- 1 Nisan 2022
- 15.361
- 17.166
- 248
Bazen olmasa olmuyor zaten o nazar boncuğuyok benimki iyi kız sevşyorum aslında ama bazen gıcıklasıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen olmasa olmuyor zaten o nazar boncuğuyok benimki iyi kız sevşyorum aslında ama bazen gıcıklasıyo
Bende yeni nesil isimlerini nedense sevmiyorum.Sana çok güzel Azeri isimlerini söylerim işte eşime söyleyince ona garib geliyorcanım ben böule yeni nesil ismide istemiyorum fazla tam arada kaldım![]()
bilmem vallaAyyy hangi dağda kurt ölmüş![]()
Nil ismide çok güzel aslında...Siz ne koycaksınız kız? Teşekkür wderim bu arada canım fikir oluyorNil? Bunu da çok beğeniyorumben beğendiklerimi sayıyorum kuzum. Belki olurda hoşuna gider diye
![]()
ben sadece anlamı hoş kulağa da hoş gelen içime sinen bir şey istiyorum. Mesela Ayza çok hpş ama söylemi garip yani kulağa hitap etmiyorBende yeni nesil isimlerini nedense sevmiyorum.Sana çok güzel Azeri isimlerini söylerim işte eşime söyleyince ona garib geliyor![]()
Ayla bu da güzel kardeşim kızına koymuşben sadece anlamı hoş kulağa da hoş gelen içime sinen bir şey istiyorum. Mesela Ayza çok hpş ama söylemi garip yani kulağa hitap etmiyor
teşekkür ederim canım öneriler için doğumda karar vercez bu gidişleAyla bu da güzel kardeşim kızına koymuş
Nisa , Gökçe , bilge. Bunlar da hoşuma gidiyordu benimmcanım ben böule yeni nesil ismide istemiyorum fazla tam arada kaldım![]()
Leyla, Kumsal, İnci, Beril, Güneş, Lidya bunlar da benden olsunben sadece anlamı hoş kulağa da hoş gelen içime sinen bir şey istiyorum. Mesela Ayza çok hpş ama söylemi garip yani kulağa hitap etmiyor
Güzel haberlerle gel canım bende 19 hafta halen hissetmiyorum günde bir kere falan takmayayım diyorum takmadan da yapamıyorum,20+4 üz canım ilk gebeliğim . Başta çok hareketsizdi ultrasonda bi kere bile hareket ettiğini göremedim. Ama şimdi yerinde durmuyor maşallahbakalım yarın ayrıntılıda neler yapacak
Arya kuzumbilmem vallahayret ettim bende
Nil ismide çok güzel aslında...Siz ne koycaksınız kız? Teşekkür wderim bu arada canım fikir oluyor
5 ayın patlamasini yaşadım kuzum yoksa ayni bende öyleyim baktım tembellesiyorum iyice kızdım kendime ama yoook bidaha kızmam enerjinin e si kalmadıMaşallah enerjinebirazda bana gönder şu enerjiden
açma yapmak yaprak sarmak mı. Bir tencere yemeği yapmaya üşeniyorum.
![]()
Evi temizleyip misafir cagirdiktan sonra dağılan evden nefret ediyorum sanki temizliği boşuna yapmışım gibi geliyorKız bende bugün kışlıkları çıkardım. Yarın temizliğe abla gelecek diye bugünden yaptım. Ama öldüm beeeee. Pazar gününe de misafir k.ettim hazır ev temizken diye![]()
Evet kuzum. Önce güzel uzunluk dedi öyle deyince ben sordum. Karından baktı. Zaten bir şüphe olmadıkça bakmıyorlarmış. Kısa görürlerse bakıyorlarmış alttanŞükür canım gözün aydın kız annesiuzunluğuna karındanmı baktı?
Ben kızım olsaydı Asel Erva koyacaktımKızlar ben isimli bir şeyler sipariş etmeyi düşünüyorum. O yüzden ismine erkenden karar vermek istiyoruz bana isim önerin nolurHiçbirini beğenemiyorum tam içime sinmiyor
Banada hep karından bakılmış hep iyi dedi ondan kuzum merak ettim..o zaman sıkıntı yokEvet kuzum. Önce güzel uzunluk dedi öyle deyince ben sordum. Karından baktı. Zaten bir şüphe olmadıkça bakmıyorlarmış. Kısa görürlerse bakıyorlarmış alttan