2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Benimde nefesim daralıyor, nefes nefese kalıyorum
Henüz horlama yok, yada eşim duymuyor, Karizma daha duruyor ama her an elden gidebilir
Vallahi bende artık akşamları hele yemekten sonra patlıcak gibi oluyorum göbeğim benden önce gidiyor nefes almakta zorlanıyorum gece tubaletlerine başladım artık her gece rutin kalkıyorum ama sabah göbeğim normaline dönüyor akşam görseniz sanki 7 aylık gibi meydanda

B Buddy x bi yastık önermişti. E bebekten , ben onu aldım. O küçük. diğer hamile yastıkları gibi değil. Yer kaplamıyor pek. Onunla uyuyorum hep
Bende şuanlık normal yastığa sarılıp uyuyorum daha rahat uyumaya başladım öyle diğer türlü göbeğim desteksiz kalıyor gibi sola dönünce sola doğru eğim oluyor sanki rahatsız ediyor

Ben de üşüme özelliğimi kaybettim ince bi pike ile yatıyorum . Eşim battaniyeye geçti. Normalde benim çoktan geçmem lazımdı. Eşim şaşırıyor noldu sana böyle huyların değişti diyor

Ben de alayım bari. Seninki de nexus olan mı canım
Kuzum benim bildiğim o nexus odaya koyayım nem yapsın gibi kullanılır mu bilmiyorum yeğenlerim onun maskesi var maskeli şekilde takıp kullanıyorlar ya da yüzlerine tutuyoruz belli bir mesafeden ben de o amaçla nexus alacağım kendi bebeklerim için. Benim evde hem kışın kendim için hem de eşim horlamasın diye kullandığım linkini ekledim bundan kullanıyorum hatta geçen yeğenlerime de aldım nexus harici bütün gün evde bu açık oluyor kreşten geldiklerinde uyurken çok rahat ediyorlar

Benimkinde var canım B12- demir- folik asit ayrıca içtiğim multivitamin içinde de folik asit var ama doktorum bununla ilgili olumsuz bir şey söylemedi
Canım hangi kan ilacını içiyorsun bana femarat diye birsey yazdı 200 ondan folik asit var. Birde imom omega kullanıyorum birde onda folik asit bar beni korkuttu fazla folik asit alımı olmaz mi

Ben de üşüme özelliğimi kaybettim ince bi pike ile yatıyorum . Eşim battaniyeye geçti. Normalde benim çoktan geçmem lazımdı. Eşim şaşırıyor noldu sana böyle huyların değişti diyor
Canım biz hormonlardan yani öyle olduğunu düşünüyorum uyurken avuçlarım ayak tabanlarım alev atıyor kimse inanmıyor üşürsün diyor gel bi dokun ayaklarıma sus diyorum

Bende şuanlık normal yastığa sarılıp uyuyorum daha rahat uyumaya başladım öyle diğer türlü göbeğim desteksiz kalıyor gibi sola dönünce sola doğru eğim oluyor sanki rahatsız ediyor
Ekstra yastıksız yatılmıyor zaten artık. Dediğin gibi göbek yattığın tarafa doğru ağırlık veriyor

Canım hangi kan ilacını içiyorsun bana femarat diye birsey yazdı 200 ondan folik asit var. Birde imom omega kullanıyorum birde onda folik asit bar beni korkuttu fazla folik asit alımı olmaz mi
Demir ilacı benim gyno ferro sanol kullandığım 100 mg demir + 0,5 mg folik asit + 2,5 mcg B12 var kuzum. Vinelac multivitamin içinde 400 mcg folik asit var. 400 mcg= 0,4 mg denk geliyor. Çok şükür detaylıdaki perinatolog ya da kendi tüp bebek doktorum bir şey demedi ama okumuştum bir ara bu konuda çok ikiye ayrılan insanlar var en sağlıklısı doktor ne öneriyorsa gibi bakıyorum ben olaya sonuçta onlar mg hesaplamasını vücut ağırlığımıza göre de hesaplıyor ilk zaman bende korkmuştum ama 12. Haftadan beri böyle kullanıyorum

Nedense ben sanıyorumki yastıkla yatamam kocaman hamile yastıkları oluyor ya onları diyorum ama küçük olanlardan sanırım alıcam çünkü hiç uyuyamıyorum..bende sabaha kadar eşimin kollarını ayaklarıyla uğraşıyorum ayısın diyorumsabah diyorumki sana şunu şunu dedim ne zaman diyor ben duymadım

Ahahaha oda iyiymiş bak dediklerini hatırlamıyor küçük olan hamile yastığından al bencede ya diğerleri aşırııı büyük ve aşırı içi dolgulu yani benim fikrim tabi nasıl rahat edeceksen

benimde multivitaminde 400mcg demir hapında da 350mcg var.

Ahahaha oda iyiymiş bak dediklerini hatırlamıyor küçük olan hamile yastığından al bencede ya diğerleri aşırııı büyük ve aşırı içi dolgulu yani benim fikrim tabi nasıl rahat edeceksen
Valla hiçbir şey hatırlamıyorYok büyükle uyuyamam kendim zaten kilolu diğilim bana ağırlık edicek..en iyi küçükten alayım

şu bilindik markalar bu kadar pahalı olmasaydı. Cybex, mamaspapas falan alır birini geçerdim
Ayneennn zaten kullananlar memnun ama çok uçuk fiyatlar ya ona vereceğim parayı bir çok ihtiyacı için kullanırız

Bu arada benim ön dişimin plombu çıkmış o kadar kötü görünüyorki yarın gitmek istiyorum doktora yaparmı acaba zararı varmı gebelikte hiç bilmiyorum

Bu arada benim ön dişimin plombu çıkmış o kadar kötü görünüyorki yarın gitmek istiyorum doktora yaparmı acaba zararı varmı gebelikte hiç bilmiyorum
Diş dolğum yani türkce öyleymiş

Bende şuan çok korktum canım, ilacın içinde de yazmıyor Feramatı folik asit miktarı saatlerdir araştırıyorum resmen

Canım hayır bende hafta içi yaptıracağım eşim yurt dışına gitti onun gelmesini bekliyorum doktora yapılır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…