İyi o zaman canım yaptırayım bende çünkü ön dişim çok kötü görünüyorCanım hayır bende hafta içi yaptıracağım eşim yurt dışına gitti onun gelmesini bekliyorum doktora yapılır dedi
Biraz acemice oldu birden geldi perilerEl yazına kurban. Ne de güzel detaylandırmışsın bayıldım.
Ben de Bitlis deyim kuzum bura da öyle. Ama bağışıklık için ben çıkarmak istiyorumMaalesef burası çok soğuk her gün çıkaramam kar çok oluyor
Dayan kuzum 3 haftalıkAy çok kötü oldum yüzüm gözüm şişti ağlamaktan artık nasıl hormonmuş buokula başlayınca kafam dağılır ya inşallah böyle evde insan her şeyi kafasında kuruyor
Ayyyyy terbiyesiz kadınnnnn!!! Eşine söyledin mi? Bak bunu direk söylerim hiç tutmam içimde mesela benSanırım doğumdan sonra bende çok sorun yaşıcam kv ile ilgili. Ve biz altı üstlü oturuyoruz hamile olduğumu öğrendiğinde tepki bile vermemişti sonra yemek yapıyordu kapısını açıp bende rahatsız oldum hamileliğin ilk haftalarıydı çok kokuyor kapını kapatabilir misin dedim burası benim evim sen karışamazsın dedi bu olayın üstüne belli 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle. Beni ne zaman görse senin neden miden bulanmıyor neden kusmuyorsun neden karnın hala çıkmadı neden kilo almadın çocuk hareket ediyor mu hayır daha hissetmiyorum deyince de çocuğun sorunu mu var dedihamileliğimi zehir etti diyebilirim en güzel zamanlarımı.
İmom omega 400 mcg, fameratta bunu buldum folik asit olup olmadığını Nasıl bulacağım canım acaba.Demir ilacı benim gyno ferro sanol kullandığım 100 mg demir + 0,5 mg folik asit + 2,5 mcg B12 var kuzum. Vinelac multivitamin içinde 400 mcg folik asit var. 400 mcg= 0,4 mg denk geliyor. Çok şükür detaylıdaki perinatolog ya da kendi tüp bebek doktorum bir şey demedi ama okumuştum bir ara bu konuda çok ikiye ayrılan insanlar var en sağlıklısı doktor ne öneriyorsa gibi bakıyorum ben olaya sonuçta onlar mg hesaplamasını vücut ağırlığımıza göre de hesaplıyor ilk zaman bende korkmuştum ama 12. Haftadan beri böyle kullanıyorum
o zaman folik asit yoktur içinde canım. yoksa yazardı.Bende şuan çok korktum canım, ilacın içinde de yazmıyor Feramatı folik asit miktarı saatlerdir araştırıyorum resmen
Canım Nerden bakabilirim, prospektüsünde yazar mı acaba ?o zaman folik asit yoktur içinde canım. yoksa yazardı.
tabiki canım belirtmek zorundalarCanım Nerden bakabilirim, prospektüsünde yazar mı acaba ?
Yaptırdım canım onda risk çıkmamıştıCanım ikili yaptırmamış mıydın genelde ikili iyiyse sıkıntı olmuyor diyorlar ama
Amin inşallah canım yarın başka bir doktor gorucek. İçine sinmiyorsa başka doktordan da fikir al kuzum . İnşallah bebeğin sapasağlam sağlıklıdır. Sağlıkla kucağına alır büyütürsün inşallah.
Doktor ondada küçük risk çıksa yine amiyosentez yapicaz dedi oyuzden ondan vazgeçtim canımBende fetal geçen hafta yaptırdım canım hastanede yaptırdım 375 dolar o an ki kur ile tl karşılığı 10.575 TL ödedik
Yaa kıyamamİnşallah olmaz kuzumben çok bozuldum horladığımı duyunca
Ayy yok artık, söylesin dursun boşver takma, bebiş doğunca sevdirmeSanırım doğumdan sonra bende çok sorun yaşıcam kv ile ilgili. Ve biz altı üstlü oturuyoruz hamile olduğumu öğrendiğinde tepki bile vermemişti sonra yemek yapıyordu kapısını açıp bende rahatsız oldum hamileliğin ilk haftalarıydı çok kokuyor kapını kapatabilir misin dedim burası benim evim sen karışamazsın dedi bu olayın üstüne belli 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle. Beni ne zaman görse senin neden miden bulanmıyor neden kusmuyorsun neden karnın hala çıkmadı neden kilo almadın çocuk hareket ediyor mu hayır daha hissetmiyorum deyince de çocuğun sorunu mu var dedihamileliğimi zehir etti diyebilirim en güzel zamanlarımı.
Aynı aynı, gece tuvaletleri başından beri var bendeVallahi bende artık akşamları hele yemekten sonra patlıcak gibi oluyorumgöbeğim benden önce gidiyor nefes almakta zorlanıyorum gece tubaletlerine başladım artık her gece rutin kalkıyorum ama sabah göbeğim normaline dönüyor akşam görseniz sanki 7 aylık gibi meydanda
Amin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yettiBundan önceki sürecinde fetal dna sürecim olmuştu, riskli bulunup, o süreç geldi gözümün önüne Rabbim kolaylaştırsın,endişelerini, korkularını çok iyi anlıyorum, inşallah bebeğin sapasağlamdır
Canım aynen bende senin gibi düşünüyorum, ben diğerlerinde bütün testleri yaptım, bunda yapmadım, bebeğimin kalbi attığı sürece ondan vazgeçmek istemiyorum
Ben de yaptırdım ikiliyi yaş riski çıkmıştı ama önemli değil dedi. bu testler tanı tesleri kesin sonuç vermiyor biliyorsun doktorun ne gördü testte ya da ultrasonda böyle dedi sana peki.. bir de amniyosentez yaptırmayı düşünürsen kesin sonuç alacaksın ben önceki gebeligimde yaptırdım ağrıli bir işlem değildi doktorun tecrübesi çok önemli zaten riskleri aktarıyor sana iyi düşün karar ver sonucunda ne yapmaya karar vereceksin ona göre yaptır eğer aldırmayı dusunmuyorsan hiç kafanı yorma buna detaylıyi bekle dediğim gibi bu tarama testlerinin kesinliği yokYaptırdım canım onda risk çıkmamıştı
Dualarım seninle canım, sağlıklı hayırlı haberlerleAmin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
Kuzum inşallah Prof gerek yok derAmin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah hiç amniyosenteze gerek duymazlarAmin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
Canım internette içeriğine baktım ama folik asit göremedim senin kullandığında yok sanırımİmom omega 400 mcg, fameratta bunu buldum folik asit olup olmadığını Nasıl bulacağım canım acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?