2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu yastığı alsam rahat edermeyim acaba çokmu büyük?

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-20-48-06-03_1930b0dfa8ea2e864d01d997ded97f5f.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 78
Ayni böyle odayı nemlendirmek için nexus markasının da var canım belki onu sormuştum arkadaş

Pregonun hangi modelini aldin canım

Şuan Bagi neo ya yakınım kuzum

Paylaş
Kızlar baya indirim var. Benim bu akşam influencerlığım tuttu ❤ ben ecowell alacaktım şampuanı zaten. Aldım
Ben şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süre doulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumdan sonra şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis

Son düzenleme:
Bunun adı var kuzum no poo mu öyle birşey ben de her gün olmasa bile haftada 1 şampuanla geri kalan günler şampuansız yıkarım belki. Bilmiyorum bunu henüz araştırmadım. Ama araştıracağım

Bunun adı var kuzum no poo mu öyle birşey ben de her gün olmasa bile haftada 1 şampuanla geri kalan günler şampuansız yıkarım belki. Bilmiyorum bunu henüz araştırmadım. Ama araştıracağım
Valla adı olduğunu bilmiyordum ben ebe Hürcan da da görmüştüm bebeklerin ilk yikamasini yapıyor ya şampuan kullanmayın diyordu

Kızlar şimdi kasım indırımı dediğiniz yarınmı başlayacak?

Trendyoldamı olacak bu indirim??
Ayy bende onu çok merak ediyorum bide bütün Kasım mi yoksa ilk iki hafta falan mı acaba bisey daha hemen indirim başladığı gibi almak mı mantıklı yoksa bir iki gün bekleyince fiyat daha da düşüyor mu

Duş jeli şimdi kullanmıyorum sonrasını hiç düşünmemiştim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…