Evet benim aldığım mesela 25 kiloya kadar taşıma kapasiteliYo evet baktım ağır değilmiş travel sistemleri uzun sürede kullanabiliyorsun o yönden çok iyi 3 yaşına kadar kullanım sağlıyor bebeğin gelişimine göre ben o yüzden onu daha çok tercih ediyorum
Bence canım fetal yaptır sıvı aldırma için iyi yorumlar yok hem bu üçlü testlerde çok zaman yüksek çıkıyor..kaç yaşındasın?Bitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
fetal biraz pahalı ama riski yok canım. ben ikili üçlü tarama testlerine girmemek için en baştan yaptırmıştım.Bitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
32 yaşındayım kafam karıştı resmenBence canım fetal yaptır sıvı aldırma için iyi yorumlar yok hem bu üçlü testlerde çok zaman yüksek çıkıyor..kaç yaşındasın?
Fiyatları ne kadar biliyor musunuz eğer durumum el verirse onu yaptirayimfetal biraz pahalı ama riski yok canım. ben ikili üçlü tarama testlerine girmemek için en baştan yaptırmıştım.
Üçlü testin çoğu kişide riskli çıktığı söyleniyor canım zaten. İkili nasıl çıkmıştıBitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
Bilmiyorum ki kuzum. Hiç duymadım. Bir sorayım ben bunuYaa develt hastanelerinin cogunda var yok mu ki orda
Bence yaştan dolayı canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bir sorun çıkmıcak sanırım32 yaşındayım kafam karıştı resmen
İkilim normal gelmişti doktor çok çok az yaş riski var önemli bir şey değil demiştiÜçlü testin çoğu kişide riskli çıktığı söyleniyor canım zaten. İkili nasıl çıkmıştı
Fetal için durumunuz müsaitse yaptırın isterseniz kuzum. Sen kaç yaşındasın ki? Ne yüksek risk çoktı acaba? Verdi mi çıktısını?Walla bana dediği su yüksek riskli çıkmış nisa benim eşim olsa senin yerinden fetal yaptıririm durumum yok dersen de ozaman sıvı aldirmani isterim down derim olmaz down sendromu yok derim olabilir de dedi bu test %65 veriyor sonuç dedi muyane etmedi eşini al gel karar verelim dedi napacam bilmiyorum
bende 33 yaşındayım risk falan yazarsa stres olmamak için yaptırdım. Dolar kuru ile fiyat veriyorlar. 350-400 dolar gibi hatırlıyorum. 9500 e yaptırmıştım bende eylülde.Fiyatları ne kadar biliyor musunuz eğer durumum el verirse onu yaptirayim
Mantıklı söylediğin özellikler bak almaya doğru kayıyorumMalesef biraz ağırlığı var canım. Ama evet evde denedik baya konforlu duruyor. Özellikte arabayı tutup sürdüğümüz kolu yere doğru indirilebiliyor. Bebek arabada bize dönükken aşağı indirip her türlü bebekle çok daha konforlu bi şekilde ilgilenip alıp geri koyabiliriz. Bide mesela bazi bebek arabalarında puseti çıkarmak istediğimizde iki tarafında bi düğmeye basılı tutup o şekilde çıkarmak gerekiyor. Bunda düğmelere basıyorsun basılı tutmana gerek kalmıyor direk pusetin taşıma sapından tutup çıkarabiliyorsun. Bunlarda beni baya cezbetti açıkçası
Yani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullakBence yaştan dolayı canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bir sorun çıkmıcak sanırım
Aynen ben bu hafta alicam kullanmaya baslarim hemenAa bu burun açma şeydi değil o zaman :). Hem bize de iyi gelir bu
Tek çocuk mu kuzum? Gerçi benim ki değil de hep benimkinde yük. Çok şükür biz çok uzaktayız. O yüzden yazdan yaza görüşüyoruz inan rahat ettimKız seninki dinliyor uyguluyormuş en azından. Benimki en ufak sorunlarında başa sarıyor. Kendi diyor benim öncelikli ailem sensin diyor. Ama onların da sorunlarına sırt çeviremem ya diyor ,haklı aslında ama onlaın sorunu bitmiyor sorun çıkarmadığımdan kenarda duruyor gibi hissediyorum kendimi.
Şöyle bişeyde var ama canım. 3lü test riskli çıkmış diyor ya hani doktorun. Hiç bişey olmama ihtimali de var. Çok duyuyoruz şöyle dendi böyle dendi ama bebeğim doğdu sapasağlam hiçbişeyi yok diye. Birde fetal dna testinin ortalama 8-10 bin tl gibi bi fiyatı var. Onu yaptırıp Allah korusun tabi rabbim göstermesin ama eğer gerçekten bişey çıkarsa o zaman bu bebeği aldıracak mısın. Bence testten önce bu çok çok daha önemli.Bitmedi bugun üçlü tarama testim çıktı doktor yüksek dedi fetal veya sıvı aldırmayı önerdi napacam bilmiyorum beynin durdu
Hangi il bu doktorum da 7.500/8.000 arası demiştibende 33 yaşındayım risk falan yazarsa stres olmamak için yaptırdım. Dolar kuru ile fiyat veriyorlar. 350-400 dolar gibi hatırlıyorum. 9500 e yaptırmıştım bende eylülde.
Sor sor sen calisiyodun galiba doguma yakin da baslayabiliyomussun izine ciktigindaBilmiyorum ki kuzum. Hiç duymadım. Bir sorayım ben bunu
Kızında fetal yaptırdınmı?ondan demiş sana yaptır diyeYani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?