- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Canım ikili yaptırmamış mıydın genelde ikili iyiyse sıkıntı olmuyor diyorlar amaİyiyim demek isterdim üçlü tarama testim çok yüksek çıktı fetal veya sıvı aldirmami söyledi doktor moralim çok bozuk napicami bilmiyorum
Eşinden göremediği ilgiyi oğlundan bekliyor kuzum demek ki. Seni içten içe kıskanıyordurBiz de 2 kardeşler bir görümcem var. Ama bariz bir şekilde kv oğluna düşkün. Aşırı belli ediyor bunu maalesef ki
Canım fiyatı nedir bir de dik durabiliyor muMalesef biraz ağırlığı var canım. Ama evet evde denedik baya konforlu duruyor. Özellikte arabayı tutup sürdüğümüz kolu yere doğru indirilebiliyor. Bebek arabada bize dönükken aşağı indirip her türlü bebekle çok daha konforlu bi şekilde ilgilenip alıp geri koyabiliriz. Bide mesela bazi bebek arabalarında puseti çıkarmak istediğimizde iki tarafında bi düğmeye basılı tutup o şekilde çıkarmak gerekiyor. Bunda düğmelere basıyorsun basılı tutmana gerek kalmıyor direk pusetin taşıma sapından tutup çıkarabiliyorsun. Bunlarda beni baya cezbetti açıkçası
Aynen canım dolaptan denk gelmemiş olsaydı bende zaten piyasa fiyatına alacaktım. Bu modeli kafaya koymuştumBallısınpusetle beraber 11 çok iyi aslında. Ben beğendim bu ürünü
Zaten çocukla çoğu vaktin evde geçiyor park desen hemen sitenin içinde oraya kucağımda indiririm bir yere alışverişe giderken falan lazım olur sadece bebek arabasını da arabamın bagajinda bırakırım zaten zorluğu olmaz biz her yere arabayla gittiğimiz için benim için oto koltuğu çok önemli onu çok didikliyorumBen de istemiyorum kuzum uçuk para vermek
. İçine sinmiyorsa başka doktordan da fikir al kuzum . İnşallah bebeğin sapasağlam sağlıklıdır. Sağlıkla kucağına alır büyütürsün inşallahHerşey normal gelişimde doktor da dedi sıvı almak bize kesin çözüm bana güveniyor isen bu yolda devam edelim dedi normalde hiç bir hastami yönlendirmem ama seni biliyorum dedi geçmişi öbür gebeliklerini dedi hayırlısı Rabb'im korktugumuza uğratmasin inşallah
Şuanda piyasa fiyatı 11 bin canım. Oturma ünitesine geçildiği zaman evet tam dik oturma pozisyonu var canımCanım fiyatı nedir bir de dik durabiliyor mu
Valla sonuçta bebek olunca herşeye katlanılabileceğini öğrendim yavaştan ben , daha neler göreceğiz bakalım canımya ben zaten başarılı bi şekilde tamamlayabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Midem açken tuzlu bir şey dışında hayatta ağzıma lokma atamam
Ben de yaa hatta doktoruma da söyledim. Onu içebilmem içsem bile o kadar süre aç durabilmem çok zor heran kusabilirim diye. Olsun olduğu kadar bakarız dediya ben zaten başarılı bi şekilde tamamlayabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Midem açken tuzlu bir şey dışında hayatta ağzıma lokma atamam
Güzel günlerde kullan canım çok beğendimTeşekkür ederim canım. Burada magazaların hiç birinde stoğu kalmamıştı. Yeni bir model zaten. Çok travel sistem modeli araştırdım. Videolar izledim yorumlar okudum. Bu modelde karar kıldım. Tabiki bundan daha iyi modeller vardır belki ama ben bütçeme uygun hatta biraz zorlayarak bunu aldım. Benim baya hoşuma da gitti açıkçası
Çok teşekkür ederim canımGüzel günlerde kullan canım çok beğendim
Bir de senden uzakta bildiğim kadarıyla illa ki birşeyler almıştır almasa hiçbirsey alıp gelmemiş olur begenmezsen birine verirsin ya da evde giydirlir elbetAyyyy üffff gerçekten üffff. İnşallah benden gizli almıyordur hiç kullanmam. Sürekli söylüyorum ama belli olmaz ona
canım moralini sakın bozma kızmayın bana ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri aşırı saçma geliyor bana son derece eski kalmış modern tıpla alakası olmayan bir uygulama resmen istatistik çalışması ki böyle bisey olamaz hastalık yok hasta var denilen bir dünyada azıcık bile önemseme senin gibi 100 kişiden birinde bu olabilir ya da 100 kişide olmaz hop sen de olur böyle tıp mı olurİyiyim demek isterdim üçlü tarama testim çok yüksek çıktı fetal veya sıvı aldirmami söyledi doktor moralim çok bozuk napicami bilmiyorum
Ay arabaya ayırdığımız bütçenin üstünde biraz ama güzelmiş güle güle kullanınŞuanda piyasa fiyatı 11 bin canım. Oturma ünitesine geçildiği zaman evet tam dik oturma pozisyonu var canım
canım çocuklen ben çok çektim iyi bir doktor ateşin yoksa tentürdiyotu kulak çubuğuna sür hafifçe iltihaplı yere değdir temizle çok hafif ama demişti aklında olsun doktoruna danış ben hep öyle yapıyorumGünaydın kızlar, bende gece öksürük ile uyandım bağdemciğimde beyaz bir şey olmuş küçük sanırım iltihap, ağrı sızı yok ama sadece kaşıntı ve kuru öksürük, pekmez vs içtim ama bakalım umarım ilerlemez o zaman doktor yolu gözükür bana :/
Ben de başlamıştım ama gittiğim ilk gün sancım oldu biraz yürüdüm diyeKızlar gebe okuluna yazıldım5 hafta sürecekmis haftada 1 veya 2 ders olabiliyomus 2.5 saat surermis hamilelik-dogum-emzirme-lohusalik-ilk yardim konular boyleymis bakalim yeterli sayi olunca baslayacakmisiz 2 3 hafta icinde ogrendiklerimi atarim burayada
Ben araştırdıkça kafam karışıyor. O arabayı tanıttıkları videoları bile dinleyemiyorum gebelik hormonları mı nedir hiçbişey anlamıyorum sankiBir de bu arabada seyahat tipi mi kabin mi hangisini alacağız onu netlestiremedik karar veren araştırdım bu daha iyi diyen var mı
Ayyyy aynı benim ki. Abartmadığı şey yoktur. Herşeyi abartır herşeyi. Aman kıskansın istediği kadar oğlu benimEşinden göremediği ilgiyi oğlundan bekliyor kuzum demek ki. Seni içten içe kıskanıyordur. Benim kendi teyzem var o da böyle onun iki oğlu var ama birisi evli . Eşinden çok çekmiş boşandı sonra. Gelinini kıskanıyor şimdi. Dış görünüşüne laf söylüyor arkasından, Çocuk bakımına laf söylüyor. Yaptığı yemeği orda burda kötülüyor oğlu 3 gün yanına uğramasa haftalardır gelmedi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?