2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yo evet baktım ağır değilmiş travel sistemleri uzun sürede kullanabiliyorsun o yönden çok iyi 3 yaşına kadar kullanım sağlıyor bebeğin gelişimine göre ben o yüzden onu daha çok tercih ediyorum
Evet benim aldığım mesela 25 kiloya kadar taşıma kapasiteli

Bitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
Bence canım fetal yaptır sıvı aldırma için iyi yorumlar yok hem bu üçlü testlerde çok zaman yüksek çıkıyor..kaç yaşındasın?

Fetal için durumunuz müsaitse yaptırın isterseniz kuzum. Sen kaç yaşındasın ki? Ne yüksek risk çoktı acaba? Verdi mi çıktısını?

Mantıklı söylediğin özellikler bak almaya doğru kayıyorum son olarak nereden ne kadara aldınız kuzum?

Bence yaştan dolayı canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bir sorun çıkmıcak sanırım
Yani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullak

Tek çocuk mu kuzum? Gerçi benim ki değil de hep benimkinde yük. Çok şükür biz çok uzaktayız. O yüzden yazdan yaza görüşüyoruz inan rahat ettim

Kızlar selam ben 18+1oldum bugün iki gündür herşeye ağlamak istiyorum hatta rüyamda sayikliyor uyanınca ağlamaya başlıyorum inanılmaz şefkat sevgi bekliyorum eşim de bebeği her an kaybedebiliriz gibi hissettiriyor asla umutlu değil heyecanlı gibi değil sağlıkla gelsin hayırla gelsinden başka birşey demiyor karnıma bile elini tutup koyuyorum onu da yapmak istemiyor gibi ilk bebeğimizi kaybettik umut etmek istemiyor ama ben iyice yıprandım sizde duygusal mısınız

Bitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
Şöyle bişeyde var ama canım. 3lü test riskli çıkmış diyor ya hani doktorun. Hiç bişey olmama ihtimali de var. Çok duyuyoruz şöyle dendi böyle dendi ama bebeğim doğdu sapasağlam hiçbişeyi yok diye. Birde fetal dna testinin ortalama 8-10 bin tl gibi bi fiyatı var. Onu yaptırıp Allah korusun tabi rabbim göstermesin ama eğer gerçekten bişey çıkarsa o zaman bu bebeği aldıracak mısın. Bence testten önce bu çok çok daha önemli.

Yani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullak
Kızında fetal yaptırdınmı?ondan demiş sana yaptır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…