Ben beğendim kuzum. Şu ara tatilde Diyarbakır a gidebilirsem e bebek de bakabilirim aslında vardır herhalde oradaAynen canım dolaptan denk gelmemiş olsaydı bende zaten piyasa fiyatına alacaktım. Bu modeli kafaya koymuştum
Ya kuzum benim niyetim hergün dışarı çıkarmak arabayla. Şöyle evin etrafını turlamak. Bağışıklık için. Köpeğimizi gezdirirken ona da hava aldırmakZaten çocukla çoğu vaktin evde geçiyor park desen hemen sitenin içinde oraya kucağımda indiririm bir yere alışverişe giderken falan lazım olur sadece bebek arabasını da arabamın bagajinda bırakırım zaten zorluğu olmaz biz her yere arabayla gittiğimiz için benim için oto koltuğu çok önemli onu çok didikliyorum
Offf vallahi almasın. Tembihleyip duruyorum giydirmem kullanmam diye. Bir de zevki hiç benlik değil. Boşa paraBir de senden uzakta bildiğim kadarıyla illa ki birşeyler almıştır almasa hiçbirsey alıp gelmemiş olur begenmezsen birine verirsin ya da evde giydirlir elbet
Bundan önceki sürecinde fetal dna sürecim olmuştu, riskli bulunup, o süreç geldi gözümün önüne Rabbim kolaylaştırsın,endişelerini, korkularını çok iyi anlıyorum, inşallah bebeğin sapasağlamdırBen amiyosentez yaptiriyim diyorum fetal de kesin vermiyor Muş sonuç
Canım aynen bende senin gibi düşünüyorum, ben diğerlerinde bütün testleri yaptım, bunda yapmadım, bebeğimin kalbi attığı sürece ondan vazgeçmek istemiyorumcanım moralini sakın bozma kızmayın bana ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri aşırı saçma geliyor bana son derece eski kalmış modern tıpla alakası olmayan bir uygulama resmen istatistik çalışması ki böyle bisey olamaz hastalık yok hasta var denilen bir dünyada azıcık bile önemseme senin gibi 100 kişiden birinde bu olabilir ya da 100 kişide olmaz hop sen de olur böyle tıp mı olur
Eşi de çok şükür yanındaymış, hayattaymış. O da onunla gitsin zaten . Kız yazık 10 kere gidiyorsanız 1 inde de götürünAyyyy aynı benim ki. Abartmadığı şey yoktur. Herşeyi abartır herşeyi. Aman kıskansın istediği kadar oğlu benimbiz şimdi yazın onlara gidiyoruz eşim diyor ki şuraya gidelim (bana diyor) o atlıyor oradan ay evet gidelim vs. Ama biz hep başbaşa gidiyoruz
Diyarbakır da güzel şeyler varmış, oradan bakarsın kuzumBen beğendim kuzum. Şu ara tatilde Diyarbakır a gidebilirsem e bebek de bakabilirim aslında vardır herhalde orada
Canım ben de doktorum önermişse amniyosentez yaptırırdım. Fetal de olumsuz çıkarsa zaten en son amniyosenteze yönlendiriyorlar.Ben amiyosentez yaptiriyim diyorum fetal de kesin vermiyor Muş sonuç
Benim de ikili yüksek risk çıktı, fetal önerdi doktorum, ben yaptırmadım, gebeliği sonlandırma gibi bir düşüncem yok. Yaş 36, ne gelirse Allahtan dedim, ama içimin köşesinde bir merak kemirip duruyor, detaylıyı bekliyorum ben de.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaCnm eger gerekiyorsa fetal yaptır sıvı aldırma bnce
Bnımde ıkılım yuksek riskli çıktı
Sıvı aldırmadım, fetalde yaptrmadım, üçlüde yaptrmadım
İyimi yaptım bılmıyorum ama zamanda gcti, 8 kasım detaylım var bakalım
Cnm fetal dna sonucu çıkmadan bnce kötü düşünme
Ben de niye böyle olduk bizBen araştırdıkça kafam karışıyor. O arabayı tanıttıkları videoları bile dinleyemiyorum gebelik hormonları mı nedir hiçbişey anlamıyorum sanki
benim de niyetim o her gün dışarı çıkarmak istiyorum daha minnaktan itibaren 40 bile bekleyeceğimi düşünmüyorum tabiki mart çok soğuk olmazsa ama nisan full temiz hava ikimize de iyi gelir o yüzden araba benim için çok önemli 29 ekimde de gördüm koca koca çocuklar arabadaydı hepYa kuzum benim niyetim hergün dışarı çıkarmak arabayla. Şöyle evin etrafını turlamak. Bağışıklık için. Köpeğimizi gezdirirken ona da hava aldırmak
Senle konuştuğunda söyle maden almasin canım ya da eşin söylesin güzel bir şekilde parasını verir siz alırsınız artık :)Offf vallahi almasın. Tembihleyip duruyorum giydirmem kullanmam diye. Bir de zevki hiç benlik değil. Boşa para
Sordum. Fena değil dedi ama o içine çeşitli kokular koyup kullanmış hep. Hani öyle gece falan kullanmamış. Şimdi de yağlanmış ve temizlemeye üşendiği için bir kenarda öyle duruyor dedi. Biraz daha yorum okumak kıyaslama yapmak lazım.Aa sorunca banada yazar misinnn
Aynı ben bende başta travel sistem pusetli prego , ya da pier cardin alacaktım şimdide elele markasını gördüm onunda kullanışlı görünüyor bilen var mı o markayıBen de niye böyle olduk bizbaktıkça başka beğeniyorum
Hiç bilmiyorum onu bakmadim canım ama o da girdi beynime şimdi ona da bakarsamAynı ben bende başta travel sistem pusetli prego , ya da pier cardin alacaktım şimdide elele markasını gördüm onunda kullanışlı görünüyor bilen var mı o markayı
Bende fetal geçen hafta yaptırdım canım hastanede yaptırdım 375 dolar o an ki kur ile tl karşılığı 10.575 TL ödedikFiyatları ne kadar biliyor musunuz eğer durumum el verirse onu yaptirayim
Hee o kullanim hatasi buyuk ihtimal icine koku koyulan makineler farkli bunlara musluk suyu bile olmuyomus saf su kullan demisti bi hemsire eczanelerde satiliyomusSordum. Fena değil dedi ama o içine çeşitli kokular koyup kullanmış hep. Hani öyle gece falan kullanmamış. Şimdi de yağlanmış ve temizlemeye üşendiği için bir kenarda öyle duruyor dedi. Biraz daha yorum okumak kıyaslama yapmak lazım.
Ahahahahhaa ben hiç istemiyorum. Eşime diyorum siz çıkın. Ben kalim evde. Öyle yapıyorumEşi de çok şükür yanındaymış, hayattaymış. O da onunla gitsin zaten . Kız yazık 10 kere gidiyorsanız 1 inde de götürün
Ay aman iyi yapmissin yorulucaksan hic gitme zaten online olmasa bile ayni seyler internettede varBen de başlamıştım ama gittiğim ilk gün sancım oldu biraz yürüdüm diyebırakmak zorunda kaldım ama kasım grubuna online katılacağım
İnşallah kuzum. Diyarbakır dan bir kere geçtik sadece metrosuna girdim yaniDiyarbakır da güzel şeyler varmış, oradan bakarsın kuzum
Mart burada karlı olur. Ama bağışıklık için kısa süreli de olsa çıkartcam. Komşum da hep öyle yapmıştı o da burada öğretmenbenim de niyetim o her gün dışarı çıkarmak istiyorum daha minnaktan itibaren 40 bile bekleyeceğimi düşünmüyorum tabiki mart çok soğuk olmazsa ama nisan full temiz hava ikimize de iyi gelir o yüzden araba benim için çok önemli 29 ekimde de gördüm koca koca çocuklar arabadaydı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?