2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yarın gideceğim inşallah, ebe bi sorun yok ama enfeksiyon için muayene ol dedi. Ya ben normalde üstte hissediyordum acaba yer mi değiştirdi bi anda alta geçti anlamadım. Sen kaç haftalıksın
Canım haftanı bilmiyorum ama ben 21+6 yım. Bugün doktora aynı şeyi sordum yukarıda mı diye. Yukarı da ama bebek bu haftalarda çok yer değiştirir dedi. Bende bir altta bir üstte göbek yakınında hissediyorum sürekli değişiyor.

Detaylıyı niye iptal ettin csnım . Enfeksiyonu alttan muayene ile mi söyledi. Testte mi çıktı
Yok testte çıkmıyor benim hiç, alttan muayene edince eldivene gelen akıntıdan bu sonuca vardı. Detaylıyı yapacak olan doktor anıden işi çıkmış şehir dışına gitmiş. Ben haftalardır bugünü bekliyordum

Evet canım sende mi ona gideceksin
Evet canım, benim doktorumda onu önerdi, en iyilerdendir dedi, içimiz daha rahat olur dedi, ne zamana aldın sen randevuyu, kaç haftalık oluyorsun ve fiyatı nedir muhtemelen benden önce oluyorsundur mutlaka haber ver çok çok güzel geçsin, ben doktora şeyi de sordum, insani olarak nasıldır, benimde geçmişte kötü perinatolog tecrübem var korkuyorum o yüzden, çok iyidir, merhametlidir dedi
Kızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
Yaa çok güzeller
Sağlıkla hayırla üstünde de görelim

Ben de 21+3 şuan, en son 16. Haftada gitmiştim bebek büyümüştür baya. Dediğin gibi yer değiştiriyor olabilir, inşallah iyidir bebeklerimiz

Ben de 21+3 şuan, en son 16. Haftada gitmiştim bebek büyümüştür baya. Dediğin gibi yer değiştiriyor olabilir, inşallah iyidir bebeklerimiz
İyidir canım dediğim gibi bende altta hissediyorum. Kesin yer değiştirmiştir. Çok hareketliler güzel düşün güzel haberlerle gel

Kızlar eşim almış bana sürpriz yapmıştı hafta sonu atamadım bir türlü evdeydi, kv aldı getirdi şimdi atayım dedim fiyatlarını çevirdim ki beğenen olursa baksın diye
Kuzum hepsi çok güzel minnoşbenim eşim hayatda kendi alamaz bu işlerden hiç anlamıyor bebiş olunca değişecek eminim ama şimdilik her şey bana kalmış

Canım inşallah tansyonunu kontrole alicaklar ve bebeğin de gelişimini tamamlayacak ikinize de sağlık diliyorum benim de haftam geride bir hafta geç dollnemis bebegim dr normal diyor

Ben aşağıda hissediyorum 18. Haftadayiz göbek deliğinden aşağıda yani

Amin canım Rabb'im kimseyi yari yolda birakmasin inşallah sağlıcakla bu süreci atlatalim Allah razı olsun hepinizden moral oldunuz bugün bana X Xxudy Niqu Tikabasa T tweeetyyy HejaR12 paris2023 Peynirdomates B Buddy x daha etiket yapamadığım tüm kızlar

Yarın gideceğim inşallah, ebe bi sorun yok ama enfeksiyon için muayene ol dedi. Ya ben normalde üstte hissediyordum acaba yer mi değiştirdi bi anda alta geçti anlamadım. Sen kaç haftalıksın
Cnm bndede enfeksıyon var
Bnde çok altta hissedıyorum
Ama kontrollerde hersey normal gozukuyor

Nden iptal ettın detaylını?
Çatı muayenesi yerine bnce detaylıya girseydın daha iyi olurdu
Kafan rahat ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…