Canım haftanı bilmiyorum ama ben 21+6 yım. Bugün doktora aynı şeyi sordum yukarıda mı diye. Yukarı da ama bebek bu haftalarda çok yer değiştirir dedi. Bende bir altta bir üstte göbek yakınında hissediyorum sürekli değişiyor.Yarın gideceğim inşallah, ebe bi sorun yok ama enfeksiyon için muayene ol dedi. Ya ben normalde üstte hissediyordum acaba yer mi değiştirdi bi anda alta geçti anlamadım. Sen kaç haftalıksın
Yok testte çıkmıyor benim hiç, alttan muayene edince eldivene gelen akıntıdan bu sonuca vardı. Detaylıyı yapacak olan doktor anıden işi çıkmış şehir dışına gitmiş. Ben haftalardır bugünü bekliyordumDetaylıyı niye iptal ettin csnım . Enfeksiyonu alttan muayene ile mi söyledi. Testte mi çıktı
Evet canım, benim doktorumda onu önerdi, en iyilerdendir dedi, içimiz daha rahat olur dedi, ne zamana aldın sen randevuyu, kaç haftalık oluyorsun ve fiyatı nedirEvet canım sende mi ona gideceksin
Yaa çok güzellerKızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
Ben de 21+3 şuan, en son 16. Haftada gitmiştim bebek büyümüştür baya. Dediğin gibi yer değiştiriyor olabilir, inşallah iyidir bebeklerimizCanım haftanı bilmiyorum ama ben 21+6 yım. Bugün doktora aynı şeyi sordum yukarıda mı diye. Yukarı da ama bebek bu haftalarda çok yer değiştirir dedi. Bende bir altta bir üstte göbek yakınında hissediyorum sürekli değişiyor.
İyidir canım dediğim gibi bende altta hissediyorum. Kesin yer değiştirmiştir. Çok hareketlilerBen de 21+3 şuan, en son 16. Haftada gitmiştim bebek büyümüştür baya. Dediğin gibi yer değiştiriyor olabilir, inşallah iyidir bebeklerimiz
BAYILDIMKızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
Herkesi Allah’a bıraktım artık ama insan hamileyken daha duygusal oluyormuş biraz daha bu şekilde devam ederse zaten ailemde kalıcamAyyyy gerçekten kadın beni bile delirtti buradan! Allah ıslah etsin yani
İnşallah canım çok teşekkür ediyorumİyidir canım dediğim gibi bende altta hissediyorum. Kesin yer değiştirmiştir. Çok hareketlilergüzel düşün güzel haberlerle gel
Sonuç güzel olsun da geç olursa olsun canımYok testte çıkmıyor benim hiç, alttan muayene edince eldivene gelen akıntıdan bu sonuca vardı. Detaylıyı yapacak olan doktor anıden işi çıkmış şehir dışına gitmiş. Ben haftalardır bugünü bekliyordum
Kuzum hepsi çok güzel minnoşKızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
Oyy sağlıkla giydirmek nasip olsun canımKızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
OyyyyyyKızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
En mantıklısı kuzum. Yüz göz olmamış olursun . Ben olsam çoktan giderdim galibaHerkesi Allah’a bıraktım artık ama insan hamileyken daha duygusal oluyormuş biraz daha bu şekilde devam ederse zaten ailemde kalıcam
Canım inşallah tansyonunu kontrole alicaklar ve bebeğin de gelişimini tamamlayacak ikinize de sağlık diliyorumKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Ben aşağıda hissediyorum 18. Haftadayiz göbek deliğinden aşağıda yaniKızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Amin canım Rabb'im kimseyi yari yolda birakmasin inşallah sağlıcakla bu süreci atlatalim Allah razı olsun hepinizden moral oldunuz bugün bana X XxudyNissalovely canım dualarımız seninle, inşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin. Şu ezanlar yüzü suyu hürmetine Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin canım
İnşallah bu süreç kısa sürede biter canım moralini bozmaTansiyon geçmişim vardı zaten benim ama kontrol altına almıştım tüp bebek sürecinde bu 3 hafta içinde ne olduysa olmuş işte inşallah dediğin gibi olur
Cnm bndede enfeksıyon varYarın gideceğim inşallah, ebe bi sorun yok ama enfeksiyon için muayene ol dedi. Ya ben normalde üstte hissediyordum acaba yer mi değiştirdi bi anda alta geçti anlamadım. Sen kaç haftalıksın
Cnm guzel haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?