İşte bu yuzden kafamı karstırmamak için hiçbişy yaptrmadım, ikili testi bıle yaptrmıcaktımAynısını doktorda söyledi aldircakmisin ben hayır dedim doktor risk deriz cikmaz risksiz deriz hasta olabilir yani bazen takdiri ilahi dedi şimdi yaptırmasam aklımda kalacak yaptrsam sorun çıkarsa Allah korusun beynimi yicem napacagim bilemiyorum
Bencede bu çok önemli yoksa riskli deyib geçmemek lazımEvet bak çok güzel bi konuya değindin canım. Riskli bi durumda müdahale edilebilecek bi tedavi var mı buda çok önemli
Benimki de ayni daha bir iğne almadan milletin kirli şeylerini giydirirsin diye gösterir yaptı bunuMaşallah kız ne şanslı gelinsin sen öylemesela benimkine tamam alabilirsin desem gider a101-bim den alır. Öyle bir kadın
Keşke bende yaptırmasaydimİşte bu yuzden kafamı karstırmamak için hiçbişy yaptrmadım, ikili testi bıle yaptrmıcaktım
Uykudan uyanıp ağlamayı çocukken yapmıştım en son şuan acayip tuhaf geliyor bana bide eşimi görüyorum hep rüyamda ya kötü davranıyor ya aldatıyor o kadar gerçek görüyorum ki uyanınca vurasım geliyor tavana bakıyorum bı süreAğlamadığım gün yok kuzum. Hormonlardan hepsi
BallısınHee işte bu konuda da şansım biraz yaver gitti benim açıkçasıpiyasa fiyatı şuanda 11 bin tl. E bebekte falanda var. Kardeşim bu arabayı tesadüfen dolap hesabında görmüş. Kadına da e bebekten alınarak hediye gelmiş. Kendi bebek arabası olduğu için sıfır kutusunda 10 bin tl ye satıyordu pazarlıkla 8500 e aldık biz
Evet kuzum sakin kalDoktor da sakın moralini bozup başka düşüncelere girip bebeğini etkileme eşini al gel konuşalım bi dedi
Herşey normal gelişimde doktor da dedi sıvı almak bize kesin çözüm bana güveniyor isen bu yolda devam edelim dedi normalde hiç bir hastami yönlendirmem ama seni biliyorum dedi geçmişi öbür gebeliklerini dedi hayırlısı Rabb'im korktugumuza uğratmasin inşallahFetalde de küçük bir yanılma payı oluyormuş canım . Amniyosentez kesin sonuç veriyormuş. Riskleri varmış ama bikaç senedir onu da geliştirmişler. Doktorun amniyosentezi önerirse korkma forumda yaptıran da çok var . Ultrasonda bulgular nasıl canım. Bebek gelişimi detaylısı nasıl
Kuzum Bitlis burası. Yani bilmiyorum ama yoktur gibime geliyorEğitim belediyelerde ve devlet hastanelerinde oluyor , beni Muğla belediyesinden aradılar
Ben amiyosentez yaptiriyim diyorum fetal de kesin vermiyor Muş sonuçFetal dna mı yaptıracaksın canım, ikili üçlü bunlar sadece tarama testi yüzde yüz sonuç vermiyor biliyorsun değil mi?
Biz de 2 kardeşler bir görümcem var. Ama bariz bir şekilde kv oğluna düşkün. Aşırı belli ediyor bunu maalesef ki4 çocuk , tek erkek ama. Biz de uzağız kuzum . Ama teknoloji çok gelişti malesef sürekli iletişim kurulabiliyor. Ama dediğin gibi yazın bir araya geldiğimizde birkaç gün kalınca görümceler kavga ediyor. Eşimle kavga çıkıyor. Sürekli laf sokuyolar birbirlerine. İlk 1-2 gün iyi. Sonra başlıyorlar kv de alttan almaya çalışıyor arada kalıyor. Eşimi kayırma huyu yok o konuda . Ama büyük gr ye göre erkek çocuk diye o daha kıymetliymiş. Ben bi kıymet verdiklerini görmedim ama
Anladım canım devlet hastanesine yolun düşerse sorarsın olmazsaKuzum Bitlis burası. Yani bilmiyorum ama yoktur gibime geliyor
Ayyyy üffff gerçekten üffff. İnşallah benden gizli almıyordur hiç kullanmam. Sürekli söylüyorum ama belli olmaz onaBenimki de ayni daha bir iğne almadan milletin kirli şeylerini giydirirsin diye gösterir yaptı bunu
Ooooo kaç kere gördüm yazdım buraya kuzumUykudan uyanıp ağlamayı çocukken yapmıştım en son şuan acayip tuhaf geliyor bana bide eşimi görüyorum hep rüyamda ya kötü davranıyor ya aldatıyor o kadar gerçek görüyorum ki uyanınca vurasım geliyor tavana bakıyorum bı süre
Bakcam kuzum, inşallah vardırAnladım canım devlet hastanesine yolun düşerse sorarsın olmazsa
Evet aldığını çok beğendim bir iki model daha var beğendiğim karşılaştırma yapacağım detaylidan sonra inşallah alırımEvet benim aldığım mesela 25 kiloya kadar taşıma kapasiteli
Ben daha almadım ama ben bu kadar uçuk paralar vermek istemiyorum 4 e 5 e de var o yüzden bebek arabasına bu kadar para vermeyeceğimSen de hangi marka hangi model var kuzum? Benim erkek kardeşim benden 11 yaş küçük. Hatırlıyorum. Baston tipi arabası vardı ama gerçekten hiç binmedi. O yüzden hiç pahalı almak istemiyorum
Ben de istemiyorum kuzum uçuk para vermekBen daha almadım ama ben bu kadar uçuk paralar vermek istemiyorum 4 e 5 e de var o yüzden bebek arabasına bu kadar para vermeyeceğim
Şeker yüklemesi denilen şey aç karnına içilen bir içecek onun karşılığı da 8 kaşık pilava denk geliyormuş , perinatologum herkese çok büyütüyor bu şeker yüklemesini dedi bir de bana
Yaşınızdan kaynaklı da olabilir her şey. Bazen bazı şeyler sınavımız olabiliyor. Belki de hiçbir problem yok ama şuan bir sınav içindesiniz bilemeyiz. Teyzemin kızı hamileliğinde aynı şekilde yüksek riskli çıktı bütün taramaları . Ben vazgeçmek istemiyorum dedi . Şuan kızını bir görün yaniii .. maşallah canavar gibi :) umarım siz de sağlıkla güzelliklerle kavuşursunuz bebeğinizeBen amiyosentez yaptiriyim diyorum fetal de kesin vermiyor Muş sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?