Olabilir bendede akıntı çoğaldı 33+4 haftalık doktor yanma ve kaşıntı var mı diye sordu enfeksiyon belirtisi diye randevun uzak tarihse bir git bakalım bende cuma. Gidicem tekrar test isticem kafam rahat etsin
Yarın hem dahiliye hem kadın doğum randevum var söyleyeceğim bakalım ne çıkacak çok teşekkürler cevabınız içinBende de oldu ve test verdim enfeksiyon çıktı 5 yün ilaç kullanmak zorunda kaldım istersen bir doktora git ilerlemeden müdahale edilsin
Kıyamam ya senin de üst üste gelmiş. Anne ayrı eşin ayrı. Eşinde çok destek değilmiş yukarda yazmışsın. Sabır diliyorum gerçekten . Eşin desteği çok önemli ki senin bir tane daha oğlun var. Ama annen de tuhafmış ha doğurma ne demek sanki senin elindeYa kızlar benim annem 28-29 unda doğurma bir hafta yokum tatile çıkıcam kızlarla dediilk doğumumda annem iyi değildi evi gdim temizliym dedi bende halledilir onlar boşver şimdi dedim sonra ksrdeşimle tartışma çıktı gittiler annem ağlayarak çıktı neymiş ben onu kovmuşum evime de sokmamışım bu sefer doğurunca gelmicekmiş haftalar sonra gelirmiş gibi gibi gibii
Eşim yine elinden geleni yapıyor da yine de hiçbir zaman ondan önce gelmiyorum sorun orda. Ben hamileyim o spora yazıldı neymiş kendini beğenmiyormuş bi doğursaydım azcık sezeryan dikişim iyileşseydi ondan sonra başlasaydın olmuyor muydu kiKıyamam ya senin de üst üste gelmiş. Anne ayrı eşin ayrı. Eşinde çok destek değilmiş yukarda yazmışsın. Sabır diliyorum gerçekten . Eşin desteği çok önemli ki senin bir tane daha oğlun var. Ama annen de tuhafmış ha doğurma ne demek sanki senin elinde
1 aydır hiç yemedim ve son 2-3 gündür o kadar canım istiyor ki anlatamam sanaSelam kızlar,
Gebelik şekeri olanlar,
Bu sürede hiç çikolata tatlı yediniz mi ?
Çok canım çekiyor ama agzıma sürmüyorum korkudan
Cheescake de şeker yokmu ki,1 aydır hiç yemedim ve son 2-3 gündür o kadar canım istiyor ki anlatamam sana
Benim doktorum cheesecake yiyebilirsin demişti 2 kez cheesecake yedim.
Yarın kontrolüm var bebeğin kilosu ve benim suyum normal sınırlara yaklaşmışsa belki çıkışta limonlu cheesecake yerim yine
Yalnız bende bundan dertliymiş görür görmez yazdım
Canım ben çok canm çekince bunlardan çok az yiyorum eve de zaten bunları alıyorum sadece kızım için yiyip şeker ölçümü yapınca da çıkmadı ama. Çok Çok az yiyorum yine deSelam kızlar,
Gebelik şekeri olanlar,
Bu sürede hiç çikolata tatlı yediniz mi ?
Çok canım çekiyor ama agzıma sürmüyorum korkudan
Evet canm bu haftalar çok hareketli oluyorlar 2 -3 hafta sor a ise hareketlilik azalacak büyüdükleri için tadını çıkart her dk hissetmek çok güzel bir şey benceKızlar benim oğlan beni şimdiden gece uyutmamaya başladıiçerde neler oluyor anlamadım 2 gecedir hiç bitmek bilmeyen bir enerjiyle tekme tokat dalıyor karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum sizin bebislerde böyle hareketli mi ya 32+6 dan selamlar sag kaburgam çürüdü
Yaa nohuta yazdığım çikolataları 3-4 kere yedim çok a ölçtüm her seferinde de yükselmedi deniyebilrsinz1 aydır hiç yemedim ve son 2-3 gündür o kadar canım istiyor ki anlatamam sana
Benim doktorum cheesecake yiyebilirsin demişti 2 kez cheesecake yedim.
Yarın kontrolüm var bebeğin kilosu ve benim suyum normal sınırlara yaklaşmışsa belki çıkışta limonlu cheesecake yerim yine
Yalnız bende bundan dertliymiş görür görmez yazdım
Ay tadını cikartabilecek gibi degilki gerçekten canım yanıyor dün gece ağlayacak noktaya geldimEvet canm bu haftalar çok hareketli oluyorlar 2 -3 hafta sor a ise hareketlilik azalacak büyüdükleri için tadını çıkart her dk hissetmek çok güzel bir şey bence
Bebeğin makat gelişli mi suan evet arada acıtıyor benim oğlan da ama hiç uyutmayacak gibi de değilAy tadını cikartabilecek gibi degilki gerçekten canım yanıyor dün gece ağlayacak noktaya geldim
Evet ama hep değil ara AraKızlar bebeğin hareketleri canınızı yakıyor mu? 32 haftadayım tam ve hareket ettikçe içim acıyor gibi değişik bi his tam anlatamadım ama canım açıyor karnım dalgalandıkça
Benimde ara ara özellikle yatınca oluyor merak ettim normal mi diyeEvet ama hep değil ara Ara
Benimde en kuvvetli tekmeleri hep sağ kaburgamdaKızlar benim oğlan beni şimdiden gece uyutmamaya başladıiçerde neler oluyor anlamadım 2 gecedir hiç bitmek bilmeyen bir enerjiyle tekme tokat dalıyor karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum sizin bebislerde böyle hareketli mi ya 32+6 dan selamlar sag kaburgam çürüdü
Benim kızımda çok hareketli çok korkuyorum içerde duramayıp erkenden gelecek diye inşallah 38i görürüm. İlk gebeliğim 3. 4. gebeliğim olsa kesin lak diye aşağıya düşerdiKızlar benim oğlan beni şimdiden gece uyutmamaya başladıiçerde neler oluyor anlamadım 2 gecedir hiç bitmek bilmeyen bir enerjiyle tekme tokat dalıyor karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum sizin bebislerde böyle hareketli mi ya 32+6 dan selamlar sag kaburgam çürüdü
Normal bence suana kadarki en güçlü evredeler ve sıkışmadılar daha içerde at koşturuyorlar o yüzdenBenimde ara ara özellikle yatınca oluyor merak ettim normal mi diye
Yurt dışındayım bunları bulamam sanırımCanım ben çok canm çekince bunlardan çok az yiyorum eve de zaten bunları alıyorum sadece kızım için yiyip şeker ölçümü yapınca da çıkmadı ama. Çok Çok az yiyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?