Oyyy maşallahKızlar merhaba, benim herşey olması gerektiği gibi çıktı şükür.darısı sizlerin başına inşallah.
Maşallah kuzum maşallahKızlar merhaba, benim herşey olması gerektiği gibi çıktı şükür.darısı sizlerin başına inşallah.
Biz arabamızı buradan aldık, tertemiz geldi, deneyimlemek isteyenlere önerim olsun. Sadece yurtdışından geldiği için. Türkiye'de garanti kapsamına girmiyor ara aklınızda olsundolapta bu satıcı cybexleri daha uyguna satıyor
Kızlar merhaba, benim herşey olması gerektiği gibi çıktı şükür.darısı sizlerin başına inşallah.
Maşallah kızlar çok sevindimKızlar doktor muayenesi bitti 40 dk sürdüsuyu çok değil ama az da değil dedi. Ağırlığı 440 gr hafta olarak ise 23 hafta olmuş nerdeyse 2 hafta önde uzun boylu olacak muhtemelen de dedi şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam eder
iyi günlerde kullanınBiz arabamızı buradan aldık, tertemiz geldi, deneyimlemek isteyenlere önerim olsun. Sadece yurtdışından geldiği için. Türkiye'de garanti kapsamına girmiyor ara aklınızda olsun
canım bence boşuna ama çok boşuna stressin herkesin 3 lüsü riskli forumda binlerce yorum var yapmıyor bile doktorlar 3. yü için rahat olsun yüzdeye göre hastalık saptanır mı hiç :/ istatistiksel bir çalışma sadeceAmin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
Gözün aydın canımKızlar merhaba, benim herşey olması gerektiği gibi çıktı şükür.darısı sizlerin başına inşallah.
Ayyy ne güzel canım gözün aydınKızlar doktor muayenesi bitti 40 dk sürdüsuyu çok değil ama az da değil dedi. Ağırlığı 440 gr hafta olarak ise 23 hafta olmuş nerdeyse 2 hafta önde uzun boylu olacak muhtemelen de dedi şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam eder
Kızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Maşallah kuzumKızlar doktor muayenesi bitti 40 dk sürdüsuyu çok değil ama az da değil dedi. Ağırlığı 440 gr hafta olarak ise 23 hafta olmuş nerdeyse 2 hafta önde uzun boylu olacak muhtemelen de dedi şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam eder
Canım maşallahKızlar doktor muayenesi bitti 40 dk sürdüsuyu çok değil ama az da değil dedi. Ağırlığı 440 gr hafta olarak ise 23 hafta olmuş nerdeyse 2 hafta önde uzun boylu olacak muhtemelen de dedi şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam eder
Canım çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin sana bebeğine, inşallah toplarlar en kısa sürede canım dualarımız seninle Atıl Hocaya gittin dimi ?Kızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Kuzum inşallah kontrollerle ve ilaçlarla herşey yoluna girecekKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Evet atıl hoca bu şekilde yönlendirdi amin canım bol bol dua edin bebeğime ve banaCanım çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin sana bebeğine, inşallah toplarlar en kısa sürede canım dualarımız seninle Atıl Hocaya gittin dimi ?
Bende bakmıyorum bazen konuşmak zorunda kalıyorum o kadar yoksa gerçekten bana çok psikolojik baskı yaptı gerçi hala da yapıyor ama işte. Eşimin de herşeyden haberi var da kadına ne kadar konuşsanda boş maalesef bir kulaktan girip bir kulaktan çıkıyor. En son çocuğun sorunu mu var demesi bende sinirlerimi tamamen artırdı maalesef 2 gün kendime gelemedim psikolojik olarak biraz daha böyle devam ederse kendi ailemde kalmak istediğimi söylicem ki benim kanama riskim var plasentadan dolayı stres yapmak istemesem de dibimde bitiyorAyyyyy terbiyesiz kadınnnnn!!! Eşine söyledin mi? Bak bunu direk söylerim hiç tutmam içimde mesela benyüzüne bile bakmazdım. Ciddiyim bakmazdım yani
Tansiyon geçmişim vardı zaten benim ama kontrol altına almıştım tüp bebek sürecinde bu 3 hafta içinde ne olduysa olmuş işte inşallah dediğin gibi olurKuzum inşallah kontrollerle ve ilaçlarla herşey yoluna gireceksen tansiyon yüksekliğini kendin hissetmiş miydin hiç biliyor muydun? Toparlayacaksın ama hiç endişe etme. Bak benim bebek geç döllenme. Ama haftasını yakaladı sonrasında inşallah hastanede toplayacaksın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?