2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende bundan alıcam bir tanede ürün var şimdi bulsam atıcam bura onuda çok beğendim

Ayy bende onu çok merak ediyorum bide bütün Kasım mi yoksa ilk iki hafta falan mı acaba bisey daha hemen indirim başladığı gibi almak mı mantıklı yoksa bir iki gün bekleyince fiyat daha da düşüyor mu
Hayır kuzum bütün kasım olmaz. Ara ara olur tarihler reklamlarda bile veriliyor. Mesela şuan yoyko da var. Ama almıyorum. Biraz takip edeceğim ben. Bazen 2.-3.gün daha çok olabiliyor

Evet kuzum şuan herkes bunu kullanıyor ya. Acaba gerçekten mantıklı mı

Kızlar anca yazabiliyorum benimde şeker sınırda çıktı tokluk şekeri 86 , 60 dk olan ölçüm 140 , 120 dk olan 152 çıktı doktor sınır dedi değerler için. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi yüksek çıkarsa ilaca başlamalıyız dedi. İdrarda enfeksiyon bende de çıktı onun içinde ilaç verdi bakalım

Ayy ben kullanmıyorum ya aktardan sabun aldım şampuanda bebek şampuanı kullanıyorum saçlarımı taş gibi ediyor
Bebek sampuanini saçım döküldüğü dönem önerdiler kullandım daha çok döküldü kız saçlarım sanki temizlenmiyor kaskatı oluyor onu açana kadar bi dünya saç gidiyor tekrar normal şampuana geçtim

Aynen öyle yaşimdi benim MaşAllah saçlarım gebelikten önceki halime bakarsan azalmış eskisi gibi dökülme yok ama saçlarım hiç yumuşak olmuyor hatda ben azcık krem bile ediyorum

Hayır kuzum bütün kasım olmaz. Ara ara olur tarihler reklamlarda bile veriliyor. Mesela şuan yoyko da var. Ama almıyorum. Biraz takip edeceğim ben. Bazen 2.-3.gün daha çok olabiliyor
O zaman bende takip edeyim çok bekletmeden favorimdekileri alırım e bebek ne zaman indirime girecek biliyor musun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…