Ay deneyeyim bunları sürekli konuşuyorum zaten ama şu krizi bir çözsek valla yoruldum yabizimkinin arada geliyorlar kavga edip duruyor ve cok sık oluyo ben memeye yaklastirmadan once biraz konusuyorum sakin sakin yaklastiriyoeum vercegim sira sarki soylemeye basliyorum basta soylene soylene emiyo sonra emmeye devam ediyo belki ise yarar canim birde yuruyerek emzirmeyi dene istersen onu duymustum
Eşim temizliyor sürekli ya ondan değildir muhtemelen. Ay dün biraz ısrar etmiştimBurnunu temizliyor musun canım bazen burun tıkanıklığı etkiliyor benim kızım da bir ara memeye gelince ağlıyordu eşim alıyordu kucakta konuşuyor oyun yapıyordu sonra bir anda memeye getiriyordu öyle öyle çözdük ama kesinlikle zorlama ısrar etme huysuzken memeden tiksiniyorlar arkadaşımın bebeği memeden tiksindi görünce bile ağlamaya başlıyordu bende bazen memeyi reddettiğinde emzik veriyordum kucağımdayken biraz emiyordu baktım sakin emziği çıkarıp anında hızlıca meme veriyordum oda işe yaramıştı şimdilerde maşallah maşallah sorunumuz yok geçen biraz rahatsızlandım buzlukta sağdığım sütü vereyim dedim biberonla içmedi biberonu da reddediyor benimki sevmiyor çekmiyor sütü onun için çok korkuyorum meme reddi olacak diye
Ay bizim de öyle ya cinnet geçiriyor çocuk sanki zehir veriyorumValla yaşıyorum sanırım. Çözüm bulamadım henüz. Kucağıma gelince hatta emzirme pozisyonuna gelince bile yırtınıyor resmen kendisini geri atıyor yay gibi. Zaten zar zor süt artırmaya çalışıyorum. Kilo alsın diye uğraşıyorum yok olmuyor. Gündüz bir nebze de olsa emziriyorum ama akşam 5 6 Dan sonra imkanı yok emzirmenin. Gece de 5 dk zar zor emiyor uyku arasındasütüm azalır diye korkuyorum vallahi
Ayy tiksinirse hapı yuttuk. Biberon da veriyoruz çünkü. Onu hemen içiyor![]()