Vallahi kafam çorba oldu gerçektenFarklarını hiç bilmiyorum canım tecrübeli anneler aydınlatır bizi
234 gr 18-19 cm demişti kuzum banaKızlar 18.haftanızda bebişlerinizin boyu ve kilosu nasıldı
Evet kuzum böyle. Senin bir de iki çocuk haklılar aslımdaKızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Detaylıdan sonra alıcam sanırım daha çok düşünmedenBen de bilmiyorum kuzum vallahi bir karar veremiyorum
Maşallah canımKızlar ben dün bebeği çok aşağıda hissediyorum demiştim, bugün muayene oldum bebek yer değişmiş ayakları bildiğin doğum yapılan yerin oradaydıdoktor hissetmen çok normal dedi. Kilosuna falan baktı ayakları uzun dedi. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Dün yazan herkese çok teşekkür ederim
Aynen canım max 5 ay kullanılıyor oturma kabiliyeti kazanınca bebek yatar pozisyonda kalmak istemiyor, çevrende varsa çok iyi olur.Kızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Her yorum da kafam daha çok karışıyo. Her yorum çok mantıklı geliyo.Kızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Benim çevremde de yok bildiğim kadarıyla. Hiç almasam da olmaz galiba çünkü hastaneden çıkarken hep pusetle çıkarıyolar hastaneye gidip gelirken ,arabada falan hep pusette duruyor yenidoğan . Kucakta çok küçük olduğu için taşınmaz heraldeKızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler
Aynen canım puset 5-6 aya kadar zaten gerekli dediler doktora giderken ya da büyüklere falan ziyarete giderken götürmelik lazım oluyor dediler zaten çok dışarı çıkarmamış genelde benim çevrem 6 aya kadar bir de bizimkiler şubat da bekleniyor hani yaza kadar elde bir yere getir götür yaparız diye düşündük çevremiz de öyle akıl verdiler sonra bebek arabasına geçersiniz rahat rahat dediler o yüzden çevreden dediğim yengemden alacağım bende baktım baya da temiz pusetler hiçbir şeyleri yok bi süngerlerini yıkarız siler temizleriz oldu bittiBenim çevremde de yok bildiğim kadarıyla. Hiç almasam da olmaz galiba çünkü hastaneden çıkarken hep pusetle çıkarıyolar hastaneye gidip gelirken ,arabada falan hep pusette duruyor yenidoğan . Kucakta çok küçük olduğu için taşınmaz heralde
Aaa bu çok iyi . Hem hafifmiş 6 kg kadar hem de uygun fiyatlıT tweeetyyy sanırım ben bu bebek arabasından alacağım. Mağazaya gidip yakın da inceleyeceğim.
Joie Tourist Bebek Arabası - ebebek
Joie Tourist Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Hem de ikisine birden var.Aynen canım puset 5-6 aya kadar zaten gerekli dediler doktora giderken ya da büyüklere falan ziyarete giderken götürmelik lazım oluyor dediler zaten çok dışarı çıkarmamış genelde benim çevrem 6 aya kadar bir de bizimkiler şubat da bekleniyor hani yaza kadar elde bir yere getir götür yaparız diye düşündük çevremiz de öyle akıl verdiler sonra bebek arabasına geçersiniz rahat rahat dediler o yüzden çevreden dediğim yengemden alacağım bende baktım baya da temiz pusetler hiçbir şeyleri yok bi süngerlerini yıkarız siler temizleriz oldu bitti
Cirkinsurat çok sağol canım ya biz de bilmeyince böyle deneyimlilere sorup öğreniyoruz o zaman öyle yapmak daha mantıklı bir de bizim ikiz 5-6 ay için 2 tane yeni boşa masraf gibi onun yerine başka bir şey alırım
Aynen daha ne olsun zaten. Kullananlar baya iyi yorum yapmışlar.Aaa bu çok iyi . Hem hafifmiş 6 kg kadar hem de uygun fiyatlı
Kuzum benim dde 18cm 218gram dedi bende bilmediğim için acaba nasıl merak ettim234 gr 18-19 cm demişti kuzum bananormal dedi senin nasıl çoktı kuzum
Oy maşallah kuzum banada gayet iyi dedi de genel olarak nasıl diye merak ettiğim için sorayım dedimBoy bilmiyorum canım ama 18+2 detaylı ultrasonda boyu uzun demişti doktor ama ölçümü söylemedi. Kilo olarak bi bebek 300 gr diğer bebek 250 gr çıkmıştı
İçine de joie puset alınır. Onlar da 2000 TL civarı galiba . Joie de kötü bir marka değil benceAynen daha ne olsun zaten. Kullananlar baya iyi yorum yapmışlar.
Canım nasılsın ne dedi doktorGünaydın kızlar bugün görüş günümüz
Cnm kanuni maalesef oyle bı hastaneUltrasonu göremiyorsun bile konumu diğer tarafta eşini koridora bile almıyorlar bırak odayı tansiyon ölçmek için bir saat bekliyorsun ayakta odaya ikişer üçer giriyorsun falan Bahçelievler hiç böyle değildi ultrason fotoğrafını vermiyordu ama en azından görüyordum bebeğimi hiç birşeyde soramadım kapıdaki ayrı azarladı gerçekten çok fena ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?