2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ağlamadığım gün yok kuzum. Hormonlardan hepsi

Aynısını doktorda söyledi aldircakmisin ben hayır dedim doktor risk deriz cikmaz risksiz deriz hasta olabilir yani bazen takdiri ilahi dedi şimdi yaptırmasam aklımda kalacak yaptrsam sorun çıkarsa Allah korusun beynimi yicem napacagim bilemiyorum

Mantıklı söylediğin özellikler bak almaya doğru kayıyorum son olarak nereden ne kadara aldınız kuzum?
Hee işte bu konuda da şansım biraz yaver gitti benim açıkçası piyasa fiyatı şuanda 11 bin tl. E bebekte falanda var. Kardeşim bu arabayı tesadüfen dolap hesabında görmüş. Kadına da e bebekten alınarak hediye gelmiş. Kendi bebek arabası olduğu için sıfır kutusunda 10 bin tl ye satıyordu pazarlıkla 8500 e aldık biz

Tek çocuk mu kuzum? Gerçi benim ki değil de hep benimkinde yük. Çok şükür biz çok uzaktayız. O yüzden yazdan yaza görüşüyoruz inan rahat ettim
4 çocuk , tek erkek ama. Biz de uzağız kuzum . Ama teknoloji çok gelişti malesef sürekli iletişim kurulabiliyor. Ama dediğin gibi yazın bir araya geldiğimizde birkaç gün kalınca görümceler kavga ediyor. Eşimle kavga çıkıyor. Sürekli laf sokuyolar birbirlerine. İlk 1-2 gün iyi. Sonra başlıyorlar kv de alttan almaya çalışıyor arada kalıyor. Eşimi kayırma huyu yok o konuda . Ama büyük gr ye göre erkek çocuk diye o daha kıymetliymiş. Ben bi kıymet verdiklerini görmedim ama

Doktor da sakın moralini bozup başka düşüncelere girip bebeğini etkileme eşini al gel konuşalım bi dedi
Fetal dna mı yaptıracaksın canım, ikili üçlü bunlar sadece tarama testi yüzde yüz sonuç vermiyor biliyorsun değil mi?

Hayır ozaman fetal yaygın değildi 2011 senesinde riskli hiç birşey olmadığı için ne bizim aklımıza geldi nede doktor dedi böyle bir test var diye
Anladım canım sen bütün testleri yaptım deyince sandımki fetal yaptırdın..o zaman en mantıklısı eşinle karar vermen..keşki doktoruna sorsaydın mesela Allah korusun fetal yüksek çıkarsa önceden yapılacak bir tedavi varmı yokmu

Evet bak çok güzel bi konuya değindin canım. Riskli bi durumda müdahale edilebilecek bi tedavi var mı buda çok önemli

İyiyim demek isterdim üçlü tarama testim çok yüksek çıktı fetal veya sıvı aldirmami söyledi doktor moralim çok bozuk napicami bilmiyorum
Cnm eger gerekiyorsa fetal yaptır sıvı aldırma bnce
Bnımde ıkılım yuksek riskli çıktı
Sıvı aldırmadım, fetalde yaptrmadım, üçlüde yaptrmadım
İyimi yaptım bılmıyorum ama zamanda gcti, 8 kasım detaylım var bakalım

Cnm fetal dna sonucu çıkmadan bnce kötü düşünme

Hangi il bu doktorum da 7.500/8.000 arası demişti
Fetalde de küçük bir yanılma payı oluyormuş canım . Amniyosentez kesin sonuç veriyormuş. Riskleri varmış ama bikaç senedir onu da geliştirmişler. Doktorun amniyosentezi önerirse korkma forumda yaptıran da çok var . Ultrasonda bulgular nasıl canım. Bebek gelişimi detaylısı nasıl

Canım senin yaşın kaç, yaşta etkiliyor bu tarama testlerinde, bende hiç birini yaptırmadım, Allaha emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…