2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de yakın zamanda yedim yani 4 aylık falanken demek ki

Canım çok şükür birkaç gündür bende hissediyorum hareketini ama yeri sürekli değişiyor. Bu haftalarda bebeklerin anne karnında takla falan attığını düşünecek olursak çok normal bence
Doğru ama çok uyuyorlarmış ya sanki bugün hiç uyumuyor gibi habire bir yerden vuruyor o yüzden dedim acaba bir sıkıntı mı var

Bence de hiçbir şey olmaz zaten. Size de bi yazayım dedim. Ben de yazdım başka grupta bunu yemesen de bi şey olmaz düşük yapıyor diyor biri

Demek ki kudurdu iyice benimki bugün demek ki aynı hissetmişiz

Doğru ama çok uyuyorlarmış ya sanki bugün hiç uyumuyor gibi habire bir yerden vuruyor o yüzden dedim acaba bir sıkıntı mı var
Yok yok canım . Annesi enerjiyi arttıracak şeyler yemiş belli ki

Bence de hiçbir şey olmaz zaten. Size de bi yazayım dedim. Ben de yazdım başka grupta bunu yemesen de bi şey olmaz düşük yapıyor diyor biri
Fffff hurmada yemeyin diyorlar. Ama 1 taneden ne olcak yahu boşver sen onları abartmadığımz sürece sorun yok bence

Ben de yiyorum kuzum hatta aksine iyi diye de biliyorum açıkçası

e tabi olabilir. Ben şuana kadar toplasan 2 nar yemişimdir zararlı olduğunu da düşünmüyorum yani
Zaten çok yemem yesem ama sonuçta azda olsa yiyorum kabız ediyor onu biliyorum

Canım benimde hep solumda oynardı sağ tarafa da vurmaya başladı genel olarak yine sola vuruyor ama sağ tarafa vurduğu da oluyor artık bide şöyle bişey de olmaya başladı solda ve gobegimin ortasinda aynı anda tekme hissediyorum sanırım kendini zıplatıyor iki vurduğu yerde de hissediyorum artık büyüdükleri için daha net hissetmeye başladık ya o yüzden sen telaş etme ben ayakta bile hissediyorum artık geçen gün videoya da çektim tekmelerini ben doğum eğitimi aldığımda bir arkadaş sormuştu doktoruma 20 haftalikti bu bebek hiç durmuyor hocam sürekli oynuyor diye doktorum hareketli bebekleri severiz dedi aktif olması çok iyi dedi

Ayy çok teşekkür ederim canım içim rahatladı benimki baya hareketli olacak anlaşılan çok şükür şimdi durdu hiç durmayacak sandım

Ayy çok teşekkür ederim canım içim rahatladı benimki baya hareketli olacak anlaşılan çok şükür şimdi durdu hiç durmayacak sandım
bu kizlar sanırım daha hareketli oluyor benim kızda öyle bı başlıyor diyorum heh kudurdu yine bazen gece uyanıyorum gidiklanir gibi hissediyorum pıtı pıtı biseyler yapıyor

Canim ayniyiz hafta olarakta bebek hareketi olarakta artik buyuduler annesi 20 25cm oldular bi sagdan bi soldan vurmasi tahminimce bi el bi ayak falan olabilir benimde ayni bi asagidan bi yukaridan vuruyo bazen ayni anda bile vuruyo harekete gelince benimkiside masallah gece gunduz kipir kipir suanlik cok iyi korkum olmuyo bisey oldu mu diye ama ilerde canimizi aciticak essekler canlari sag olsunn

Canım doktora sormuştum bir gün çok çok hareketliydi bişey mi oldu diye çok endişelenmiştir. Hatta huzursuz mu ettim diye düşündüm. Doktor da biz zaten bebeklerin hareketli olmasını isteriz demişti. Yani öyle olmaları çok normalmiş

Var canım var o cahiliik ben de de mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…