2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bana çevrem dedi ki puset dediğin şey 5-6 aya kadar kullanılabiliyor o kadar kısa süre için sıfır yeni bir şey alma tanıdıklardan alalım dediler. Doğru mu bu? Bebek arabasına pusetsiz haliyle 6. Aydan sonra koyabiliyorsun zaten dediler

Evet kuzum böyle. Senin bir de iki çocuk haklılar aslımda

Maşallah canım enfeksiyon için ne dedi doktor

Aynen canım max 5 ay kullanılıyor oturma kabiliyeti kazanınca bebek yatar pozisyonda kalmak istemiyor, çevrende varsa çok iyi olur.

Her yorum da kafam daha çok karışıyo. Her yorum çok mantıklı geliyo.

Benim çevremde de yok bildiğim kadarıyla. Hiç almasam da olmaz galiba çünkü hastaneden çıkarken hep pusetle çıkarıyolar hastaneye gidip gelirken ,arabada falan hep pusette duruyor yenidoğan . Kucakta çok küçük olduğu için taşınmaz heralde

Aynen canım puset 5-6 aya kadar zaten gerekli dediler doktora giderken ya da büyüklere falan ziyarete giderken götürmelik lazım oluyor dediler zaten çok dışarı çıkarmamış genelde benim çevrem 6 aya kadar bir de bizimkiler şubat da bekleniyor hani yaza kadar elde bir yere getir götür yaparız diye düşündük çevremiz de öyle akıl verdiler sonra bebek arabasına geçersiniz rahat rahat dediler o yüzden çevreden dediğim yengemden alacağım bende baktım baya da temiz pusetler hiçbir şeyleri yok bi süngerlerini yıkarız siler temizleriz oldu bitti
Cirkinsurat çok sağol canım ya biz de bilmeyince böyle deneyimlilere sorup öğreniyoruz o zaman öyle yapmak daha mantıklı bir de bizim ikiz 5-6 ay için 2 tane yeni boşa masraf gibi onun yerine başka bir şey alırım

Hem de ikisine birden var. bence de varsa hiç gerek yok canım yenisine. 5-6 ay sonra zaten sığmayacaklar içine :) alınsa da pahalı bişey olmamalı :)

234 gr 18-19 cm demişti kuzum bana normal dedi senin nasıl çoktı kuzum
Kuzum benim dde 18cm 218gram dedi bende bilmediğim için acaba nasıl merak ettim ayrıntılı ultrasonuda kendi doktorum yaptı hem bu haftada hem 22 de tekrar yapacağız dedi her şey yoluna görünüyordu

Boy bilmiyorum canım ama 18+2 detaylı ultrasonda boyu uzun demişti doktor ama ölçümü söylemedi. Kilo olarak bi bebek 300 gr diğer bebek 250 gr çıkmıştı
Oy maşallah kuzum banada gayet iyi dedi de genel olarak nasıl diye merak ettiğim için sorayım dedim

Cnm kanuni maalesef oyle bı hastane
Oğlumda buyuk hastane dıye ve arastırma hastanesi ne olacakki özele para vermim dıye gittım ve arkama bakmadan kaçtım çok detaya grmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…