Kızlar selam ben 18+1oldum bugün iki gündür herşeye ağlamak istiyorum hatta rüyamda sayikliyor uyanınca ağlamaya başlıyorum inanılmaz şefkat sevgi bekliyorum eşim de bebeği her an kaybedebiliriz gibi hissettiriyor asla umutlu değil heyecanlı gibi değil sağlıkla gelsin hayırla gelsinden başka birşey demiyor karnıma bile elini tutup koyuyorum onu da yapmak istemiyor gibi ilk bebeğimizi kaybettik umut etmek istemiyor ama ben iyice yıprandım sizde duygusal mısınız
Yani aslında içim bir tuhaf kızımda bütün taramaları temiz geldi 35 günlükken beyin sorunu çıktı bunuda söyledim doktora oda buyuzden yapsak iyi olur dedi ama beynim Allah bullak
Şöyle bişeyde var ama canım. 3lü test riskli çıkmış diyor ya hani doktorun. Hiç bişey olmama ihtimali de var. Çok duyuyoruz şöyle dendi böyle dendi ama bebeğim doğdu sapasağlam hiçbişeyi yok diye. Birde fetal dna testinin ortalama 8-10 bin tl gibi bi fiyatı var. Onu yaptırıp Allah korusun tabi rabbim göstermesin ama eğer gerçekten bişey çıkarsa o zaman bu bebeği aldıracak mısın. Bence testten önce bu çok çok daha önemli.
Aynısını doktorda söyledi aldircakmisin ben hayır dedim doktor risk deriz cikmaz risksiz deriz hasta olabilir yani bazen takdiri ilahi dedi şimdi yaptırmasam aklımda kalacak yaptrsam sorun çıkarsa Allah korusun beynimi yicem napacagim bilemiyorum
Hee işte bu konuda da şansım biraz yaver gitti benim açıkçası piyasa fiyatı şuanda 11 bin tl. E bebekte falanda var. Kardeşim bu arabayı tesadüfen dolap hesabında görmüş. Kadına da e bebekten alınarak hediye gelmiş. Kendi bebek arabası olduğu için sıfır kutusunda 10 bin tl ye satıyordu pazarlıkla 8500 e aldık biz
4 çocuk , tek erkek ama. Biz de uzağız kuzum . Ama teknoloji çok gelişti malesef sürekli iletişim kurulabiliyor. Ama dediğin gibi yazın bir araya geldiğimizde birkaç gün kalınca görümceler kavga ediyor. Eşimle kavga çıkıyor. Sürekli laf sokuyolar birbirlerine. İlk 1-2 gün iyi. Sonra başlıyorlar kv de alttan almaya çalışıyor arada kalıyor. Eşimi kayırma huyu yok o konuda . Ama büyük gr ye göre erkek çocuk diye o daha kıymetliymiş. Ben bi kıymet verdiklerini görmedim ama
Anladım canım sen bütün testleri yaptım deyince sandımki fetal yaptırdın..o zaman en mantıklısı eşinle karar vermen..keşki doktoruna sorsaydın mesela Allah korusun fetal yüksek çıkarsa önceden yapılacak bir tedavi varmı yokmu
Anladım canım sen bütün testleri yaptım deyince sandımki fetal yaptırdın..o zaman en mantıklısı eşinle karar vermen..keşki doktoruna sorsaydın mesela Allah korusun fetal yüksek çıkarsa önceden yapılacak bir tedavi varmı yokmu
Cnm eger gerekiyorsa fetal yaptır sıvı aldırma bnce
Bnımde ıkılım yuksek riskli çıktı
Sıvı aldırmadım, fetalde yaptrmadım, üçlüde yaptrmadım
İyimi yaptım bılmıyorum ama zamanda gcti, 8 kasım detaylım var bakalım
Fetalde de küçük bir yanılma payı oluyormuş canım . Amniyosentez kesin sonuç veriyormuş. Riskleri varmış ama bikaç senedir onu da geliştirmişler. Doktorun amniyosentezi önerirse korkma forumda yaptıran da çok var . Ultrasonda bulgular nasıl canım. Bebek gelişimi detaylısı nasıl
Cnm eger gerekiyorsa fetal yaptır sıvı aldırma bnce
Bnımde ıkılım yuksek riskli çıktı
Sıvı aldırmadım, fetalde yaptrmadım, üçlüde yaptrmadım
İyimi yaptım bılmıyorum ama zamanda gcti, 8 kasım detaylım var bakalım