2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya kuzum benim niyetim hergün dışarı çıkarmak arabayla. Şöyle evin etrafını turlamak. Bağışıklık için. Köpeğimizi gezdirirken ona da hava aldırmak

Bir de senden uzakta bildiğim kadarıyla illa ki birşeyler almıştır almasa hiçbirsey alıp gelmemiş olur begenmezsen birine verirsin ya da evde giydirlir elbet
Offf vallahi almasın. Tembihleyip duruyorum giydirmem kullanmam diye. Bir de zevki hiç benlik değil. Boşa para

Ben amiyosentez yaptiriyim diyorum fetal de kesin vermiyor Muş sonuç
Bundan önceki sürecinde fetal dna sürecim olmuştu, riskli bulunup, o süreç geldi gözümün önüne Rabbim kolaylaştırsın,endişelerini, korkularını çok iyi anlıyorum, inşallah bebeğin sapasağlamdır
Canım aynen bende senin gibi düşünüyorum, ben diğerlerinde bütün testleri yaptım, bunda yapmadım, bebeğimin kalbi attığı sürece ondan vazgeçmek istemiyorum

Eşi de çok şükür yanındaymış, hayattaymış. O da onunla gitsin zaten . Kız yazık 10 kere gidiyorsanız 1 inde de götürün

Benim de ikili yüksek risk çıktı, fetal önerdi doktorum, ben yaptırmadım, gebeliği sonlandırma gibi bir düşüncem yok. Yaş 36, ne gelirse Allahtan dedim, ama içimin köşesinde bir merak kemirip duruyor, detaylıyı bekliyorum ben de.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Ya kuzum benim niyetim hergün dışarı çıkarmak arabayla. Şöyle evin etrafını turlamak. Bağışıklık için. Köpeğimizi gezdirirken ona da hava aldırmak
benim de niyetim o her gün dışarı çıkarmak istiyorum daha minnaktan itibaren 40 bile bekleyeceğimi düşünmüyorum tabiki mart çok soğuk olmazsa ama nisan full temiz hava ikimize de iyi gelir o yüzden araba benim için çok önemli 29 ekimde de gördüm koca koca çocuklar arabadaydı hep

Offf vallahi almasın. Tembihleyip duruyorum giydirmem kullanmam diye. Bir de zevki hiç benlik değil. Boşa para
Senle konuştuğunda söyle maden almasin canım ya da eşin söylesin güzel bir şekilde parasını verir siz alırsınız artık :)

Aa sorunca banada yazar misinnn
Sordum. Fena değil dedi ama o içine çeşitli kokular koyup kullanmış hep. Hani öyle gece falan kullanmamış. Şimdi de yağlanmış ve temizlemeye üşendiği için bir kenarda öyle duruyor dedi. Biraz daha yorum okumak kıyaslama yapmak lazım.

Aynı ben bende başta travel sistem pusetli prego , ya da pier cardin alacaktım şimdide elele markasını gördüm onunda kullanışlı görünüyor bilen var mı o markayı
Hiç bilmiyorum onu bakmadim canım ama o da girdi beynime şimdi ona da bakarsam ben gezip dokunarak deneyerek bakmaya karar verdim bu şekilde olmayacak

Hee o kullanim hatasi buyuk ihtimal icine koku koyulan makineler farkli bunlara musluk suyu bile olmuyomus saf su kullan demisti bi hemsire eczanelerde satiliyomus

Ben de başlamıştım ama gittiğim ilk gün sancım oldu biraz yürüdüm diye bırakmak zorunda kaldım ama kasım grubuna online katılacağım
Ay aman iyi yapmissin yorulucaksan hic gitme zaten online olmasa bile ayni seyler internettede var

Mart burada karlı olur. Ama bağışıklık için kısa süreli de olsa çıkartcam. Komşum da hep öyle yapmıştı o da burada öğretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…