Yo evet baktım ağır değilmiş travel sistemleri uzun sürede kullanabiliyorsun o yönden çok iyi 3 yaşına kadar kullanım sağlıyor bebeğin gelişimine göre ben o yüzden onu daha çok tercih ediyorum
Walla bana dediği su yüksek riskli çıkmış nisa benim eşim olsa senin yerinden fetal yaptıririm durumum yok dersen de ozaman sıvı aldirmani isterim down derim olmaz down sendromu yok derim olabilir de dedi bu test %65 veriyor sonuç dedi muyane etmedi eşini al gel karar verelim dedi napacam bilmiyorum
bende 33 yaşındayım risk falan yazarsa stres olmamak için yaptırdım. Dolar kuru ile fiyat veriyorlar. 350-400 dolar gibi hatırlıyorum. 9500 e yaptırmıştım bende eylülde.
Malesef biraz ağırlığı var canım. Ama evet evde denedik baya konforlu duruyor. Özellikte arabayı tutup sürdüğümüz kolu yere doğru indirilebiliyor. Bebek arabada bize dönükken aşağı indirip her türlü bebekle çok daha konforlu bi şekilde ilgilenip alıp geri koyabiliriz. Bide mesela bazi bebek arabalarında puseti çıkarmak istediğimizde iki tarafında bi düğmeye basılı tutup o şekilde çıkarmak gerekiyor. Bunda düğmelere basıyorsun basılı tutmana gerek kalmıyor direk pusetin taşıma sapından tutup çıkarabiliyorsun. Bunlarda beni baya cezbetti açıkçası
Yani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullak
Kız seninki dinliyor uyguluyormuş en azından . Benimki en ufak sorunlarında başa sarıyor. Kendi diyor benim öncelikli ailem sensin diyor. Ama onların da sorunlarına sırt çeviremem ya diyor ,haklı aslında ama onlaın sorunu bitmiyor sorun çıkarmadığımdan kenarda duruyor gibi hissediyorum kendimi.
Kızlar selam ben 18+1oldum bugün iki gündür herşeye ağlamak istiyorum hatta rüyamda sayikliyor uyanınca ağlamaya başlıyorum inanılmaz şefkat sevgi bekliyorum eşim de bebeği her an kaybedebiliriz gibi hissettiriyor asla umutlu değil heyecanlı gibi değil sağlıkla gelsin hayırla gelsinden başka birşey demiyor karnıma bile elini tutup koyuyorum onu da yapmak istemiyor gibi ilk bebeğimizi kaybettik umut etmek istemiyor ama ben iyice yıprandım sizde duygusal mısınız
Şöyle bişeyde var ama canım. 3lü test riskli çıkmış diyor ya hani doktorun. Hiç bişey olmama ihtimali de var. Çok duyuyoruz şöyle dendi böyle dendi ama bebeğim doğdu sapasağlam hiçbişeyi yok diye. Birde fetal dna testinin ortalama 8-10 bin tl gibi bi fiyatı var. Onu yaptırıp Allah korusun tabi rabbim göstermesin ama eğer gerçekten bişey çıkarsa o zaman bu bebeği aldıracak mısın. Bence testten önce bu çok çok daha önemli.
bende 33 yaşındayım risk falan yazarsa stres olmamak için yaptırdım. Dolar kuru ile fiyat veriyorlar. 350-400 dolar gibi hatırlıyorum. 9500 e yaptırmıştım bende eylülde.
Yani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullak