2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay çok kötü oldum yüzüm gözüm şişti ağlamaktan artık nasıl hormonmuş bu okula başlayınca kafam dağılır ya inşallah böyle evde insan her şeyi kafasında kuruyor
Dayan kuzum 3 haftalık sonra okula başlarsın inşallah. Zaman geçer çocuklarla ben de herşeye ağlıyorum herşeye. Saçma sapan şeylere bile

Ayyyyy terbiyesiz kadınnnnn!!! Eşine söyledin mi? Bak bunu direk söylerim hiç tutmam içimde mesela ben yüzüne bile bakmazdım. Ciddiyim bakmazdım yani

İmom omega 400 mcg, fameratta bunu buldum folik asit olup olmadığını Nasıl bulacağım canım acaba.

Eklentiler

• 5777CD8E-0B45-4B1C-BC51-B569D42DF602.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 37
İnşallah olmaz kuzum ben çok bozuldum horladığımı duyunca
Yaa kıyamam
Ayy yok artık, söylesin dursun boşver takma, bebiş doğunca sevdirme
Aynı aynı, gece tuvaletleri başından beri var bende

Amin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti

Yaptırdım canım onda risk çıkmamıştı
Ben de yaptırdım ikiliyi yaş riski çıkmıştı ama önemli değil dedi. bu testler tanı tesleri kesin sonuç vermiyor biliyorsun doktorun ne gördü testte ya da ultrasonda böyle dedi sana peki.. bir de amniyosentez yaptırmayı düşünürsen kesin sonuç alacaksın ben önceki gebeligimde yaptırdım ağrıli bir işlem değildi doktorun tecrübesi çok önemli zaten riskleri aktarıyor sana iyi düşün karar ver sonucunda ne yapmaya karar vereceksin ona göre yaptır eğer aldırmayı dusunmuyorsan hiç kafanı yorma buna detaylıyi bekle dediğim gibi bu tarama testlerinin kesinliği yok

Amin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah hiç amniyosenteze gerek duymazlar gerek duyulursa da sonucu çok güzel olsun . Bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…