2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar merhaba, benim herşey olması gerektiği gibi çıktı şükür. darısı sizlerin başına inşallah.
Maşallah kızlar çok sevindim darısı bizlerin de başına

Biz arabamızı buradan aldık, tertemiz geldi, deneyimlemek isteyenlere önerim olsun. Sadece yurtdışından geldiği için. Türkiye'de garanti kapsamına girmiyor ara aklınızda olsun
iyi günlerde kullanın bozulunca yaptıramıyoruz mu demek oluyor bu bozulan birsey mi acaba ? hangi modeli almıştınız kullanılmamış geldi değil mi ben de buradan almayı düşünüyorum ama model konusunda kararsızım

Amin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
canım bence boşuna ama çok boşuna stressin herkesin 3 lüsü riskli forumda binlerce yorum var yapmıyor bile doktorlar 3. yü için rahat olsun yüzdeye göre hastalık saptanır mı hiç :/ istatistiksel bir çalışma sadece

Ayyy ne güzel canım gözün aydın

europh kuzum güzel haberlerle gel
Kızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle

Maşallah kuzum

Canım maşallah şükür olsun

Canım çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin sana bebeğine, inşallah toplarlar en kısa sürede canım dualarımız seninle Atıl Hocaya gittin dimi ?

Kuzum inşallah kontrollerle ve ilaçlarla herşey yoluna girecek sen tansiyon yüksekliğini kendin hissetmiş miydin hiç biliyor muydun? Toparlayacaksın ama hiç endişe etme. Bak benim bebek geç döllenme. Ama haftasını yakaladı sonrasında inşallah hastanede toplayacaksın kuzum

Kızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor

Ayyyyy terbiyesiz kadınnnnn!!! Eşine söyledin mi? Bak bunu direk söylerim hiç tutmam içimde mesela ben yüzüne bile bakmazdım. Ciddiyim bakmazdım yani
Bende bakmıyorum bazen konuşmak zorunda kalıyorum o kadar yoksa gerçekten bana çok psikolojik baskı yaptı gerçi hala da yapıyor ama işte. Eşimin de herşeyden haberi var da kadına ne kadar konuşsanda boş maalesef bir kulaktan girip bir kulaktan çıkıyor. En son çocuğun sorunu mu var demesi bende sinirlerimi tamamen artırdı maalesef 2 gün kendime gelemedim psikolojik olarak biraz daha böyle devam ederse kendi ailemde kalmak istediğimi söylicem ki benim kanama riskim var plasentadan dolayı stres yapmak istemesem de dibimde bitiyor

Tansiyon geçmişim vardı zaten benim ama kontrol altına almıştım tüp bebek sürecinde bu 3 hafta içinde ne olduysa olmuş işte inşallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…