Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik boyunca aldığımız gerek takviyeler gerekse de sağlıklı beslenmemiz sayesinde saçlarımız dökülmek bir yana gürleşmişti bile. Ama şimdi o vitaminler vücuttan çekildikçe dökülme kaçınılmazKızlar saç dökülmeniz ne durumda? Benim hamilelik boyunca saçlarım hiç dökülmedi diyebilirim şimdi de çok fazla dökülüyor.
Doktor vitaminlere devam et demişti ama düzenli kullanmıyorum onları da. Daha dikkat etmem gereken demekkiHamilelik boyunca aldığımız gerek takviyeler gerekse de sağlıklı beslenmemiz sayesinde saçlarımız dökülmek bir yana gürleşmişti bile. Ama şimdi o vitaminler vücuttan çekildikçe dökülme kaçınılmazavuç avuç dökülüyor. Gerçi gün içinde taramaya çok vaktim olmuyor duştan duşa
![]()
Ateş oldu bizde ve iğne yapılan yer acı oldu galiba dokunamıyordukKızlar selam,
İkinci ay DaBT-İPA-Hib (Beşli karma aşı), BCG (verem aşısı) ve KPA (pnömokok aşısı) yaptıranlar da ilk 2-3 gün nasıl geçti ateş ve huysuzlanma çok oldu mu?
Merhaba . Bebekleriniz yüz üstü yatırıldığında başını dik tutabiliyor mu ? Araştırdığımda 3 aylık iken 45 derece dik tutar yazıyor . Benim kızım tutamıyor henüz . Şuan 82 günlük . Bunun için çocuk dr gitmeli miyim ? Bir de üç aylık ken göz muayenesi öneriliyor . Göz muayenelerini yaptırdınız mi ?
Benim üç ayı doldurdu hala kafasını tam tutamıyor bir de sevmiyor pozisyonu.3 aylık bebek kanguruya konur mu ? Kanguru kullanmaya başladınız mi ? Ben sling hiç kullanmadım . Kanguru için erken mi acaba
Bir benmi böyleyim diyordum değilmişimya tum bebeklermi bizimkiler gibi? ablamin iki tane çocuğu var anne olmadan once cok dikkat etmiyordum tabi ama ne uykusunun ne yemesinin icmesinin problem oldugunu hatirlamiyorum ya. gezmesinede giderdi gittigi yerdede bebeler bi sekilde takilirdi yani. ben birakin gezmeyi daha markete basbasa gitmeye cesaret edemiyorum. bir kere saat basi emiyo emzirip hazirlanip ciktik gittik diyene kadar yarim saat geciyo yarim saattede kostur kostur alisveris yapip donecegime gitmem daha iyi moduna girdim resmen evden kafami cikartmaz oldum. bu durumdan hem cok sıkıldım hemde cok alıştım.
Bende ikinci regliyi bekliyorum bakalm bu 2 3 gün icnde olmam gerekiyor hamilelik öncesi takvime göreKızlar ben doğum sonrası 55.günde regli olmuştum 1 hafta sürmüştü. Şuan normal takvime göre 2 gün gecikmiş gözüküyorum regli olan arkadaşlar ikinciyi normal oldunuz mu, biraz gecikmesi normal mi yoksa hamilelik testi yapacağım allahım aşırı korkuyorum
Kaç gün sürdü ateş canım ?Ateş oldu bizde ve iğne yapılan yer acı oldu galiba dokunamıyorduk
Ben hala olmadım vallahiBende ikinci regliyi bekliyorum bakalm bu 2 3 gün icnde olmam gerekiyor hamilelik öncesi takvime göre
Aaa çok geçmiş olsun canım ya, kimden bulaştı ki, belirtileri nelerdiRsv kapmış bebiş![]()
Valla benim de 2 gün geçti bi korku aldı beni. Yani ihtimal vermiyorum ama gecikmezdim hamilelik öncesi. Yarın da olmazsam test yapacağım sanırımBende ikinci regliyi bekliyorum bakalm bu 2 3 gün icnde olmam gerekiyor hamilelik öncesi takvime göre
Çok geçmiş olsun kuzum bir an evvel iyi olur inşallah. Gecen söylemiştim arkadaşımın bebiisi de kalmıştı 1 haftaya geçti şükürRsv kapmış bebiş![]()
Kangurudan kanguruya değişiyor sanırım. Benimki 4,5kg’dan sonra kullanılıyor. Biz 2. aydan itibaren kullanmaya başladık kanguruyu hatta elim ayağım şu an. Slingi benim bebeğim sevmediği için nerdeyse hiç kullanamadık3 aylık bebek kanguruya konur mu ? Kanguru kullanmaya başladınız mi ? Ben sling hiç kullanmadım . Kanguru için erken mi acaba
Ya doğumdan sonra gecikmeler normal diye biliyorum ben hemen düzenli regl beklememek lazımmış. Sen içini ferah tut bence hamilelik yokturKızlar ben doğum sonrası 55.günde regli olmuştum 1 hafta sürmüştü. Şuan normal takvime göre 2 gün gecikmiş gözüküyorum regli olan arkadaşlar ikinciyi normal oldunuz mu, biraz gecikmesi normal mi yoksa hamilelik testi yapacağım allahım aşırı korkuyorum
Çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah yaRsv kapmış bebiş![]()
Hangi şehirdesin ki canm aşı mı yokmuş ama sorun olacağını sanmıyorum daha geç olur sadeceKızlar biz verem aşısı hala olmadık ya ve kızım 3. aya girdi sağlık ocağı ile görüştüm haber vereceğiz dedi. Geç kalmadık mı ya? Sorun olur mu sizce?
ya uyurken de degil sadece normal konusurken de boyle yapmaya basladi canimCanım benim de geçen hafta böyleydi ben dua ile yaptırdım yanına da minik kuran koydum yatağına .birde ses ile uyuttum hep. Müzik açtım o uyurken hep çaldı. Beyaz gürültüm açtım. Ortamı pek sessiz tutmamaya çalıştım. vala hangisi fayda etti yoksa gelip geçici bir durummuydu da geldi geçti bilmiyorum ..
Bir anda tıkandı yavrum sağlık ocağına aşıya götürmüştük doktor salgın var ordan bulaşmış yüksek ihtimalle dediAaa çok geçmiş olsun canım ya, kimden bulaştı ki, belirtileri nelerdi