Yo kuzum anlayabilirsin karnına dokun yumuşak yerler var bir de sert yer. Sanırım o sert yer kafasıBen anlamıyorum ya biraz daha geçmesi mi gerek nerede olduğu anlamam için,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo kuzum anlayabilirsin karnına dokun yumuşak yerler var bir de sert yer. Sanırım o sert yer kafasıBen anlamıyorum ya biraz daha geçmesi mi gerek nerede olduğu anlamam için,![]()
Yok bidaha denedim yine anlamadım her yer yumuşak sankiYo kuzum anlayabilirsin karnına dokun yumuşak yerler var bir de sert yer. Sanırım o sert yer kafası![]()
Yok bidaha denedim yine anlamadım her yer yumuşak sanki![]()
Evet ya benimkide oyleEşime diyorum ki bak bebek tam burada. Karnımdaki sertliğe göre. Dokunmaya korkuyorya bıngıldağına birşey olursaymış
![]()
Bana da annem dedi bastıra bastıra elleme dedi. Doktor daha sert vurdu gittiğimde hareket etsn diye pat pat vurmuştu resmen . Ben yine de korktum kafasını falan yamulturum diye hafif hafif yokluyorumEşime diyorum ki bak bebek tam burada. Karnımdaki sertliğe göre. Dokunmaya korkuyorya bıngıldağına birşey olursaymış
![]()
Ay bende bu çantayı trendyoldan beğendim stoğu gelmesini bekliyordum web sitesinde daha uygunmuş üstelik çok iyi oldu paylaşmanız teşekkürler :)Selam kızlar,
Elele Baby markasını duydunuz mu bebek arabasını beşiğini buradan almayı düşünüyorum yorumlar baya iyi.. Bu çantayı sipariş ettim..
Eki Görüntüle 3321006
Evet ya benimkide oyleelleme diyo cocugun orasina burasina yamuk olucak
![]()
Ben de hafif dokunuyorum zatenBana da annem dedi bastıra bastıra elleme dedi. Doktor daha sert vurdu gittiğimde hareket etsn diye pat pat vurmuştu resmen . Ben yine de korktum kafasını falan yamulturum diye hafif hafif yokluyorum![]()
Evet kendi sayfasında daha uygun trendyolda pahalı :) Diğer renklerin stoğu kalmamıs sadece gri var hemen alın zam gelmeden :)Ay bende bu çantayı trendyoldan beğendim stoğu gelmesini bekliyordum web sitesinde daha uygunmuş üstelik çok iyi oldu paylaşmanız teşekkürler :)
Çok tatlısın yaBana da annem dedi bastıra bastıra elleme dedi. Doktor daha sert vurdu gittiğimde hareket etsn diye pat pat vurmuştu resmen . Ben yine de korktum kafasını falan yamulturum diye hafif hafif yokluyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyon olmaz sağsalim geçir süreciniBen de serklajlıyım biliyorsun, bir de enfeksiyon kapmışım hastanede tedavi görüyorum. Ve galiba serklaj bölgemde ağrı batma oluyor. Endişeliyim
Ben de bu markayı görüyorum acaba nasıl kalitesiEvet kendi sayfasında daha uygun trendyolda pahalı :) Diğer renklerin stoğu kalmamıs sadece gri var hemen alın zam gelmeden :)
Kaç haftalıksın canım sen:). Benim 14+6 da renkli gösterdi ama bebek yüz üstüydğ sırtını gördüm tek. Çok küçük olduğundan. Belli olmaz iskelet gibi olur dedi o zaman:) sadece sırt kemiklerini gördüm :)Bu arada kızlar renkli Usg çektiren oldu mu? Yüzünü çekiyorlarya acaba erken mi onu da soracağım :)
Çok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?