2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
normal artık galiba rahim hazırlıyor kendini diyordu şubat anneleri amacanım nasıl bir his benim karnım hep taş gibi akşamları o hep kasılma mı anlamıyorum
Akşamları benim öncesindede oluyordu yediklerimizden mide de baski gösteriyordu ama bu gün içindede akşam gibi hatta daha sert ve taş gibi oluyor karnım birde doktorum bana kasılmayı tarif etmişti karnımı tutmuştu sonra bıraktı böyle olur dedi ve öyle hatta uzun süre oluyor

kızlar benim midemde özellikle sağ gögsümün altında sertleşme oluyor oraya taş oturmuş gibi oluyor o kasılma olabilir mi ama bebekle hiç alakası olmayan bir yer çok uzaklar göbeğimin 7 parmak üstü nerdeyse ama çok ağrı yapıyor kasılma bu kadar yukarda ve tek taraflı olabilir mi

O zaman arada kasılma ve sertleşme olması normal , sık sık oluyorsa ve ağrı devamlıysa özellikle kanama olmuşsa önemli galiba . Senin randevun ne zaman kuzum

Canım sen de söylüyorsun hurafe işte sadece . Saçın bebekle ilgisi yokki ben kestirmek için doğumdan sonrayı bekliycem galiba yine de :) olaya inanmasam da kendi kendime takarım ben ,
Buna çok güldüm kuzum aynı benbende diyorum saçmalama her şey Allahın elinde bir yanımda diyor yok doğumdan sonra kestir

normal artık galiba rahim hazırlıyor kendini diyordu şubat anneleri amacanım nasıl bir his benim karnım hep taş gibi akşamları o hep kasılma mı anlamıyorum
Akşamları benim öncesindede oluyordu yediklerimizden mide de baski gösteriyordu ama bu gün içindede akşam gibi hatta daha sert ve taş gibi oluyor karnım birde doktorum bana kasılmayı tarif etmişti karnımı tutmuştu sonra bıraktı böyle olur dedi ve öyle hatta uzun
evet alacağım rapor çalışmayacağım bir süre kendi doktoruma bi gideyim pazartesi yada Salı okunla detaylı konuşup ne olduğunu anlayıp ona göre karar veririz heyetide verir sonrasında inşallah siz aylık mı alıyorsunuz heyet 45 günlük mü

Buna çok güldüm kuzum aynı benbende diyorum saçmalama her şey Allahın elinde bir yanımda diyor yok doğumdan sonra kestir
Aynen kuzum hiç mi dökülmedi saçım sanki napayım 6 ay bekleyivereyim sonra vitaminler bakımlar derken toparlar inşallah

Benimde öyle oluyordu akşamları yediklerimden oluyordu o rahatsız ediyordu hatta yatarken zorlanıyordum ama sabah yumuşamış şekilde kalkıyordum gün içindede başka rahatsızlığım olmuyordu bu bahsettiğim şey ayın 18 inde beri olan ayrı gün içindede oluyor ve karnım genel olarak sert gergin oluyor birde yer yer böyle yumru gibi sertlikler oluyor bir süre duruyor geçiyor benek zannediyordum ama değilmiş

O zaman arada kasılma ve sertleşme olması normal , sık sık oluyorsa ve ağrı devamlıysa özellikle kanama olmuşsa önemli galiba . Senin randevun ne zaman kuzum
18. haftamda gittiğimde bana 20. haftadan sonra yavaş yavaş kasılmaların olacak dedi ama ben o gün sormadım nasıl bişey diye ve daha hissetmedim. 31 ekimde randevum notumu aldım mutlaka soracağım nasıl bişey diye.
Ya karnımız artık geriliyor sertleşmesi normal de kasılmayı inan henüz bilemiyorum

Aynen kuzum hiç mi dökülmedi saçım sanki napayım 6 ay bekleyivereyim sonra vitaminler bakımlar derken toparlar inşallah
Ben dökülme için kestirmek istemiyorum uzanınca eşarpı kapatmak bana zor oluyor saçlarım kalın olduğu için baya zorluyor ama mecbur beklicem..rüyayı bile kafaya takan biriyim ben

Evet bende hem sertlik artiyor diyeyim hemde gerginlik oluyor gün içerinde oluyor bu ve evet o top gi durumdanda oluyor bir yer ki bu yer değişiyor hep aynı yer değil bir sertlik oluyor yumru gibi bir süre duruyor ne kadar sürdüğünü takip etmemiştim bebek zannediyordum çünkü sonra geçiyor bir süre sonra başka yerde ama günde bu durum 5 kez falan oluyor

Kızlar detaylı ultrason için Ali Ekiz hocayı duydunuz mu hiç ? 2800 TL dedi. Ben YouTube karşılaşmıştım o hocayla, aslında yorumları güzel ama bilemedim

Kızlar detaylı ultrason için Ali Ekiz hocayı duydunuz mu hiç ? 2800 TL dedi. Ben YouTube karşılaşmıştım o hocayla, aslında yorumları güzel ama bilemedim
Bizim grupta giden anneler vardı bebeğe güzel bakıyor ama çok suratsız o kadar para veriyoruz insan yerine koymuyor doğru düzgün demişti giden anneler canim

Ben 2-3 defa yaşadım galiba. Çünkü göbeğimin bi sağ tarafı şişti kaldı sol aşağıda yumuşaktı. Ben bebek sanıp dokundum şiş yere sonra düzeldi. Aynı şekilde bi de sol tarafta oldu. Sol çok şiş sert sağ yumuşak inik halde. Ama bunlar olduğunda ben hiç ağrı sancı hissetmedim. Kendim dokununca da indi içeri doğru diye bebek sanmıştım. Geçen hafta başında oldu bunlar. 17. Hafta civarları. Benim de 3 kasımda detaylı var.

Kızlar diğer gruplarda nar a takmış durumdalar. Düşük yapıyor diye. Siz böyle birşey duydunuz mu?

Ben dökülme için kestirmek istemiyorum uzanınca eşarpı kapatmak bana zor oluyor saçlarım kalın olduğu için baya zorluyor ama mecbur beklicem..rüyayı bile kafaya takan biriyim ben
Ay canım dökülme yoksa zaten hiç önemseme.

Ay canım dökülme yoksa zaten hiç önemseme.
Dökülme gebeliğin ilk haftalarında çoktu sanırım vitaminlerin etkisinden azaldı şimdiki duruma şükür ediyorumbazen diyorum eskiden nasıl uzun saçlarıma bakıyordum şimdi hemen kestirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…