Canım bende öyleydim sabah ağrıyla uyanıyordum. Alıştırdım kendimi küçük bir gelmede uyanıyorum artık gece dört defa kalktım herhalde su içip uyumuştum
Kızlar o sertlik ve doğum zamanı seertliği çok farklı şeyler. Gerginlik değil de gerçekten taş gibi oluyor karın. Tahtaya vurur gibi ses çıkacak duruma geliyor.
Bana hem tüp bebek hem perinatolog şöyle dedi oksapar dediğin gibi oksijenden beslenmelerine yarar dedi coraspirin 100 mg çok daha güçlüdür coraspirin hem pıhtılaşma yapmaz hemde bebeğin oksijenlenmesini sağlar dedi asıl kullanılması gereken coraspirin dedi. Perinatolog ben olsam coraspirin kullandırırım sana oksaparı keserim dedi bunu tüp bebek doktoruna da söyleyeceğim dedi. Tüp bebek doktorum beni aradı hem corasiprin hem oksapar kullanmayacaksın gerek yok dedi. Önceki kayıplarımı her iki doktor da biliyor. Yarın bakalım tüp bebek doktorumla randevum var olmadı yine bir sorayım şuan kanama kesildi en azından corasiprin kullansam diyeceğim. 2 hafta sonra yine perinatolog detaylı ultrason yapacak yine çağırdı inşallah bir şey olmaz. Kanamanın okspardan olduğunu söylediler rahim içinde kanama alanı yok ama rahimde damar çatlamadı olduysa oksapar kanama yapar sızıntı gibi dedi benimde sızıntı gibiydi zaten
canım coraspirin için veririz ama ortalığı yangın yerine döndürebiliriz asla vermiyoruz dedi benim de doktorlarım tamamiyle zıt görüşteler o zaman oksapar kanama yapmaz zaten etkisi kısa süreli dediler bir de oksapar 1000 tl corasprin 50 tl arada ciddi fark var neden iğne olalım hem manevi zor hem maddi zor benim doktorum daha iyi bilir diye söylemiyorum hatta senin ki tüp bebek uzmanı daha da biliyor olabilir ama ciddi fikir ayrılıkları var tam içine sineni yap canım iyi bir farklı doktora daha danış derim
Canım bende öyleydim sabah ağrıyla uyanıyordum. Alıştırdım kendimi küçük bir gelmede uyanıyorum artık gece dört defa kalktım herhalde su içip uyumuştum
Kızlar yaaa saçlarım uzadı ve beni rahatsız ediyor, sinüzit de var bende kışın zor oluyor. Ama işte hurafe var ya kestirilmez diye ondan dolayı da arada kaldım. Sizde kestiren var mı acaba?
Peynirdomates
canım günaydın bugün mutlu anneden bebeğin gelişimine bakayım dedim bu çıktı tesadüfen bak hıçkırık olabiliyormuş bu haftalarda dedim ya sana senin ki de hickiriga benziyor diye
Kızlar aynen benim de öyle akşamları yemekten sonra sert oluyor. Göbeğim sertleşiyor. Ama gazdan oluyor gaz çıkarınca biraz rahatlıyor kesinlikle yediklerimizle alakalı. Mesela şuan hiçbir sıkıntı yok o rahatsızlık yok yani. Eğer ki kasılma olsa mutlaka anlarız ya. Ama aşırı merak ediyorum o kasılmayı öğrenmek lazım.
Kızlar yaaa saçlarım uzadı ve beni rahatsız ediyor, sinüzit de var bende kışın zor oluyor. Ama işte hurafe var ya kestirilmez diye ondan dolayı da arada kaldım. Sizde kestiren var mı acaba?
Canım sen de söylüyorsun hurafe işte sadece . Saçın bebekle ilgisi yokki ben kestirmek için doğumdan sonrayı bekliycem galiba yine de :) olaya inanmasam da kendi kendime takarım ben ,
12. Haftada kestirmiştim çoktan omuzlarıma kadar asla dayanamadım kışın o kadar saçı kurutmak yorucu sinüzitim de var hurafe bence de dini açıdan da hiçbir sakıncası yok tamamen zamanında söylenen bir uydurma
canım oksapar kanama yapmıyor karışmak istemem ama senin yerinde olsam muhakkak iyi bir doktora daha giderdim ben de her ihtimale karşı kullanıyorum oksoparı bebek beslensin diye de haftasıyla tam uyumlu ama iğneye rağmen haftasıyla uyumlu bu yüzden de devam ettireceğim dedi doktorum lütfen iyi bir doktora daha git oksopar için 4000lik kanama yapmaz bebeklerin beslenmesini de güçlendiriyormuş
sana 20. haftanda erken yapıldı doplerle kan akışına buna karar vermek için erken daha 26-27 den önce karar verilemez dendi bana
Canım sen de söylüyorsun hurafe işte sadece . Saçın bebekle ilgisi yokki ben kestirmek için doğumdan sonrayı bekliycem galiba yine de :) olaya inanmasam da kendi kendime takarım ben ,
Yaaa bana da saçma geliyor aslında. Yani sonuçta ömrü veren Rabbim, alanda Rabbim yani saçla ne alakası var diyorum sonra da diyorum ki kestirdikten sonra aklına takılırsa uffff çok zor işimiz ahahaaa
Benimde çok dökülüyor yaaaa zaten aşırı sivilcelendimmm ve tüylendim saçlarım da kötü en azından kestirmek iyi gelir aslında psikolojik olarak da bence
Canım kasılma olsa karnın çook çok sert olur kasılma mı diye hissettiğinde karnına hafif dokun içe batıyorsa bana göre o kasılma değil. Ben mesela bir gece acile gittim istanbul dışındaydım başka sebepten gittim ama karnım da sertti gaz sertliğiydi doktora dedim bu kasılmamı şöyle bi dokundu göbek altıma hayır dedi. Bastırdığında içe battı. Bunun nesi kasılma dedi. Ama tabi kendi doktorumda da teyit ettiricem. Bide burada araştırmıştım herkes bu şekilde yazmıştı