2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Senle konuştuğunda söyle maden almasin canım ya da eşin söylesin güzel bir şekilde parasını verir siz alırsınız artık :)
Kuzum hep söylüyorum. O da öyle dedi para veririz diye. Ama işte güvenmiyorum. Söylediği ile yaptığı tutmaz çünkü onun

Hee o kullanim hatasi buyuk ihtimal icine koku koyulan makineler farkli bunlara musluk suyu bile olmuyomus saf su kullan demisti bi hemsire eczanelerde satiliyomus
Evet saf su yada arıtma suyuda oluyor. Musluk suyu koyunca kireçlenme yapıyor makine

İnşallah kuzum. Diyarbakır dan bir kere geçtik sadece metrosuna girdim yani o kadar
Biz bu yıl güneydoğu ya geldik, Diyarbakıra gideceğimiz zaman çok sıcak olduğu için vazgeçtik sadece Mardin ve Urfa ya gidebildik
Diyarbakırda kuzenim var, o söylemişti herşeyin olduğunu, 2 bebesi var onunda

Kızlar benimde annem bir buçuk aydır yanımda bana bakıyordu ama artık babamda yalnız olduğu için gitmek durumunda kaldı perişan oldum kaç saattir ağla ağla hormonlardan mı neden böyle oldu çok kötü oldum

Evet Diyarbakır baya gelişmiş gibi geldi bana da

Oyyyy kıyamam evet kuzum hormonlardan tabi okula başlayacaksın kuzum az kaldı dayan. Öyle vakit geçer

Ne güzel yazmışsınbenim listem o kadar uzunki buraya yerleşmez bebek arabasınıda sanki alıcam ve beğenmicem sonuçta ondan gidib bakıb alıcam artık takmıyorum

Ne güzel yazmışsınbenim listem o kadar uzunki buraya yerleşmez bebek arabasınıda sanki alıcam ve beğenmicem sonuçta ondan gidib bakıb alıcam artık takmıyorum
Kuzum bu zaten bebek arabası. En üstte bir tane oto koltuğu var onu da biri kullanıyormuş kardeşimin arkadaşı. Memnunmuş. Ondan yazdım. Oto koltuğu araştırmasına hiç girmedim henüz

Kuzum bu zaten bebek arabası. En üstte bir tane oto koltuğu var onu da biri kullanıyormuş kardeşimin arkadaşı. Memnunmuş. Ondan yazdım. Oto koltuğu araştırmasına hiç girmedim henüz
Yok canım biliyorum bebek arabasıbenim alınacaklarım çok fazla olduğu için kafam şişmiş her birini araştırmaktanondan biraz araştırdım bebek arabasını anladımki gidib görüb öyle alıcam..

Ben olsam ben de öyle derdim gittiğimde ben de kv Gr hep beraber gezmek istemiyorum. 1-2 haftalığına Gidiyoruz ayıp olmasın diye evde kös kös oturup. Dönüyoruz
İşte kuzum biz uzun süre kalıyoruz maalesef. Çünkü öğretmeniz. Yazın bir daha doğuda geçirmiyoruz. Uzun süre bizimkilerde uzun süre kv kp de kalıyoruz. Ama bana işkence gibi geliyor

Tabi kuzum en güzeli görmek. Burada gerçekten hiç yok. Dandik dandik şeyler var sadece

Şu Chicco goody plus beğenmiştim kuzum ama pusetli pusetsiz diye ayrılıyor muydu o ? Puseti ayrı alınınca pahalı mı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…