- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
El yazına kurban. Ne de güzel detaylandırmışsın bayıldım.Kızlar kendim için bir liste yaptımyani güzel mi yaptım bilmiyorum. Siz de bakın bakalım. Fikir de belirtin bana not:cybex ya da doona yı eklemedim. Fiyatları özellikle yazdım. Belki indirim de ciddi indirim yakalarım diye Eki Görüntüle 3326828
Maalesef burası çok soğuk her gün çıkaramam kar çok oluyorYa kuzum benim niyetim hergün dışarı çıkarmak arabayla. Şöyle evin etrafını turlamak. Bağışıklık için. Köpeğimizi gezdirirken ona da hava aldırmak
Kızlar nefesim cabuk daralıyor , gece de horlamaya başlamışım . Eşim söyledikarizmam çizildi hep
Ay çok kötü oldum yüzüm gözüm şişti ağlamaktan artık nasıl hormonmuş buOyyyy kıyamamevet kuzum hormonlardan tabi okula başlayacaksın kuzum az kaldı dayan. Öyle vakit geçer
Nefesim daralmıyor şimdilikKızlar nefesim cabuk daralıyor , gece de horlamaya başlamışım . Eşim söyledikarizmam çizildi hep
dolapta bu satıcı cybexleri daha uyguna satıyorşu bilindik markalar bu kadar pahalı olmasaydı. Cybex, mamaspapas falan alır birini geçerdim
ya sorma ben de horlamaya başladım ne olacakKızlar nefesim cabuk daralıyor , gece de horlamaya başlamışım . Eşim söyledikarizmam çizildi hep
Oda nemlendiricisi iyi geliyor mıymış horlamayaya sorma ben de horlamaya başladım ne olacak( oda nemlendiricisini şimdiden alın demişler
İnşallah olmaz kuzum
Benimde nefesim daralıyor, nefes nefese kalıyorum
Henüz horlama yok, yada eşim duymuyor, Karizma daha duruyor ama her an elden gidebilir
galiba :))Oda nemlendiricisi iyi geliyor mıymış horlamaya
Nefesim daralmıyor şimdilikama gece sabaha kadar kendi kendime konuşmuşum hep solda uyumak çok zor sağa dönüyorum diyorum yok çocuk sıkıldı orda solda uyuyunca her yerim ağrıyor ne olucak benim bu halim..eşime diyorum yatak bana küçük geliyor sen çok yer tutuyorsun diyorum
Valla öyle ben ciddi ciddi eşimi atıcam bir gün yataktan hamile yastığı nasıl kullanıyor acaba hiç yatakta yer kalmaz o zamanHamilelik cidden bana bazen çok komik geliyor ya
Evet canım benim eşim horluyor ben daha horlamadım ama eşimin horlaması yüzünden oda nemlendiricisi aldım işe yaradı şükür yaniOda nemlendiricisi iyi geliyor mıymış horlamaya
Canım ben hamile yastıksız zaten geçen dedim hiçbir yerde yatamıyorum koca yatakta eşimin kapladığı alanı görsen adam tövbe put gibi yatıp put gibi kalkıyor normalde x şeklinde yatan biriydiValla öyle ben ciddi ciddi eşimi atıcam bir gün yataktan hamile yastığı nasıl kullanıyor acaba hiç yatakta yer kalmaz o zaman
Benimkinde var canım B12- demir- folik asit ayrıca içtiğim multivitamin içinde de folik asit var ama doktorum bununla ilgili olumsuz bir şey söylemediKızlar demir ilaçlarının içinde, folik asit oluyor mu
Sanırım doğumdan sonra bende çok sorun yaşıcam kv ile ilgili. Ve biz altı üstlü oturuyoruz hamile olduğumu öğrendiğinde tepki bile vermemişti sonra yemek yapıyordu kapısını açıp bende rahatsız oldum hamileliğin ilk haftalarıydı çok kokuyor kapını kapatabilir misin dedim burası benim evim sen karışamazsın dedi bu olayın üstüne belli 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle. Beni ne zaman görse senin neden miden bulanmıyor neden kusmuyorsun neden karnın hala çıkmadı neden kilo almadın çocuk hareket ediyor mu hayır daha hissetmiyorum deyince de çocuğun sorunu mu var dediBence benim eşimin ailesi de sinsi. Eşimin yanında farklılar eşim yokken farklılar. Kötü şeyler söylerler değil ama farklılar yani. Mesela kp min isim konusunda zorlaması eşim yokken. Eşim varken asla yapamaz çünkü. Ya da birşey diyecek eşim yokken hep böyleler.
Ama eşim şöyle biliyor ki kendi çocukluğundaki hatalar nedeniyle bazı psikolojik sorunlar yaşıyor. Ve hepsinin sebebi baba. Anne de bi şey yapmamış tabi. Bunları biliyor. Kendisi tespit ediyor. Hataları bildiği için de böyle olmasın asla diye kendi söylüyor
Ben de alayım bari.Evet canım benim eşim horluyor ben daha horlamadım ama eşimin horlaması yüzünden oda nemlendiricisi aldım işe yaradı şükür yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?