2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İşte bu yuzden kafamı karstırmamak için hiçbişy yaptrmadım, ikili testi bıle yaptrmıcaktım

Maşallah kız ne şanslı gelinsin sen öyle mesela benimkine tamam alabilirsin desem gider a101-bim den alır. Öyle bir kadın
Benimki de ayni daha bir iğne almadan milletin kirli şeylerini giydirirsin diye gösterir yaptı bunu

Ağlamadığım gün yok kuzum. Hormonlardan hepsi
Uykudan uyanıp ağlamayı çocukken yapmıştım en son şuan acayip tuhaf geliyor bana bide eşimi görüyorum hep rüyamda ya kötü davranıyor ya aldatıyor o kadar gerçek görüyorum ki uyanınca vurasım geliyor tavana bakıyorum bı süre

Ballısın pusetle beraber 11 çok iyi aslında. Ben beğendim bu ürünü

Herşey normal gelişimde doktor da dedi sıvı almak bize kesin çözüm bana güveniyor isen bu yolda devam edelim dedi normalde hiç bir hastami yönlendirmem ama seni biliyorum dedi geçmişi öbür gebeliklerini dedi hayırlısı Rabb'im korktugumuza uğratmasin inşallah

Biz de 2 kardeşler bir görümcem var. Ama bariz bir şekilde kv oğluna düşkün. Aşırı belli ediyor bunu maalesef ki

Ooooo kaç kere gördüm yazdım buraya kuzum evet dediğin gibi çok gerçekçi oluyor rüyalarımız

Sen de hangi marka hangi model var kuzum? Benim erkek kardeşim benden 11 yaş küçük. Hatırlıyorum. Baston tipi arabası vardı ama gerçekten hiç binmedi. O yüzden hiç pahalı almak istemiyorum
Ben daha almadım ama ben bu kadar uçuk paralar vermek istemiyorum 4 e 5 e de var o yüzden bebek arabasına bu kadar para vermeyeceğim

Şeker yüklemesi denilen şey aç karnına içilen bir içecek onun karşılığı da 8 kaşık pilava denk geliyormuş , perinatologum herkese çok büyütüyor bu şeker yüklemesini dedi bir de bana
ya ben zaten başarılı bi şekilde tamamlayabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Midem açken tuzlu bir şey dışında hayatta ağzıma lokma atamam

Ben amiyosentez yaptiriyim diyorum fetal de kesin vermiyor Muş sonuç
Yaşınızdan kaynaklı da olabilir her şey. Bazen bazı şeyler sınavımız olabiliyor. Belki de hiçbir problem yok ama şuan bir sınav içindesiniz bilemeyiz. Teyzemin kızı hamileliğinde aynı şekilde yüksek riskli çıktı bütün taramaları . Ben vazgeçmek istemiyorum dedi . Şuan kızını bir görün yaniii .. maşallah canavar gibi :) umarım siz de sağlıkla güzelliklerle kavuşursunuz bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…