2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İyiyim demek isterdim üçlü tarama testim çok yüksek çıktı fetal veya sıvı aldirmami söyledi doktor moralim çok bozuk napicami bilmiyorum
Canım ikili yaptırmamış mıydın genelde ikili iyiyse sıkıntı olmuyor diyorlar ama

Biz de 2 kardeşler bir görümcem var. Ama bariz bir şekilde kv oğluna düşkün. Aşırı belli ediyor bunu maalesef ki
Eşinden göremediği ilgiyi oğlundan bekliyor kuzum demek ki. Seni içten içe kıskanıyordur . Benim kendi teyzem var o da böyle onun iki oğlu var ama birisi evli . Eşinden çok çekmiş boşandı sonra. Gelinini kıskanıyor şimdi. Dış görünüşüne laf söylüyor arkasından, Çocuk bakımına laf söylüyor. Yaptığı yemeği orda burda kötülüyor oğlu 3 gün yanına uğramasa haftalardır gelmedi diyor

Canım fiyatı nedir bir de dik durabiliyor mu

Ben de istemiyorum kuzum uçuk para vermek
Zaten çocukla çoğu vaktin evde geçiyor park desen hemen sitenin içinde oraya kucağımda indiririm bir yere alışverişe giderken falan lazım olur sadece bebek arabasını da arabamın bagajinda bırakırım zaten zorluğu olmaz biz her yere arabayla gittiğimiz için benim için oto koltuğu çok önemli onu çok didikliyorum

. İçine sinmiyorsa başka doktordan da fikir al kuzum . İnşallah bebeğin sapasağlam sağlıklıdır. Sağlıkla kucağına alır büyütürsün inşallah .

ya ben zaten başarılı bi şekilde tamamlayabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Midem açken tuzlu bir şey dışında hayatta ağzıma lokma atamam
Ben de yaa hatta doktoruma da söyledim. Onu içebilmem içsem bile o kadar süre aç durabilmem çok zor heran kusabilirim diye. Olsun olduğu kadar bakarız dedi

Puset takılabilen kabin boy tecrübeniz ya da bilginiz var mı kızlar ? Travel sistemler çok büyük duruyor.

Güzel günlerde kullan canım çok beğendim

Ayyyy üffff gerçekten üffff. İnşallah benden gizli almıyordur hiç kullanmam. Sürekli söylüyorum ama belli olmaz ona
Bir de senden uzakta bildiğim kadarıyla illa ki birşeyler almıştır almasa hiçbirsey alıp gelmemiş olur begenmezsen birine verirsin ya da evde giydirlir elbet

İyiyim demek isterdim üçlü tarama testim çok yüksek çıktı fetal veya sıvı aldirmami söyledi doktor moralim çok bozuk napicami bilmiyorum
canım moralini sakın bozma kızmayın bana ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri aşırı saçma geliyor bana son derece eski kalmış modern tıpla alakası olmayan bir uygulama resmen istatistik çalışması ki böyle bisey olamaz hastalık yok hasta var denilen bir dünyada azıcık bile önemseme senin gibi 100 kişiden birinde bu olabilir ya da 100 kişide olmaz hop sen de olur böyle tıp mı olur

canım çocuklen ben çok çektim iyi bir doktor ateşin yoksa tentürdiyotu kulak çubuğuna sür hafifçe iltihaplı yere değdir temizle çok hafif ama demişti aklında olsun doktoruna danış ben hep öyle yapıyorum

Bir de bu arabada seyahat tipi mi kabin mi hangisini alacağız onu netlestiremedik karar veren araştırdım bu daha iyi diyen var mı

Ben de başlamıştım ama gittiğim ilk gün sancım oldu biraz yürüdüm diye bırakmak zorunda kaldım ama kasım grubuna online katılacağım

Bir de bu arabada seyahat tipi mi kabin mi hangisini alacağız onu netlestiremedik karar veren araştırdım bu daha iyi diyen var mı
Ben araştırdıkça kafam karışıyor. O arabayı tanıttıkları videoları bile dinleyemiyorum gebelik hormonları mı nedir hiçbişey anlamıyorum sanki

Ayyyy aynı benim ki. Abartmadığı şey yoktur. Herşeyi abartır herşeyi. Aman kıskansın istediği kadar oğlu benim biz şimdi yazın onlara gidiyoruz eşim diyor ki şuraya gidelim (bana diyor) o atlıyor oradan ay evet gidelim vs. Ama biz hep başbaşa gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…