Kuzum hep söylüyorum. O da öyle dedi para veririz diye. Ama işte güvenmiyorum. Söylediği ile yaptığı tutmaz çünkü onunSenle konuştuğunda söyle maden almasin canım ya da eşin söylesin güzel bir şekilde parasını verir siz alırsınız artık :)
Kuzum sabah ben attım elele yi. Ama vazgeçirdiler sabahAynı ben bende başta travel sistem pusetli prego , ya da pier cardin alacaktım şimdide elele markasını gördüm onunda kullanışlı görünüyor bilen var mı o markayı
Evet saf su yada arıtma suyuda oluyor. Musluk suyu koyunca kireçlenme yapıyor makineHee o kullanim hatasi buyuk ihtimal icine koku koyulan makineler farkli bunlara musluk suyu bile olmuyomus saf su kullan demisti bi hemsire eczanelerde satiliyomus
Biz bu yıl güneydoğu ya geldik, Diyarbakıra gideceğimiz zaman çok sıcak olduğu için vazgeçtikİnşallah kuzum. Diyarbakır dan bir kere geçtik sadece metrosuna girdim yanio kadar
Evet Diyarbakır baya gelişmiş gibi geldi bana daBiz bu yıl güneydoğu ya geldik, Diyarbakıra gideceğimiz zaman çok sıcak olduğu için vazgeçtiksadece Mardin ve Urfa ya gidebildik
Diyarbakırda kuzenim var, o söylemişti herşeyin olduğunu, 2 bebesi var onunda
Oyyyy kıyamamKızlar benimde annem bir buçuk aydır yanımda bana bakıyordu ama artık babamda yalnız olduğu için gitmek durumunda kaldı perişan oldum kaç saattir ağla ağla hormonlardan mı neden böyle oldu çok kötü oldum
Ne güzel yazmışsınKızlar kendim için bir liste yaptımyani güzel mi yaptım bilmiyorum. Siz de bakın bakalım. Fikir de belirtin bana not:cybex ya da doona yı eklemedim. Fiyatları özellikle yazdım. Belki indirim de ciddi indirim yakalarım diye Eki Görüntüle 3326828
Kuzum bu zaten bebek arabası. En üstte bir tane oto koltuğu var onu da biri kullanıyormuş kardeşimin arkadaşı. Memnunmuş. Ondan yazdım. Oto koltuğu araştırmasına hiç girmedim henüzNe güzel yazmışsınbenim listem o kadar uzunki buraya yerleşmez bebek arabasınıda sanki alıcam ve beğenmicem sonuçta ondan gidib bakıb alıcam artık takmıyorum
Ahahahahhaa ben hiç istemiyorum. Eşime diyorum siz çıkın. Ben kalim evde. Öyle yapıyorum
Yok canım biliyorum bebek arabasıKuzum bu zaten bebek arabası. En üstte bir tane oto koltuğu var onu da biri kullanıyormuş kardeşimin arkadaşı. Memnunmuş. Ondan yazdım. Oto koltuğu araştırmasına hiç girmedim henüz
İşte kuzum biz uzun süre kalıyoruz maalesef. Çünkü öğretmeniz. Yazın bir daha doğuda geçirmiyoruz. Uzun süre bizimkilerde uzun süre kv kp de kalıyoruz. Ama bana işkence gibi geliyorBen olsam ben de öyle derdimgittiğimde ben de kv Gr hep beraber gezmek istemiyorum. 1-2 haftalığına Gidiyoruz ayıp olmasın diye evde kös kös oturup. Dönüyoruz
Tabi kuzum en güzeli görmek. Burada gerçekten hiç yok. Dandik dandik şeyler var sadeceYok canım biliyorum bebek arabasıbenim alınacaklarım çok fazla olduğu için kafam şişmiş her birini araştırmaktan ondan biraz araştırdım bebek arabasını anladımki gidib görüb öyle alıcam..
Aslında bende pek arabalara bakmadım her yer siyah kesinlikle siyah istemiyorumTabi kuzum en güzeli görmek. Burada gerçekten hiç yok. Dandik dandik şeyler var sadece
Şu Chicco goody plus beğenmiştim kuzum ama pusetli pusetsiz diye ayrılıyor muydu o ? Puseti ayrı alınınca pahalı mı o kadarKızlar kendim için bir liste yaptımyani güzel mi yaptım bilmiyorum. Siz de bakın bakalım. Fikir de belirtin bana not:cybex ya da doona yı eklemedim. Fiyatları özellikle yazdım. Belki indirim de ciddi indirim yakalarım diye Eki Görüntüle 3326828
Evet kuzum. Puset ayrı satılıyor bazılarındaŞu Chicco goody plus beğenmiştim kuzum ama pusetli pusetsiz diye ayrılıyor muydu o ? Puseti ayrı alınınca pahalı mı o kadar
Ben de niye böyle olduk bizbaktıkça başka beğeniyorum
Şimdi yine iyiymiş 6 sene önce kızımda tatlandırıcı yoktu saha berbattiEvet içmek bana da zor geldi çilek aromalı çok şekerli bir içecek düşünsonuçları akşamüstü öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?