Valla özele gidiyorum oradaki doktor yazdı hiç sorgulamıyorum bile ben artıkAa bundan da var evde eşime bacak ağrısından vermişti bir doktor. Ama eşimde pimpirikli olduğundan kesinlikle doktora sormadan içme diyor
Benim oğlumda öyle gelmişti şuan 7 buçuk yaşında sağlıklı olduğunu düşünüyorum dua yerineÇok sağolun1:50 gelmişti.
Kızlar herkese hayırlı akşamlar, hayırlı bayramlar diliyorum uzun bir zaman oldu buraya giremeyeli bayağı bir rahatsızdım yeni yeni toparlanıyorum.. Çok şükür şimdi kızım da bende iyiyiz ama biraz ağırlaştıkça zorlaşıyor haliyle.. İş terfi sebebiyle bayağı yoğun bir tempoya girdim ama pek iyi gelmedi demek ki bize.. anladığım şey şu ki ne olursa olsun gebelik sürecinde asla kendini yormamak, bol bol dinlenmek.. tabine kadar mümkün olursa.. 2 haftadan fazladır sol bacağım kalça tarafı kuyruk sokumu yanındaki bölgem inanılmaz derecede ağrıyor. hareket etmekte inanılmaz zorlanıyorum.. Sabah yataktan kalkarken yarım saat direniyorum, oturamıyorum kalkamıyorum..2 gündür yardımsız kalkamıyorum çok kötü oluyor.. bilmiyorum var mı aranızda ama bu aralar beden olarak çok ağrılı ve halsiz geçiyor..
Merhaba hanımlar iyi bayramlar herkeseben az önce kaburgalarıma tekme yedim sanırım eşim baktı ayakları orda heralde oraya kaymış tamamen dedi bebeği ikna etmeye çalışıyoruz öbür tarafa kaysın diye 19 haftalık oldum
Ben acı çekiyorum minicik cüssesiyle tekme kafa çalışması yapıyor karnıma bir saat kadar önce öyle bir tekme attı ki karnım öne geldi resmen çok acıttı çok mu önde kesesi acaba da bu kadar çok hissediyorumBende 2 haftadır minik pıt pıtlar hissediyordum kendi içimde,
Bugün biraz fazla hissedince elimi koydum ve tam avuç içimde hissettim tekmeyi,
O kadar tatlıydı ki çok heyecanlandım,
Sonrasında bi kaç tane daha hissettim çok güzel bi duygu
Ben acı çekiyorum minicik cüssesiyle tekme kafa çalışması yapıyor karnıma bir saat kadar önce öyle bir tekme attı ki karnım öne geldi resmen çok acıttı çok mu önde kesesi acaba da bu kadar çok hissediyorumgünlerdir hareketsizdi ben çok yorulmuştum kendimi yordum diye intikam alıyor sanırım
Benim ikinci bebeğim bir oğlum var 3 yaşında o bu kadar vurmuyordu karnımdayken banaBence kendimizi bu kafa göz dalmalara alıştırmalıyız
Hergün biraz daha güçlenecekler çünkü
Benim ilkBenim ikinci bebeğim bir oğlum var 3 yaşında o bu kadar vurmuyordu karnımdayken bana
Çok teşekkür ederim canım benim İnşaAllah geçsinn.. Çok kötüyüm yürüyemiyorum 2 gündür, oturup kalkamıyorum resmen eşimden güç alıyorum çok şiddetli bir ağrım var, sorduğumda normal diyorlar hamileliktw bende napacağımı şaşırıdımMerhaba canım geçmiş olsun,
Bende aynı agrıyı çekiyorum,
Tam tarif ettigin gibi yazmıştım hatta geçenlerde
Beni Doktorum beni fizyoterapiye yönlendirdi,
Sende doktoruna danış istersen
Çok teşekkür ederim canım benim İnşaAllah geçsinn.. Çok kötüyüm yürüyemiyorum 2 gündür, oturup kalkamıyorum resmen eşimden güç alıyorum çok şiddetli bir ağrım var, sorduğumda normal diyorlar hamileliktw bende napacağımı şaşırıdım
Evet gerçekten öyle çok canım yanıyor, direkt randevu alayım ben öyleyse, dediğin gibi önlemini alayım Allahım korusunCanım daha tam agırlasmadan önlemini alsan iyi olur,
Burda arkadaşlar magnezyum önerdi doktoruma söyledim,
O beni direk fizyoterapiye yönlendirdi,
Tabi hamileler için uygun olanına,
Daha başlamadım 2 hafta sonraya randevu alabildim,
Benim agrımda senin ki gibi sol tarafta sol bacagıma vuruyor,
Hatta dün bende oturdugum yerden kalkamadım,
Tutunarak kalktım biraz hareket ettikten sonra açıldım ama agrı tam geçmiyor,
Yatarken dönerken yada sürekli sabit oturunca başlıyor.
cok gecmiş olsun canım ben de senin gibiyim. sabahları sol bacagımda bi titresim bi agrı anlatamam. gün içinde de kasıktan vuran bi agrı. 9 aylık gibi zar zor hareket ediyorum. doktorum magnezyum başladı. genelde rutin olarak da veriliyorEvet gerçekten öyle çok canım yanıyor, direkt randevu alayım ben öyleyse, dediğin gibi önlemini alayım Allahım korusun
Sağol çiçeğim senin de geçmiş olsun İnşaAllah, işin kötü yanı hapta kullanamıyorum verse nasıl yapıcam onu da bilmiyorumcok gecmiş olsun canım ben de senin gibiyim. sabahları sol bacagımda bi titresim bi agrı anlatamam. gün içinde de kasıktan vuran bi agrı. 9 aylık gibi zar zor hareket ediyorum. doktorum magnezyum başladı. genelde rutin olarak da veriliyor
sen de saol canımSağol çiçeğim senin de geçmiş olsun İnşaAllah, işin kötü yanı hapta kullanamıyorum verse nasıl yapıcam onu da bilmiyorumgerçekten bende zar zor hareket ediyorum 21 haftalık olucam annem diyor şimdi böyleysen 9 aya kadar Allah yardımcın olsun diyor
Yaa öyle bir şey varsa tamam o zaman kullanırımmsen de saol canımhapı ezip sulandırıp içsen. bide suda eriyen bi ilaç verdi doktorum. belki o tarz bir şeyde verebilir. ben de onu dert ediyorum bide kilo da var git gide de alıyorum son günlerimi düşünemiyorım
Kız anneleri duygusallığı diye bir şey var deseneKızlar bizim cinsiyetimiz muallaktaydı dr a gittim kızçem açtı bacağını doktor bana bile gösterdi net gördük kız annesi olacağım en iyi arkadaşım meleğim gelecek inşallahher gün ağlıyorum yavruma inşallah iyi olur sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?