2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
El yazına kurban. Ne de güzel detaylandırmışsın bayıldım.

Oyyyy kıyamam evet kuzum hormonlardan tabi okula başlayacaksın kuzum az kaldı dayan. Öyle vakit geçer
Ay çok kötü oldum yüzüm gözüm şişti ağlamaktan artık nasıl hormonmuş bu okula başlayınca kafam dağılır ya inşallah böyle evde insan her şeyi kafasında kuruyor

Kızlar nefesim cabuk daralıyor , gece de horlamaya başlamışım . Eşim söyledi karizmam çizildi hep
Nefesim daralmıyor şimdilikama gece sabaha kadar kendi kendime konuşmuşum hep solda uyumak çok zor sağa dönüyorum diyorum yok çocuk sıkıldı orda solda uyuyunca her yerim ağrıyor ne olucak benim bu halim..eşime diyorum yatak bana küçük geliyor sen çok yer tutuyorsun diyorum

Kızlar demir ilaçlarının içinde, folik asit oluyor mu

Hamilelik cidden bana bazen çok komik geliyor ya

Valla öyle ben ciddi ciddi eşimi atıcam bir gün yataktan hamile yastığı nasıl kullanıyor acaba hiç yatakta yer kalmaz o zaman
Canım ben hamile yastıksız zaten geçen dedim hiçbir yerde yatamıyorum koca yatakta eşimin kapladığı alanı görsen adam tövbe put gibi yatıp put gibi kalkıyor normalde x şeklinde yatan biriydi gel gör ki hayat.. hamile yastığını ben tüm çevreme dokuyorum mecbur göbek altı ve belimi sabitliyorum sola yatmak için hep bu sefer ayağımın altına ekstra yastık koymadan olmuyor ağırlıktan kalçam acıyor bacağımın arasına bi yastık daha koyuyorum yoksa sola dönük kalamıyorum sabahları eşimle aramda ekstra bir yastık var çünkü o normalde yayılmayı sever ama korkuyor yanlışlıkla uyku sersemi WC kalkarken ya da sağ sola dönerken bana çarpmamak için araya yastık koyuyoruz sırt kısmıma 2. Yastıkla hem belimi sabitliyorum iyice hem de eşimden kendimi koruyorum zaten bende çok deli yatıyorum arada uyku sersemi eşime vurduğum oluyor adam yazık ne hale geldi ee bir de gece uyurken ekstra sıcaklıyorum eşim de üşüyor kombi de açık ben yorganı onun tarafına atıyorum eşim orada kalıyor minicik

Sanırım doğumdan sonra bende çok sorun yaşıcam kv ile ilgili. Ve biz altı üstlü oturuyoruz hamile olduğumu öğrendiğinde tepki bile vermemişti sonra yemek yapıyordu kapısını açıp bende rahatsız oldum hamileliğin ilk haftalarıydı çok kokuyor kapını kapatabilir misin dedim burası benim evim sen karışamazsın dedi bu olayın üstüne belli 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle. Beni ne zaman görse senin neden miden bulanmıyor neden kusmuyorsun neden karnın hala çıkmadı neden kilo almadın çocuk hareket ediyor mu hayır daha hissetmiyorum deyince de çocuğun sorunu mu var dedi hamileliğimi zehir etti diyebilirim en güzel zamanlarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…