Etmez miyiz canım dualarımız seninle inşallah en kısa sürede bebiş ve sen toparlarsın. Kucağına sağlıklı sıhhatlı alırsın sakın stres yapma. Bir akrabamız bu şekilde oldu yüksek tansiyon ile sağlıklı sıhhatlı kucağına aldı seninde öyle olacakEvet atıl hoca bu şekilde yönlendirdi amin canım bol bol dua edin bebeğime ve bana
İnşallah kuzum inşallahEtmez miyiz canım dualarımız seninle inşallah en kısa sürede bebiş ve sen toparlarsın. Kucağına sağlıklı sıhhatlı alırsın sakın stres yapma. Bir akrabamız bu şekilde oldu yüksek tansiyon ile sağlıklı sıhhatlı kucağına aldı seninde öyle olacak
Canım annem hep anlatıyordu bana hamileliğini hep tansiyondan dolayı hastanede yatmış o zaman tabi detaylı yoktu geriden geliyormu gelmiyormu bilmiyordu sadece hep takipteydi hastanede sağlam çocuklarda doğuldu..sende korkma çok şükür geç kalmadan öğrendin bundan sonraki sürecinide takipte olarak ilerlicen.Allah hep üstünüzde olsunKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Canım ben hep altta hissediyorum. Haftalardır idrar yolu enfeksiyonu ve kumla uğraşıyorum korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz doktora gittin miKızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Yarın gideceğim inşallah, ebe bi sorun yok ama enfeksiyon için muayene ol dedi. Ya ben normalde üstte hissediyordum acaba yer mi değiştirdi bi anda alta geçti anlamadım. Sen kaç haftalıksınCanım ben hep altta hissediyorum. Haftalardır idrar yolu enfeksiyonu ve kumla uğraşıyorum korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz doktora gittin mi
Takipte olman çok iyi canım, Allahın izniyle sıkı takiple sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Ben hep aşağıda hissediyorum, plesanta da aşağıdaydı benim belki ondandırKızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Tansiyon halledilince düzelirmiymiş kuzum pekiKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Kuzum benim arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı ne zaman sorsam acildeyim diyordu çok fazla ilaç kullandı sağlam çocuğu oldu zamanında.Ama bebeği ben göbekten 3 parmak aşağda hiss ediyorumKızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Canım öncelikle çok geçmiş olsun dilerim sorun çıkmadan doğumunu yaparsınKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Canım bebek 25 cm kadar vardır seninki şu an. Kafası üsttedir ayaklarıyla aşağıya vurur. Ters durmuştur ayaklarıyla yukarı vurabilir. Artık bayağı yer kaplıyor sonuçta.Kızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Evet canım sende mi ona gideceksin
evet aynı şeyi sormak istemiştim ben de kan sulandırıcı iyi gelebilir bebeği dsha iyi besleyebilir ben de o yüzden kan sulandırıcı iğne oluyorumCanım öncelikle çok geçmiş olsun dilerim sorun çıkmadan doğumunu yaparsınbişey sormak istedim plesentanın yeterli besin geçirmediği ultrasonda mı söyledi doktor ? Benimde tansiyon yüksekliği problemim vardı en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum ama insanda yine tedirginlik yaratıyor merak ettim o yüzden sordum
Amin canımm, hepiniz güzel haberlerle gelin.Ayyy ne güzel canım gözün aydın
Ayyyy gerçekten kadın beni bile delirtti buradan! Allah ıslah etsin yaniBende bakmıyorum bazen konuşmak zorunda kalıyorum o kadar yoksa gerçekten bana çok psikolojik baskı yaptı gerçi hala da yapıyor ama işte. Eşimin de herşeyden haberi var da kadına ne kadar konuşsanda boş maalesef bir kulaktan girip bir kulaktan çıkıyor. En son çocuğun sorunu mu var demesi bende sinirlerimi tamamen artırdı maalesef 2 gün kendime gelemedim psikolojik olarak biraz daha böyle devam ederse kendi ailemde kalmak istediğimi söylicem ki benim kanama riskim var plasentadan dolayı stres yapmak istemesem de dibimde bitiyor
Canım ben hala çok çok aşağıda hissediyorum . Yumurtalıklarımın olduğu yerde sen düşün . Özellikle gittiğimde söyledim doktora . Bebeğin konumunda hiçbir sorun yok dedi . Hatta bebeğin hareketleri bazen genital bölgeme vuruyor benim . Orada ani vakumlama hissi oluyor . Ama bir sorun olmadığını söyledi hem kendi doktorum hem perinatalogKızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
İçini ferah tut kuzum. Takiple daha iyi olacakTansiyon geçmişim vardı zaten benim ama kontrol altına almıştım tüp bebek sürecinde bu 3 hafta içinde ne olduysa olmuş işte inşallah dediğin gibi olur
Canim tez zamanda bebisinde sende sagliginiza kavusursunuz insallah.geccek bugunlerKızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Detaylıyı niye iptal ettin csnım . Enfeksiyonu alttan muayene ile mi söyledi. Testte mi çıktıYarın gideceğim inşallah, ebe bi sorun yok ama enfeksiyon için muayene ol dedi. Ya ben normalde üstte hissediyordum acaba yer mi değiştirdi bi anda alta geçti anlamadım. Sen kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?