- 24 Ocak 2024
- 111
- 120
- 23
- 33
Bence değeriniz çok güzelSelamlar bende tam bana uygun başlığı bulmuşumSat 2 şubat, ama ben 33-34 günde bir görüyorum adet o sebeple adete 4 gün kala yani idrar yaptım pozitif kan verdim 105 çıktı Yarın tekrar kan vereceğim ama oldu sanırım Kasım annesi olacağım inşallah Sizce nasıl bu değer merak içindeyim yarın yükselmiş olacak mı inşallah yükselir Hepimiz inşallah kasımda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Beni İştahım çok açık. Birde karın bölgemde hassasiyet var yani böyle kaburgamla kasıklarım arasında sürekli Bi şey oluyor. Bi batıyor bi kaşınıyor bi adet sancısı gibi hafif bişeyler hissediyorum ama en çok merak ettiğim şey bebek bi tarafa yerleşmiyor mu? Benim hem sağda hem solda batmalar var yani sizlerde nasıl merak ettimŞu an nasılsınız hanımlar?? Ben o kadar uyumama rağmen hala uykum varkasık ağrılarım azaldı. Belim ağrıyor bazen.
Selamlar beninim beklenen adete 2 gün var 2 gün önce beta pozitifle öğrendim ve iki gündür sağ belim ve kasığım çok ağrıyor bugün sabah biraz azalmış hatta hiç yok koktum şuan bişey m oldu diye ama dün nerdeyse yürüyememiştm ağrıdan, yerleşiyor dye mutluydum. Başka hiçbir belirtim yok nerdeyseŞu an nasılsınız hanımlar?? Ben o kadar uyumama rağmen hala uykum varkasık ağrılarım azaldı. Belim ağrıyor bazen.
Keşke biri grubu devralıp tablo falan yapsaydı çünkü editor açmış burayıEvet yokmuşyazılsa iyi olur
Bnm ilk belirtim sol göğüs ağrısıydı. Hatta öyle ağrıyordu ki ben farklı bir şey zannettim sürekli elimle muayene edip bir şey mi var acaba dedim. Meğer hamilelik belirtisiymiş.Kızlar merhaba aranıza katılabilirim umarım , bir şey soracaktım ilk belirti olarak göğüsleri ağrıyan oldu mu ? Nerdeyse yumurtlamadan hemen sonra başlayan iki taraflı göğüs ağrım var ara ara da alt karın ağrım ..
Ben pazartesi test yapıp öğrendim akşamına kan verdim 654 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 1539 çıktı.Arkadaşlar gebelik takibinde kaç kere kan verdiniz ve artışlar hep iki kat ve üzeri mi oldu
Benimde ikisi arası 2 kat artmıştı 3.de %72 artmışBen pazartesi test yağıp öğrendim akşamına kan verdim 654 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 1539 çıktı.
Beni ilk gün 129 du iki gün sonra 388 oldu ertesi gün 699 a yükseldi sonra baktırmadımArkadaşlar gebelik takibinde kaç kere kan verdiniz ve artışlar hep iki kat ve üzeri mi oldu
Beni öğrenmeden önce lekelenmeler oldu5.haftada açık pembe kanaması olan var mı
Kaç gün sürdü miktar olarak çok çok az ama insan korkuyor dün ve bugün devam ediyor benim ara araBeni öğrenmeden önce lekelenmeler oldu
Kese gördünüz mü peki süreç nasıl ilerliyor. Doktor ne yorum yaptı. Ya aslında bu süreçleri yaşadım ama daha önce düşük olduğu için endişeliyimBeni ilk gün 129 du iki gün sonra 388 oldu ertesi gün 699 a yükseldi sonra baktırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?