızda ama bu aralar beden olarak çok ağrılı ve halsiz geçiyor..

Merhaba canım geçmiş olsun,
Bende aynı agrıyı çekiyorum,
Tam tarif ettigin gibi yazmıştım hatta geçenlerde
Beni Doktorum beni fizyoterapiye yönlendirdi,
Sende doktoruna danış istersen

Bende 2 haftadır minik pıt pıtlar hissediyordum kendi içimde,
Bugün biraz fazla hissedince elimi koydum ve tam avuç içimde hissettim tekmeyi,
O kadar tatlıydı ki çok heyecanlandım,
Sonrasında bi kaç tane daha hissettim çok güzel bi duygu

Ben acı çekiyorum minicik cüssesiyle tekme kafa çalışması yapıyor karnıma bir saat kadar önce öyle bir tekme attı ki karnım öne geldi resmen çok acıttı çok mu önde kesesi acaba da bu kadar çok hissediyorum günlerdir hareketsizdi ben çok yorulmuştum kendimi yordum diye intikam alıyor sanırım

Bence kendimizi bu kafa göz dalmalara alıştırmalıyız
Hergün biraz daha güçlenecekler çünkü

Merhaba canım geçmiş olsun,
Bende aynı agrıyı çekiyorum,
Tam tarif ettigin gibi yazmıştım hatta geçenlerde
Beni Doktorum beni fizyoterapiye yönlendirdi,
Sende doktoruna danış istersen
Çok teşekkür ederim canım benim İnşaAllah geçsinn.. Çok kötüyüm yürüyemiyorum 2 gündür, oturup kalkamıyorum resmen eşimden güç alıyorum çok şiddetli bir ağrım var, sorduğumda normal diyorlar hamileliktw bende napacağımı şaşırıdım

Canım daha tam agırlasmadan önlemini alsan iyi olur,
Burda arkadaşlar magnezyum önerdi doktoruma söyledim,
O beni direk fizyoterapiye yönlendirdi,
Tabi hamileler için uygun olanına,
Daha başlamadım 2 hafta sonraya randevu alabildim,
Benim agrımda senin ki gibi sol tarafta sol bacagıma vuruyor,
Hatta dün bende oturdugum yerden kalkamadım,
Tutunarak kalktım biraz hareket ettikten sonra açıldım ama agrı tam geçmiyor,
Yatarken dönerken yada sürekli sabit oturunca başlıyor.

Evet gerçekten öyle çok canım yanıyor, direkt randevu alayım ben öyleyse, dediğin gibi önlemini alayım Allahım korusun

Evet gerçekten öyle çok canım yanıyor, direkt randevu alayım ben öyleyse, dediğin gibi önlemini alayım Allahım korusun
cok gecmiş olsun canım ben de senin gibiyim. sabahları sol bacagımda bi titresim bi agrı anlatamam. gün içinde de kasıktan vuran bi agrı. 9 aylık gibi zar zor hareket ediyorum. doktorum magnezyum başladı. genelde rutin olarak da veriliyor

Sağol çiçeğim senin de geçmiş olsun İnşaAllah, işin kötü yanı hapta kullanamıyorum verse nasıl yapıcam onu da bilmiyorum gerçekten bende zar zor hareket ediyorum 21 haftalık olucam annem diyor şimdi böyleysen 9 aya kadar Allah yardımcın olsun diyor

sen de saol canımhapı ezip sulandırıp içsen. bide suda eriyen bi ilaç verdi doktorum. belki o tarz bir şeyde verebilir. ben de onu dert ediyorum bide kilo da var git gide de alıyorum son günlerimi düşünemiyorım

sen de saol canımhapı ezip sulandırıp içsen. bide suda eriyen bi ilaç verdi doktorum. belki o tarz bir şeyde verebilir. ben de onu dert ediyorum bide kilo da var git gide de alıyorum son günlerimi düşünemiyorım
Yaa öyle bir şey varsa tamam o zaman kullanırımm cidden Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza kavuştursun yavrularımızı

Kızlar bizim cinsiyetimiz muallaktaydı dr a gittim kızçem açtı bacağını doktor bana bile gösterdi net gördük kız annesi olacağım en iyi arkadaşım meleğim gelecek inşallah her gün ağlıyorum yavruma inşallah iyi olur sağlıklı olur

Kız anneleri duygusallığı diye bir şey var desene darısı başımıza inşallah bizde görelim cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…