Ayni böyle odayı nemlendirmek için nexus markasının da var canım belki onu sormuştum arkadaşKuzum benim bildiğim o nexus odaya koyayım nem yapsın gibi kullanılır mu bilmiyorum yeğenlerim onun maskesi var maskeli şekilde takıp kullanıyorlar ya da yüzlerine tutuyoruz belli bir mesafeden ben de o amaçla nexus alacağım kendi bebeklerim için. Benim evde hem kışın kendim için hem de eşim horlamasın diye kullandığım linkini ekledim bundan kullanıyorum hatta geçen yeğenlerime de aldım nexus harici bütün gün evde bu açık oluyor kreşten geldiklerinde uyurken çok rahat ediyorlar
E.O.T Siyah 7 Led Işıklı Aromatik Oda Kokusu Hava Nemlendirici 550 ml Koyu Kahve Aroma Difüzörü Ahuma - Fiyatı, Yorumları
E.O.T Siyah 7 Led Işıklı Aromatik Oda Kokusu Hava Nemlendirici 550 ml Koyu Kahve Aroma Difüzörü Ahuma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu güzel canım bende e bebekten aldım içi çok dolu değil tam ideal dolgunlukta rahat yastık gibiKızlar bu yastığı alsam rahat edermeyim acaba çokmu büyük?
Bende de bu var canım. Öyle büyük değil. Benim işimi gördü .indirimde 330 TL almıştım bende. Kasım indiriminde düşer belki yine fiyatıKızlar bu yastığı alsam rahat edermeyim acaba çokmu büyük?
Pregonun hangi modelini aldin canımKuzum prego dusunuyosan biraz bilgi vereyim ben aldim modeli farkli ama agirlik falan aynieger agirlik onemliyse senin icin hic tavsiye etmem asansorlu degilse oturdugun yer buyuk skinti veya yollar kotuyse bazen elde tasiman gerekirse skinti agir yani ama surusu kibarligi cok guzel benim agirlik sorunum yok o yuzden iade etmedim
İyi o zaman canım bende alayım yarınBu güzel canım bende e bebekten aldım içi çok dolu değil tam ideal dolgunlukta rahat yastık gibi
Trendyolda baktım 325 TL orda daha ucuzmuşBende de bu var canım. Öyle büyük değil. Benim işimi gördü .indirimde 330 TL almıştım bende. Kasım indiriminde düşer belki yine fiyatı
Şuan Bagi neo ya yakınım kuzumKuzum prego dusunuyosan biraz bilgi vereyim ben aldim modeli farkli ama agirlik falan aynieger agirlik onemliyse senin icin hic tavsiye etmem asansorlu degilse oturdugun yer buyuk skinti veya yollar kotuyse bazen elde tasiman gerekirse skinti agir yani ama surusu kibarligi cok guzel benim agirlik sorunum yok o yuzden iade etmedim
Aaa bende phılıps avent alayım diyordum. Bunu nereden gördün kızBen ve araştırmalarım kızlarbiraz pahalı bir biberon ama bu öneriliyormuş
comotomo Antikolik Silikon Biberon 150ml Pembe - Yavaş Akışlı (0-3 AY) Yenidoğan - Fiyatı, Yorumları
comotomo Antikolik Silikon Biberon 150ml Pembe - Yavaş Akışlı (0-3 AY) Yenidoğan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Offff ben ve araştırmalarım uçsuz bucaksızAaa bende phılıps avent alayım diyordum. Bunu nereden gördün kız
Ben şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir sürePaylaş
Kızlar baya indirim var. Benim bu akşam influencerlığım tuttu ❤ben ecowell alacaktım şampuanı zaten. Aldım
Bunun adı var kuzum no poo mu öyle birşeyBen şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süredoulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumda şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis
Valla adı olduğunu bilmiyordumBunun adı var kuzum no poo mu öyle birşeyben de her gün olmasa bile haftada 1 şampuanla geri kalan günler şampuansız yıkarım belki. Bilmiyorum bunu henüz araştırmadım. Ama araştıracağım
Ayy bende onu çok merak ediyorum bide bütün Kasım mi yoksa ilk iki hafta falan mı acaba bisey daha hemen indirim başladığı gibi almak mı mantıklı yoksa bir iki gün bekleyince fiyat daha da düşüyor muKızlar şimdi kasım indırımı dediğiniz yarınmı başlayacak?
Trendyoldamı olacak bu indirim??
Duş jeli şimdi kullanmıyorum sonrasını hiç düşünmemiştim bakBen şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süredoulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumdan sonra şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis
Kuzum hb başladı. Trendyol 7 kasımKızlar şimdi kasım indırımı dediğiniz yarınmı başlayacak?
Trendyoldamı olacak bu indirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?